- 4 Nisan 2011
- 1.846
- 932
Bizimki de babasına aşık resmen eşim geç geliyor işten uyumuş oluyor bizimki eskaza uyanirsa Bir cilveleniyor ki Babasına özlemiş oluyor bayramda 1 hafta kaldım annemde babasını görünce meme mi bıraktı zilli şikayet etmeye başladı beni.Yarin 3. gunumuz oluyor sabah elmaya basladigimiz..Bugun biraz daha kivamli cogaltarak verdim kaka olayida farkediyor..
Bu aksamustude sebze havuc,kabak ve birkac pirinc ekledim..Onu da pure seklinde sutumle sulandirarak verdim,kasigini cektigimde devamini isteyerek bagirip,verdigimde de sustu :)
Bnmki kasigi seviyor galiba :)))
10 mayis dogumlu buarada Sezen,6 ayı doldurana kadar duzenide oturmus olacak insallah..
Ne heyecanliymis
Bir dee cocugun tavri degisti bayagi buyuduler yahu :) Babasina hayran,baska gulen baska bakan bir kizim var
Canim sen sakaryadaydin bi arkadaşım hamile dr arıyor geçen yıl bu zamanlar düşüğü olmuştu biraz hassas dolayısıyla senin dr un kimdi farklı 2 dr a gidiyordum sanırım tavsiye edebileceğiniz kimseler var mi
Benim oglan tam 6 aylik. Boy 71 kilo 9400 kafa 44 masallah. Nazara geldik ama kolu cikti, ocakta tum drlar toplanip sevdiler. Bir ara herseye gulen oglan bile zivanadan cikti:)
Dalokay da iyi ask acisi cekiyor:) 4.5 yas itibari ile. Kalbim sikisti begendigi kiz baska oglanla oturmaya ona meyletmeye baslamis. Neyapacagimi sasirdim cok caresiz kaliyor insan
Oyy yaa zaman çocukları aşkları da erken başlıyor minik daloki Kıyamam ben ona.