- 4 Ocak 2014
- 3.337
- 4.541
biz bebiş doğmadan aldıkMerhaba
En iyisi römer diye biliyorum izofixli olanı ben ondan alıcam inş ama erken depil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz bebiş doğmadan aldıkMerhaba
En iyisi römer diye biliyorum izofixli olanı ben ondan alıcam inş ama erken depil mi
ne demezsin keşke biraz geç alsaymışız pozisyon falan bilemedik gittik düz bi şey aldık 3 ay kullanamadıkHevesli anne baba
ne demezsin keşke biraz geç alsaymışız pozisyon falan bilemedik gittik düz bi şey aldık 3 ay kullanamadık
şimdilik idare ediyoruz şu model aldığımız Eki Görüntüle 1300574 seneye yine alıcaz Allahın izniyle
Bizim bebek malzemelerimizi aldigimiz yer römeri tavsiye etmedi. Gereksiz pahali oldugunu soyledi. Bize satmadi yani. Onun yerine Kanz i alin dedi. Karar senin cnm. Römer 1400tl. Yani satici yalan soylese, bize onu satmaya calisirdi kesin.Merhaba
inceliyim onu ben sağol canım.He ana kucağı e tabi bunu biraz Büyüyünce kullanamaz ki canlm benm dediğim bildiğin koltuk şuan kullandığım da bebe confort markasının ana kucağı ve çok memnunum 8 kiloluk çocuğu kavrıyo valla
Erkenmi bilmiyorum 9 kilonun ustunde oglum. gerci daha oturamiyor ama sanirim onlar yarim yatar konuma gelebiliyor.ya sadece esimle arabaya binebiliyorum. suanki koltuk ters baglaniyor ya ben arka koltukta oglumun yanida oluyorum ama cok sıkılıyor cocuk. Zaten boyuda uzun sanki sigmiyor gibi. Ben istiyorum ki atayim oglysumu arkaya ikimiz cikalim yollara.oda camdan bakinir hem sıkılmazda.Merhaba
Hahaha cok tatli ya .cozum yoluna bayildim vallahiEki Görüntüle 1300740 Bebişiniz hep oyuncakları yere mi atıyor??
Al koy al koy beliniz mi kıpuyor??
Alın size pratik çözüm
Paket lastiğini masaya yapıştırdım
Siz daha estetik görünümlü bişi yapabilirsiniz
Emzik için de aynı şeyi yapıcam :)
Nası da bakıyor yavru..bizimki yerde yaşadığı için atsa da peşine öyle bi heyecanla gidiyor ki görmelisiniz:)Eki Görüntüle 1300740 Bebişiniz hep oyuncakları yere mi atıyor??
Al koy al koy beliniz mi kıpuyor??
Alın size pratik çözüm
Paket lastiğini masaya yapıştırdım
Siz daha estetik görünümlü bişi yapabilirsiniz
Emzik için de aynı şeyi yapıcam :)
Ben 2 gunde bir yapiyorum canim kucuk kavonozlara koyuyorum iki gun veriyorumSebze corbasi...
Arkadaslar yarin kismetse sebze corbasina baslayacagim. Hergun taze mi yapiyorsunuz, yoksa 2 gun kullaniyor musunuz ayni corbayi?