Masallah bebeginize. Cok sevindim iyi olmasina.Herkese selamlar bende mayıs annesıyım temmuzda beklenen bebek 25 mayısta geldi erken doğum oldu kovezde kaldı bebeğim hep takip ettım ama yazanadım daha çnceki üyeliğimi bulamamıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah bebeginize. Cok sevindim iyi olmasina.Herkese selamlar bende mayıs annesıyım temmuzda beklenen bebek 25 mayısta geldi erken doğum oldu kovezde kaldı bebeğim hep takip ettım ama yazanadım daha çnceki üyeliğimi bulamamıştım
Çok tesekkur ederımMasallah bebeginize. Cok sevindim iyi olmasina.
Ben ek gida listeyi yapmistim albumlerimde. Yogurt erken daha. Ondan once meyve, sebze corbasi var. Yogurt gaz yapar. Bir bak istersen ornek olarak. Ya da dr.una danisabilirsin.Biz 25 inde 6 aylık olacağız ek gıda biraz yoğurt verdım çok severek yedi ama zaten gazlı olan bebeğim çıldırdı sizce ne yapmalıyım acaba erken mi davrandım gazı devam edenler varmı
Cevap verdiğiniz için çok tesekkur ederım dr bana yoğurt dedği için basladım tekrar dr danışayım ama oda biliyo bebeğimin çok gazlı olduğunu ve erken doğduğunuBen ek gida listeyi yapmistim albumlerimde. Yogurt erken daha. Ondan once meyve, sebze corbasi var. Yogurt gaz yapar. Bir bak istersen ornek olarak. Ya da dr.una danisabilirsin.
Benim arkadasimda 27 haftalik dogum yapmisti. O nedenle premature kuzulara ayri bir sevgim var. Cok sevindim iyi olmasina yavrunuzun. Masallah
Bilemiyrm ki guzelim. Dr.a danismak en guzeli bu konuyu. Ama benim dr.um daha oturtma bile dedi. Eger oturtmama izin vermiyrsa, yurutec ya da zip zipa hic vermez bence. Daha erken dedi oturtman icin. Ama bebek kendi oturmak istiyrsa o baska dedi.
Bilemiyr. Eger bebek istemiyrsa oturtma dedi. Ayaginij uzerine de bastirtma dedi. Bekliyrm ben de.Oğlun 6 aylık olmuştu sanırım. Niye oturtma dediki anlamadim?
Biz de 21 inde 6 aylik olucaz inşallah. Kafam karıştı
Bende cam rende kullaniyrm. 3 gun sadece elma, sonrakin3 gun havuc, sonraki 3 gun de armut verdim ben cnm. Simdi de sebze corbasina basladik. Uzerine de su icirdim.Kızlar, bizimki elma. Armut püresine başladı 2 gündür, ilk gün güzel güzel yedi ama bugün öğüre öğüre bi hal oldu yemek istemedi içine anne sürüde kattım suyunu verdim içti ama püresini yemek istemedi, cam rendede rendeliyorum yine de büyük mü kalıyor acaba? Siz nasıl veriyorsunuz
Bende cam rende kullaniyrm. 3 gun sadece elma, sonrakin3 gun havuc, sonraki 3 gun de armut verdim ben cnm. Simdi de sebze corbasina basladik. Uzerine de su icirdim.
Zorlamamaya calis. Istemezse vermeki yemekten sogumasin.
Korkma cnmBende öyle 3 gün kuralını yaptım sonrasinda hep su içirdim.. Bugün bişey var şimdi yoğurt verdim yemek istemedi bişey yemicek diye korkuyorum valla
Kızlar, bizimki elma. Armut püresine başladı 2 gündür, ilk gün güzel güzel yedi ama bugün öğüre öğüre bi hal oldu yemek istemedi içine anne sürüde kattım suyunu verdim içti ama püresini yemek istemedi, cam rendede rendeliyorum yine de büyük mü kalıyor acaba? Siz nasıl veriyorsunuz
Sonunda elma lekesini cikarmayi basardim.
Ankara Sodamatikle. Kaynar suya ekledim 3 saat beklettim (talimat oyle). Sonra makineye attim 60 derecede yikadim. Yikama gozune de ekledim. Sonuc piril piril
Arkadaşlar bir sorum daha var acaba bebeğinin böbreklerinde taş olan varmı bizde iki tane var ama bir tedaviye başlamadık bilgisi olan varmı
Ankaraliyim cnm ben. Diger sehirlerde satiliyor mu bilemiyrm. Buyuk marketlerde var. Adi Ankara Sodamatik. Camasir sodasio nedir canim ? ilk defa duyuyorum. bizim de lekesiz kiyafetimiz kalmadi nerdeyse.
Cok gecmis olsun.. Kiyamam buyuk insanlarda bile ne kadar zor. Nasil böbreklerinde tas oldugu degerlendirildi minigin belirtuleri neydi ?