Benim güzel arkadaşlarım..... Uzuuun bir aradan sonra buraya girdim, okudum biraz ve yazıyorum; çok duygulandım.
Genellikle whatsup grubundan yazışıyoruz artık hatta sık sık bulusmalar oluyor.
Deren hastanede yattıktan sonra eve sürekli hastalık geldiği için Demir'i okula göndermedim birkaç ay boyunca... Gerçekten Demir okula gitmeyince hastalık hiç olmadı ama Demir bir süre sonra evde o kadar sıkıldı ve kıskançlığın dozunu o kadar arttırdı ki başedemez hale geldik. Bağırışmalar, kavga ve gözyaşları günün vazgeçilmezleri oldu. O yüzden bu hafta tekrar okula başladı.
Dilber (yardımcımız) memleketine dönmek üzere geçen ay yanımızdan ayrıldı. Onun gidişi ve yerine birini bulma süreci de beni çok üzdü doğrusu çünkü ona çok alışmıştık. Şimdi de Türk bir Hanım'la anlaştık bakalım nasıl olacak...
Deren 8,2 kilo, 74 cm'lik boyuyla tam bir minik prenses. İyi yemesine ve kaç aydır iyi kilo almasına rağmen, hastalık ve hastanede yatma döneminde kaybettiklerimizi asla geri alamadık
Ben de onu aylarca hiç dışarı çıkarmadan, kimseyi eve çağırmadan ve onu da kimseye götürmeden resmen karantinaya aldım sanırım psikolojim biraz bozulmuştu.
Doğum sonrası kilolarına gelince....... Ben henüz 1 gr bile veremedim ve hala regl olmadım. Yüzümün, vücudumun girdiği şekil beni son derece mutsuz ediyor ama hep erteleyip duruyorum... Tabii ki eşim de bu durumdan hiç memnun değildir?!
Sizden ne haberler var bakalım? Miraclemiracle bu aralara doğurmak üzeridir acaba ne durumda hiç yazıyor mu?
Başka ahmetyahya ve northstar da hamileydi diye hatırlıyorum?