2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba arkadaşlar...Benim de sat 25 temmuzdu. Bebeğimiz zamanını beklerse ve bir aksilik çıkmazsa, doğum 1 Mayıs görünüyor. Bugün ilk kez doktora gideceğim. Ne göreceğimizi hiç bilemiyorum... :)) Herkese hayırlı olsun!

@arfatma sat tarihlerimiz aynı bcg değerlerin nasıl benim ikinci hamileliğim kızım kasımda 2 yaşına girecek

kızlar merhaba nasip olursa bende mayıs annesi olacağım inşallah.ben daha önce iki kez düşük yaptığımdan dolayı biraz stresli bir süreç yaşıyorum..benm son adet 7 ağustos 3 hafta 6 günlük daha sata göre..kullandığım ilaçlar clexane iğne.progestan.bemix c.folidoce..siz neler kullanıyorsuunuz??? birde benim hafif göğüs ağrım var kasık ağrım ve akıntım var krem rengi..akıntı sizdede oluyormu acaba??görüşmek üzere

Merhaba canımm inş hayırlısıyla kucağına alırsın alırızz hepimiz :)) ben daha doktora gitmedim ama kızımda elevit ve gynoferol kullanmıştım bakalım şimdi ne vericek. Bendede akıntı var ama normal seviyede kasık ve göğüs ağrısı normal şiddetli olmadığı süre. Benimde çarpıntım oluyor ptesi randevum ama cumaya çektim bugün bakalım nolucak hayırlısıyla sonunu getiririz inş canım

inşallah canım çarpıntı bendede hafif düzeyde var mide bulantım yok şuanda inşallah buradan güzel paylaşımlarda bulunuruz.

@arfatma sat tarihlerimiz aynı bcg değerlerin nasıl benim ikinci hamileliğim kızım kasımda 2 yaşına girecek

adetime 4 gün varken 234 falan idi birdaha kan testi yaptırmadım cumartesi gideceğim inşallah .sen gittinmi doktora kalp atışını ne zaman duyabılır bu hafta olurmu acaba? senın tecrüben var canm öğrenceklerim var senden

Selam kızlar bugun bende test yaptım baktım tek çizgi çıktı geri yattım sonra uyandığımda çok silik tek çizgi vardı ama belli belirsiz adetime daha 4 gün var ama benim lekelenmem olduğu için şüphelenip yaptım bunun dışında bel ve bacak ağrısı bide ara ara kasık ağrım oluyor 2 yaşınd bi kızım var hayırlısı olur inş tekrar test yapmak için bikaç gün beklesem mi yada erken gebelik testi varmış kullanan varmı ondan mı yapsam bilemedim

cnm istersen adetinin geçmesini bekle kesin sonuç alırsın

Kan testi yaptırdımbugün. Beta hcg 3834 çıktı. Salı günü doktora gitcem inşallah. Benim ilk bebeğim olacak çok heyecanlıyım :)

merhaba yeni anne adayları, bende sizdenim daha doğrusu şimdilik aday adayı bat 10 eylül geri sayım var Allah gönlümüze göre verir ve bebişlerimiz bizimle olur inş korunmayı bıraktıktan sonraki ilk ayımız bu çok ümitlenmek istemiyorum hayal kırıklığı olacak diye ama belirgin belirtiler var hayırlısı diyelim 2. kez aynı duyguları yaşamayı çok istiyorum

Merhaba Kızlar

Benim Sat tarihim 13 Ağustos. 23 günde bir adet oluyorum. Dün yani 22. günümde kan testi yaptırdım. Sonucum 14,75 çıktı. Sizce değerim çokmu düşük. Forumda bu değerlerde olan bazı arkadaşlar bebeğini düşürmüş ne yazık ki. İçimi bir korku kapladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…