Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de pazartesiye. Ben de baya gerginim bu konu da. Agir oluyr diyrlar.
6. Ay en agir olaniymis oyle dedi ebemiz.allah yardimcimiz olsun valla.gercekten annelik zor zanaatmis :)velhasıl kelam, anne olmak zor zanaat... :)
3üde bacaktn yapıldı cnm 7.200 kilosu cnm boyunu şuan hatrlamıyorm grçktnbizim de 6 ayımız bugün doluyor.yarın aşımız var.... üç iğne derken iki bacaktan bi de koldan mı yaptılar ben iki biliyorum....
boyu kilosu nedir....
Ayy hmde ne zormuş vllahi.. evt bu aşılar ağrmş ağrı ateş yapabılıyomş ya herşydn önce yapılan aşılr yakıcı kızım okdr ağldki bn fenalştm6. Ay en agir olaniymis oyle dedi ebemiz.allah yardimcimiz olsun valla.gercekten annelik zor zanaatmis :)
ilk kez duyuyorum öyle bişy canım yaa. Bu aşıları yaptrmk zorundaymşz ilerde eğer bu aşıları yaptrmdk dye çock hasta olursa anne babaya hapis cezası verılebılıyomş bugn bu yaxıyı sağlk ocğndaki kapıya yapştrmşlrdı orda okudum.yazıyıda hürriyt gazetesi yaymlamşgeçmiş olsun miniklere 6. ay aşısı en zor olanıymış bende öyle duydum hatta biri yazmıştı bebeğine ağır gelmiş aşılar bağırsak düğümlenmesi olmuş yaptırmasak olmaz mı acaba ?
Rabbim evlatlarımızı korusun...
atlatırız hayırlısıyla ya çok araştırmak bu yüzden iyi değil fazla araştırmıycan götürücen sağlık ocağına aşısını olucak saatte bir ateşi var mı diye bakacaksın o kadar. ama yok dindiklemeden rahat durulmuyor sonra ye böyle tırnaklarınıilk kez duyuyorum öyle bişy canım yaa. Bu aşıları yaptrmk zorundaymşz ilerde eğer bu aşıları yaptrmdk dye çock hasta olursa anne babaya hapis cezası verılebılıyomş bugn bu yaxıyı sağlk ocğndaki kapıya yapştrmşlrdı orda okudum.yazıyıda hürriyt gazetesi yaymlamş
Ay kiyamamben ona yaAyy hmde ne zormuş vllahi.. evt bu aşılar ağrmş ağrı ateş yapabılıyomş ya herşydn önce yapılan aşılr yakıcı kızım okdr ağldki bn fenalştm
Cnm ben bu durumu birden fazla dr ve hemsireye danistim. Hatta farkli gunlerde yapsak dedim.geçmiş olsun miniklere 6. ay aşısı en zor olanıymış bende öyle duydum hatta biri yazmıştı bebeğine ağır gelmiş aşılar bağırsak düğümlenmesi olmuş yaptırmasak olmaz mı acaba ?
Rabbim evlatlarımızı korusun...
Kanz aldim ben cnm. 8 yasa kadar kullaniliyr. 9kg olunca baslayabiliyrsun kullanmaya.Kizlar banna bir aaraba koltugu onerirmisiniz?
Hemen bakucam modelde yazarmisin canim cunku ayni markanin 100 lirayada 1000 liratada urunu oluyo. Ne farklari var bilmiyorum amaKanz aldim ben cnm. 8 yasa kadar kullaniliyr. 9kg olunca baslayabiliyrsun kullanmaya.