Günaydın herkese;
1 haftadır siteye giremiyordum yıllık iznimi kullandım evi taşımak için ama evdeki hesap çarşıya pek uymadı. Salı günü 6. ay aşımızı olduk ateşimiz 2 gün boyunca düşmedi ilaçlar işe yaramadı en son ılık banyo yaptırdık o şekil düştü bu defa da grip oldu sonra da ishal, cuma günü ishali başladı c.tesi doktora götürdük sorun yok dedi bakso diye bir ilaç var onu verdi kullandık ama bir işe yaramadı ve dün maalesef ishali kanlı gelmeye başladı iştahı zaten yok zar zor muz verdim mama verdim düzeldi gibi oldu ama ishali geçmedi
dün kayınvalidem kum kavurup altına koyarsak ishali geçer dedi onlara gittik o da işe yaramadı çok kötü pişik oldu kremler hiç bir işe yaramıyor kilosu boyu zaten geride daha beter oldu bugün işe başladım oğlumu hastaneye götürecekler nasıl iyleşicek bilmiyorum
bir de sol kalça kemiğinde ses geliyor dr kalça çıkığı için kontrole gitmediniz mi dedi 2 kez gittik sıkıntı yok dendi bize diye söyledim kemikleri çok zayıf kalça çıkığı olabilir dedi çok kötüyüm napıcam 3 günde iğne ipliğe döndü çocuğum dua edin nolur