- 4 Ocak 2014
- 3.337
- 4.541
Merhabalar mayis anneleri. Uzun zaman oldu foruma girmeyeli.elif asya bugün 6 aylık oldu aşıya gidecegiz.ek gıdaya başlayınca kabizlik sorunumuz oldu dün gece aglaya aglaya zorla yaptı yavrum. Birkaç gün anne sütü dışında birsey vermemeye karar verdim biraz dinlensin sindirim sistemi. Demir ilacı da vermeyeceğim o da kabiz yapıyor zaten kan sayımı yapmadan verdiler arada vereceğim bundan sonra. Umarım bir sıkınti yoktur sizlerde bebisler nasıl
Kızının ismi Elif Asya mı bir de Zeynep olsaydı favori 3 ismim olurdu maşallah Rabbim bağışlasın ismiyle büyüsün...
5. aydan itibaren ek gıdaya başladık çalıştığım için mememi pek tutmuyor geceleri emziriyorum, gün içerisinde sma mama, çorba, yoğurt, meyve püresi yiyor.Canım uzulmemek elde değil kilosu gayet iyi bence bıraz rahatsız olduğu için şu kaybetmiş olabilir emzırıyor musun ek gıda veriyor musun veriyorsan ne veriyorsun. Sen gayet iyi bir anessin böyle düşünme lütfen
araştırdığın için çok sağol canım evet %25 çıkıyor sağlık ocağında hep yanlış ölçüldü, salı günü götürdüğümde 69 cm dediler 64 cm çıktı geçen ay dr götürdüğümde yine 64 cm di. boyum 1.63 eşim 1.80 benim ailemde ve eşimin ailesinde öyle bariz kısa kimse yok kayınvalidem haricindeSana da gecmis olsun cnm.
Baktim persentil de %25lerde yusuf eymen. Sonuc da gelisim persintil icinde cnm. Hem senle babasi minyon musunuz? Belki o nedenle gelisimi minyondur. Bir de benim dr.um bir onceki aya gore olan boyuna gore kiyasliyr cnm.
Bir de bir yerde okumustum, kilo degil de boy uzamasini daha cok onemsiyormus dr.lar artik. Gelisimi oradan takip ediyrlarmis.
Benim kuzu da 1 ay hic uzamamisti. Yani 2 kontrol arasinda ayniydi boyu. Ama ben hic de uzulmedim. Bi boy atar bi kilo alir merak etme demisti ebe de dr.da...
Hem ben ne cektiysem hep o en iyi denilen dr.lardan cektim. Sana tavsiyem icine sinmiyrsa baska bir dr.a daha goturmen. Kendini yiyip bitirme cnm.