2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
Iki gecedir kendi evimizdeyiz ve cok sukur oglum uyuyo.annemlerde uyku duzeni kurduk sanirim bilmeden.dun gece 1 de uyudu sabah 9 da kalkti. Gecede 1 defa uyandi.

bu arada benim mide bulantilarim 2 haftadir gecmedi. Birde bugun grip olacakmisim gibi hissediyorum.

Dun gece ozan parmagini babasinin gozune soktu. Sabah gözü hem sis hemde kipkirmizidi. Bir yandanda surekli sulaniyo. Bugun doktora gidecek. Gormemde iyi degil diyor. Bakalim doktor ne diyecek.
 
Oyyy esine de sana da gecmis olsun cnm. Senin migdeyi hava degisimi de etkilemis olabilir.
Ozan a da masallah. Gece de 1 sefer uyanmak muhtesem. Ben hala en az 4 kez kalkiyorum ;( cok yorgunum. Nezlem de tam gecmedi. Hala devam. Ben de yarin yusufu kardiyolojiye goturecegim. Masum üfürüm var dedikleri icin. Cok gerginim. Insallah sorunsuz atlatiriz. Aksi gibi esimde egitime sehir disina gidecek.
 
Hoşgeldin canım özlettin baya kendini

Ankara inanilmaz soguk cnm. Biz hic cikamiyrz disariya. Soguk kesiyr insani. Aslinda Ankaranin meshur ayazi bu. Soguktan daha fena olan yani. Ben buranin yerlisi oldugum icin biliyrm havasini vs.
canım dikkatli olun bütün bebekler anneler kırılıyor hastalıktan biz de yeni atlattık çok şükür

deniz ya benimde 3 haftadır midem acayip bulanıyor gittin mi doktora.

bu arada 41 kere maşallah subhanallah ozana yıllık izindeyken ben de uyku eğitimini vermiştim çok rahat uyuyordu hastalanınca başa döndük
 
Cnm. Ben zaten nezle oldum 15gun oldu. Ses kisildi burnum uçukladi vs
 
Off kıyamam çok geçmiş olsun bebekli annenin hasta olması çok zor
Saol cnm..cok zor cidden bebek varken hasta olmak. Sukur baya atlattim ama. Yarin da yusufum da sorun cikmadan atlatirim insallah cnm.
 
Tesekkur ederim canim. Gitmedende bulaniyordu. 3 hafta oldu. Azalir gibi oluyo yeniden basliyor.
8 aydir gece 3 de uyudu 7 8 gibi uyandi. O bes sattede 5 defa uyandi.iskence gibi.insallah duzenimiz devam eder. Gece uykusunu duzene koyan sebebi buldum. Eger dusuncem dogruysa sizede soylerim. Simdiden soyleyip yanlis yonlendirmeyeyim.
Gecmis olsun yusufada ben kacirmisim heralde ufurum durumunu.haber et bizede gidince.
 
Gitmedim doktora canim. Gitmem gerekli ama neredeyse 3 haftadan beri siddetli bir bulanti. benim gebeken bile bulantim olmadi. Zaten kusmaktan nefret ediyorum. Yataktan yataktan yavasyavas kalkiyorum yoksa cok kotu oluyo. ozanimda insallah uzmez artik beni. Uykusuzluk beni cok sinirli yapiyo.
 
Annisler selamm ya topic neden sessizz whats up grubu aktif sanirim herkesler orda kizlar kimilgileniyodu benide eklermisiniz whats up a kime msj atiyoduk numarayi
 
Cnm. Dr.a git. Ben o siddettli bulanti ve agrilarin sonucu migde hastasi oldum dogum sonrasi. Hala ilac aliyrm mecburen. Insallah sende sorun cikmaz cnm. Ihmal etme.
 
slm kizlar.gunler nede cabuk geciyor.kizimla yeni bi bebek heyecanini yasiyoruz.cinsiyetini cok merak ediyorum.hayirlisi olsun artik.umarim sizdede hersey yolundadir.gorusmek uzere
 
Cnm. Dr.a git. Ben o siddettli bulanti ve agrilarinde hastasi oldum dogum sonrasi. Hala ilac aliyrm mecburen. Insallah sende sorun cikmaz cnm. Ihmal etme.
Biliyorum ihmal ettim canim.bu hafta bitsin haftaya giderim artik.bugun birine sinirlendim bulanti agriya dönüştü. Birde sana bisey soracaktim senin peynir tarifini unuttum gecmistede bulamadim. Rica etsem tekrar yazarmisin
 
Biliyorum ihmal ettim canim.bu hafta bitsin haftaya giderim artik.bugun birine sinirlendim bulanti agriya dönüştü. Birde sana bisey soracaktim senin peynir tarifini unuttum gecmistede bulamadim. Rica etsem tekrar yazarmisin
Yazayim cnm.
2su bardagi sut kaynayinca 4tatli kasigi yogurt ekle. Elleme hic. 10dk kaynasin. Sonra kapat. 30dk dinlensin. Sonra suz iyice. Bu kadar cnm.
 
slm kizlar.gunler nede cabuk geciyor.kizimla yeni bi bebek heyecanini yasiyoruz.cinsiyetini cok merak ediyorum.hayirlisi olsumarim sizdede hersey yolundadir.gorusmek uzere
Az kalmis ogrenirsin yakinda cinsiyetini. Allah gonlune gore versin canim. Benimde hem komsum hem dostum 7 haftalik gebe onunla konusurken heyecanlaniyorum resmen. Hamileligimi özlüyorum galiba
 
Kızlar annemdeyim 3 gündür kızım peynirle yumurta sarısı yiyor çok şükür alıştı.. Ama doymuyo iki yemek kaşığı peynir yarım yumurta sarısı yiyo ama doymuyo az mı geliyo acaba öncesindede emxiriyorum siz ne veriyosunuz..
 
Cnm ayni fikirdeyim.bncede doymuyodur..bnm kiz emmeyide birakti sagip veriyorum..ben sole yapiyorum ne kadar dogru bilmem ama hani su kasik mamalari var ya tahilli bilmem neli onu hazirliyorum bi kaseye birde bi kucuk tabaga peynir yumurta labne falan oyle onlarida ayri ayri koyup ole yefiriyorum kasik mamasi olmasa doymaz sanirim..ama bazen kasik mamasi yerine cici bebe muz pekmes dewam sutu ile bulamac gibi hazirlayip yedirdigimde oluyo cnm.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…