Selam kizlar ben geldimmm.
Insallah herkes bebisleriyle iyidir sizleri cook özledim.
Turkiyedeydim hatirlarsaniz genel testler yaptik oradada.
B12 eksikligi ciktigindan bize kan ilaci verdiler 6 taneyi orada vurduk ama gelelim isvecteki sorunumuza.
Vuramayiz ne oldugunu bilmedigimiz igneyi risk alamayiz dediler yani kalan 4 tane igneyi vuramadik.
Ama turkiyedeki kan tahlillerine baktilar bazilari cok dusuk iken bazilarida cok yuksekti.
burada da kan aldilar beyaz kanmi neydi tam olarak isveccede anlamadigim yuksek dediler bu yuzden 10 ile 14 gun arasinda tekrar kan vericez.
Buradada yuksek cikti degerleri kizim grip oldugundan olabilirmis bu yuzden bikac gun gecmesini vucuttaki virusu atmasi gerektigini söylediler..
Tuberkuloz ignesi de kaldi ikinci bir kan alip sonucu söyledikten sonra 2. dozunu vurucaklarmis.
Kizim 300 gram da vermis. 6 disimiz de var 4 altta 2 ustte.
68 cm 7350 kg 6 ay 8 gunluguz.
Ek gidalara gectik tabiki evde mayaladigim yogurttan veriyorum muz elma muhallebi vs.
Tabi kizim yemek istemiyor 2-3 kasigi zorla yediriyorum sadece emmek istiyor. baskada bisey istemiyo.
Birde facebook da
Bebeğime Ne Yedircem Derdine Son...Ek Gıda da DEVRİMMM diye bir sayfa var orayi takip ediyorum bebegime ne yediricem ne pisiricem diye bir skinti yasamiyorum.
Oradaki anneler yaptiklarini tecrubelerini vs paylasiyor. mamalarin resimlerini tariflerini yolluyorlar.
Bizden simdilik bukadar cok öptum firsat buldukca yazarim nede olsa evdeyim artik .