- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
günaydın hatunlar;
dün eve gittim yarım saat sonra sırtına kadar yine kaka yaptı, midesinde sindiremediği ne varsa kustu gribi de geçmedi zaten gece altını değiştiriyodum çok kötü pişik olmuş silmemle bastı çığlığı abartısız söylüyorum yarım saat durmadan ağladı, bepanthol kullanıyoduk işe yaramadı sebamed aldım bana mısın demiyor kayınvalidem kum kavurup altına koydu o şekil rahatladı ama ishali yine aynı... 6 aylık bebeğin boğazı dolar mı yutkunamıyor çünkü, benimde boğazım ağrıyor ben de yutkunamıyorum. bu sabah kayınvalidemle annem yine doktora götürecekler bir an önce iyleşir inşallah pirinç lapası diyen olmuş bugün onu da Allahın izniyle deniyicem tabi yutabilirse. dua edin nolur çok zayıfladı güçten düştü yavrum
1 hafta önce 7300 gr dı şu an daha zayıf
Pisik icin bildigim Sudocrem ve el yapimi pembe kutuda pisik kremi..
Hastaligida ustune gelmis sanirim canim..
Bogazlari icin ilac kullaniyorsaniz onlarda ishal yapiyor,oksurugu balgami varsa cigerlere inmemesi icin dikkat etmeliymisiz,burnunu sık sık cek ki bogazina inmesin..
Annisler selam bi sorum var..ya benm kizin uc dort gundur sag gozunde ama goz bebegine yakinyerde degil. Nasil anlatilir hani gozun bittigi yerin beyaz kisminda kizariklik var gozuyle sola bakinca belli oluyo bugunde ayni gozun goz bebegine yakin yeri kizarmis sulanma capaklanma vs yok sukir..kasirkende gormuyorum niue.kizardiki..boule bise basina gelen varmi..doktora gidicem biiki gune cok endiseleniuorum
Canim Sezen'in olmustu 3-4 gune gecmisti,eliyle vs yapmis olabilir mi? Ayni seyden bahsediyorsak..