Saol cnmm.daha bu sabah oldu asilari. Bakalim guzel gecer insallah gunumuz ve gecemiz.@cuteheart gecmis olsun. Yusuf paasanin atesi cikmamistir insallah rahat atlatmissiinizdir geceyi. Hemsirene de sinir oldum. Arizayi cikar bence de. Seni azarlamaya hakki yok. Sanki basima profesör doktor olmuslar, bazilari oyle bir davraniyor ki. Gercekten azari hakediyorlar. Afedersiniz kicimin hemsiresi diyesim geliyor. Yanlis anlamayin meslegine ddgil yorumum kesinlikle gereksiz tavirlara kiziyorum. Bizim hemsiremiz cok tatli dilli sagolsun. O da gerseye hihim guzel deyip kafa salliyor yolluyir. Bi bilgi de vermiyor gerci siz varken baska birilerine ihtiyac duymuyorum bilgi icin :)
Leotie 16 haftalik olayini anlamadim canim. Anlattigin durum cok istisnai. Hayirlisi olsun :)
@ miraclemiracle son gunlerde yazmadi degil mi kizlar? Ben mi kacirdim caba. Iyidir insallah.
Cins kadin yahu. Beni deli ediyr kac seferdir. Sinirden elim titriyr ama susuyrm. Maglum igne yapacak cocuguma diye. Bi bilmislik sorma cnm. Ben de meslegine degil kesinlikle; kisiligine uyuz oluyrm. Bunlara okumus ama adam olamamis denir cnm.