- 3 Eylül 2013
- 437
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar sat27 temmuz adetıme 4 gün varken öğrendim kasık ağrım karın ağrım yaklaşık 3 haftadır devam ediyor doktor progestan verdı kullanuıyorum ama uykumu getırıyor ve mıdem cok bulanmya basladı dun yemek bıle yıyemedım daha cok erken dıye dusunuyorum ama bu benım ıkıncı olacak ılk gebelığım düşükle sonlandı bu yuzden bu sefer çok umutlanıyorum ve korkularım da ...
kızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacağım inşallah.ben daha önce iki kez düşük yaptığımdan dolayı biraz stresli bir süreç yaşıyorum..benm son adet 7 ağustos 3 hafta 6 günlük daha sata göre..kullandığım ilaçlar clexane iğne.progestan.bemix c.folidoce..siz neler kullanıyorsuunuz??? birde benim hafif göğüs ağrım var kasık ağrım ve akıntım var krem rengi..akıntı sizdede oluyormu acaba??görüşmek üzere
Merhaba canımm inş hayırlısıyla kucağına alırsın alırızz hepimiz :)) ben daha doktora gitmedim ama kızımda elevit ve gynoferol kullanmıştım bakalım şimdi ne vericek. Bendede akıntı var ama normal seviyede kasık ve göğüs ağrısı normal şiddetli olmadığı süre. Benimde çarpıntım oluyor ptesi randevum ama cumaya çektim bugün bakalım nolucak hayırlısıyla sonunu getiririz inş canım
slm kızlar,kan sonucumu aldım degerim 2965
@arfatma sat tarihlerimiz aynı bcg değerlerin nasıl benim ikinci hamileliğim kızım kasımda 2 yaşına girecek
Merhaba tebrik ederim gözün aydın
Selam kızlar bugun bende test yaptım baktım tek çizgi çıktı geri yattım sonra uyandığımda çok silik tek çizgi vardı ama belli belirsiz adetime daha 4 gün var ama benim lekelenmem olduğu için şüphelenip yaptım bunun dışında bel ve bacak ağrısı bide ara ara kasık ağrım oluyor 2 yaşınd bi kızım var hayırlısı olur inş tekrar test yapmak için bikaç gün beklesem mi yada erken gebelik testi varmış kullanan varmı ondan mı yapsam bilemedim
Saol canım en iyisi dediğin gibi beklemekcnm istersen adetinin geçmesini bekle kesin sonuç alırsın
cnm istersen adetinin geçmesini bekle kesin sonuç alırsın
Hayırlı olaun canım inş sağsalim kucağına alırsın kaç gün sonra yaptırdım kan testiniKan testi yaptırdımbugün. Beta hcg 3834 çıktı. Salı günü doktora gitcem inşallah. Benim ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım :)
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. ben de çok sık tuvalete çıkıyorum.. İnşallah her şey yolunda gider :)