Cokkkk yorucu gecen 1 haftadan sonra dinlenmeye calisiyrm. Bu cuma dogum gunu yavrumun, hem de aşı günü. O nedenle 2mayis cumartesi yaptik dogum gununu evde. 22 kisiydik. Hazirliklar vs cok yoruldum kendi basima. Oglumda sagolsun bana yapışma rekoru kırdı. Wc ye bile gondermiyr. Bacaklarima sarilip birakmiyr. Zaten dogum gunu de rezil oldu. Hala uzuntuden kendime gelemedim. Ne yazikki esim o gun trafik kazasi yapti. Herkes bizim evde. Pastayi getirmesini bekliyrduk. Önüne firlayan yayaya carpmis. Karakolda 5saat tuttular, yayanin saglik raporu cikana kadar. Tabi bana kimse soylemiyr. Ben de nerde kaldi diye sinirle aradim. Kazayi dediginde yigildim kaldim yere. Yusufuma bile bakamadim. Tum gun basim dönerek gezdim. Evdeki insanlarla da ilgilenmem gerekti. Bir de uzerine abim ve esiyle tartistik; abimin esi, benim derdimin arasinda kendi oglunun dogum gunu tarihini ayarlamaya calistigi icin. Ben de simdi derdim bu mu deyimce abimle girdik birbirimize. Sonunda esim aksam 5.30gibi geldi. Sukur yaya da iyi esim de. 9.30da gitti herkes. Tabi ben pert oldum. Dunde yine ev temizle topla, esimin kafasi dagilsin diye disari cik vs derken cok yorgunum.
Umarim hicbirinizin o gunu benimki gibi rezil olmaz.
Umarim hicbirinizin o gunu benimki gibi rezil olmaz.