Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyy musmustlu huzurlu saglikli berketli ömrü olsun. DOGU GUNU KUTLU OLSUN...Selam kızlar nasılsınız. Ben iyi. İki çocukla biraz yamulmuş vaziyetteyim. Bugün bebeğimin yaş günü :)
Doğum günü kutlu olsun. Nice nice yaşları olsun insallahSelam kızlar nasılsınız. Ben iyi. İki çocukla biraz yamulmuş vaziyetteyim. Bugün bebeğimin yaş günü :)
Kek var bir deDenizcim. Menumuz soyle...
Yas pasta, mozaik pasta,
Peynirli, ispanakli, patatesli börek ayri ayri. Makarna salatadi. Dis bulguru.
Meyve, kuruyemis ve icecekler. Simdilik boyle bakalim. Cumartesiye kutlacagiz ksimetse.
Nice güzel yaşları olsunSelam kızlar nasılsınız. Ben iyi. İki çocukla biraz yamulmuş vaziyetteyim. Bugün bebeğimin yaş günü :)
Ilk yaşınız kutlu olsun. Bizimde 14 mayis 17 mayısta kutlama var insallah. Bende inanamıyorum vallahimerhaba arkadaşlar,
uzun zamandır girmiyordum.umarım herkes iyidir. bebeklerimizin yaşgünleri kutlu olsun, allah bize bağışlasın sağlıkla nice yıllara inşallah.
biz de kutladık cumartesi günü, her şey çok güzeldi bugünlere geldiğimize inanamıyorum:)
Bende çok çeşit yapıcam bakalım inşallah güzel olur. 30 kişiye yakın olucaz. Çok çeşit iyi olur gibi geliyor.Kizlar selam herkese masalahh gecmisler olsun hastalara da...dogum gunu olanlar nice yaslar olsun guzel guzel.....
Bende yapicam insallah bakalim hazirliklarimiz tamam kismet olursa kafamda dusunduklerim ispanakli borek mercimek koftesi kurabiye lokum vb. Olur heralde cok cesit yapmicam borek salata kurabiye...pasta zaten olucak
Kizlar 1 yaş aşısı yaptıran varmı aranızda. Bilgi verirmisiniz . Kaç tane nerden yapılıyor ve ateş falan oldumu
Teşekkür ederim canım. Ben aşı tarihimizi biraz one alicamda ondan sordum.cuma adı pazar doğum günü olacak inşallah sorun olmazkkk aşısı, promonok ve su çiçeği aşıları olmak üzere 3 tane. ateş yapmadı ama bir iki gün huysuzluk, kusma ve biraz da ishal yaptı.
menenjit aşısını da bir ay sonra yapalım dedi doktoru, o biraz ateş yaparmış aynı anda olmasın dedi.
Teşekkür ederim canım. Ben aşı tarihimizi biraz one alicamda ondan sordum.cuma adı pazar doğum günü olacak inşallah sorun olmaz
Ben de vurdurucam aşısını bu hafta ya da gelecek hafta Allahın izniyleBana dr.muz sadece 1. Yasini dolduralim menengog u wuralim dedi baska bir bilgi wermedi saglik ocagindan da duzenli ariolar eger ki arayip farkli bi si soylerlerse yazarim bende kizlar ...