2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?


  • Ankete Katılan
    513
@cutehear
Karsindaki annen dahi olsa kendini kiyaslama canim,bosver..
Evet eskiden daha zormus ama zaten kendi kendimize buyumusuz,hep demezler mi koyardik dururdunuz..
Eski,simdi,sonra duzen degismezse kotudur aslinda..
Sen bebegin icin en iyi annesin ki o bebis senin,aksini dusunme bile..Allah yardimcin olsun..
 
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ek-gida-kitapcigi-1.36401/

Arkadaslar yukaridaki link isinize yarayabilir. Bugun dr verdi. 1 kitapcik daha var sma nin. Onu da dr verdi. Bir ara paylasacagim..afiyet olsun bebislere. Yarasin kuzulara. Akil fikir saglik olsun hepsine de...

Sukur kontrol guzel gecti. Demir ilaci basladi. Tam 6 aylik bugun. Cok kizdi 4.ayda baslanmadi diye. Eee vermediler dedim
Masallah fiziksel olarak 1 yasindaki bebege es degermis. Baya sasirdi dr. Cok sukur iyi bakmisim moral oldu bana da.
Sen herseyin en dogrusunu biliyrsun, sakin kimseyi dinleme, bildigin gibi yapmaya devam et dedi.

Bu bayginlik olayini sordum... "cok normal. Bebek bakmak agir bir yuk. Zorlu bir donem. Bu sekilde yasaman dogal. Sen de tuhaflik yok. Bol sekerli komposto tuket, hem sutun tadi guzellesir hem sana iyi gelir. Tuzlu ayran da ic" dedi. Ben daha dogum oncesi kilomdan 2.5 kg dusugum kizlar. Ilk 52 gunde vermistim, sonra da hasta olmustum iste. Umarim bu bilgiler sizlerin de isine yarar.
Gecmisi henuz okuyamadim, ama bana destek olan canim arkadaslarim, cok saolun. Okuyacagim birazdan.
 

Muhteşem anne demiştim biz eskilerden daha iyiyiz diye ev işini değil bebeklerimizi dusunuyoruz.Allah im meleklerimizi korusun nazar değmesin .Sağlıkla büyüsünler , bahtlari açık olsun inşallah.
 
Goredim ben acaba bendenmi kaynakli
 

Sen de sorun yok cnm. Hepimiz yetismeye calisiyrz. Ama elimizden geleni yapabiliyrz. Superman degiliz ki..

Yazik o bebege. Sigarayla ovunenlerden hic haz etmem.
sen de iyi yapmissin. Ohhh..

Masallah cnm. Yine de dikkat et kendine. Fazla hirpalama.
benim esim de benim yerime lohusa depresyonuna girmisti. Baya uzmustu beni; oysa ben de ona suprizler hazirliyrdum. Baktim olmuyr, ona da rest cektim mecbur. Sonunda ne mi oldu; benim alerji uzuntuden tavan yapti

Cnm. Maya 24 saatte oluyr. Olan mayayal tekrar mayaliyrsun normal yogurt yapar gibi. Gunluk sutun omru kac gunse, o kadar gun kullan cnm.
 
Benim koynumda yatiyr cnm. Ayirmak istemiyrm henuz. Odayi ayirman icin erken cnm.

Saol cnm. Allah yardimcimiz olsun.

Kizlar kuzulara yedirdiginiz yogurt corba mama meyve miktari ne kadar?
Biz yeni basladik. Yarim elma yiyr. Havucdan hoslanmadi. Anne sutu katinca yedi
 


Muhteşem anne demiştim biz eskilerden daha iyiyiz diye ev işini değil bebeklerimizi dusunuyoruz.Allah im meleklerimizi korusun nazar değmesin .Sağlıkla büyüsünler , bahtlari açık olsun inşallah.

Cok saolun annisler...
 
Selam kizlar bbir gunde mi yzildi bu kadar yazi oku oku bitmedi :)

MAsallah herkess ek gidaya tam bbasladi sayilir. Ben israrla oteliyorum acaba yanlis mi yapıyorum? Bir gun corbaa veriyorum bir gun meyve bir gun muhallebi. Yogurt bir iki gun verip biraktim. Cok useniyorum galiba gidebildigince gitsin diyorum :) Pazartesi bir duzene baslayacagim artik. Bazen kahvalrida peynir ekmek falan veriyor agzini kuş gibi aciyor sipam :) Oksurugu de azaldi gibi insallah tamamen kurtuluruz.
Ali'yi odamizdaki yataginda yatiriyorum. Yanimda oldugunda uyuyamiyorum ben. Yuzume dokunarak uyumaya basladi cok hosuma gidiyor :)
Hala donmuyoruz bu arada. Toto kalkmiyor yarim dönüyor devami gelmiyor. Sesini taniyor bagirarak ablasiyla oyun oynuyor.
Aklima baska bise gelmedi. Bugun yorgunum biraz sipalar uyudu gideyim yatayim..opun mis kokulular.

@@cuteheart yusuf'a kocaman bi masallah :)
 
İi geceler arkadaslar misafirim wardi gittiler morel bedeen ruh hersey finish oldu mutfagi temizledim son gucumle ....

Ne olucaz biz bole bilmiorum tarinimi goremez haldeyim ben muhasebeciyim yarinlarimi planmak ile gecti yillarim simdi hersey corba olmus waziyette yarinimi gorememek ertesi gunleri planlayamamak istedigim saatte yatip istedigim saatte kalkamamak cok yipratio beni...misafir olmasina rahmen duru 10 bucukta uytum altini actim zar zor muhallebsini yedirdim ama bn hala ayaktayim hatta esimle basbasa kaliriz sandim geldim odaya oyun acmis cin gibi oturuo ufff neden bukadar zor hersey
 

Masallah bebisine guzel anne
Bana doktor 6. Ay kontrolunde verdi demir ilacini, hic test yaptirmadan.. Ben de baskalarina sordum ve İstanbul'da Zeynep Kamil Hastanesinde cocuk doktorunun 9. Ay test yaptirarak veriyoruz, o zamana kadar gerek yok dedigini ogrendim. Ben de simdilik vermeyi dusunmuyorum.
Zaten bizimki saatte 1 emmek istiyor. Sutle emilimi azaldigindan emzirdikten veya yogurttan en az 1 saat sonra verip, yine 1 saat beklemek gerekiyormus. Biraz zor benim icin..
 

Gececek bu gunler canim elbet, cok yoruluyoruz zorlaniyoruz ama bir gulusuyle unutturuyor her seyi.. Bu da boyle bir sevgi iste..

Bizim oglus ellerimizi acip gel gel yapinca hemen atiliyor, hatta ilk kez gorduklerine bile :) bazen oynatiyoruz onu 3 kisi sirayla gel gel yapiyoruz, bir onun kucagina sonra hemen benim kucagima geliyor yavrum, bayiliyor :)
 
Muhallebiye baslayan anneler...

Aklima takilan birsey var. Benim kuzu hep anne sutu aldi..muhallebi tariflerin de ise muhallebiyi pisir, sonra devam sutu mamasi ekle diyr. Ee benim oglum hic mama yemedi. Ben anne sutumu ekleyecegim yoksa mama mi alip ekleyecegim. Ekleyeceksem mama hangi marka olacak?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…