Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim senin atopik dermatitinmi var daha once bahsetmistim hatirlarmisiniz bilmiyorum kizimin yuzunde beyaz lekeler vardi doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi gecer dedi ama simdide b12 vitaminimiz aksik baya onun icin bi profa gidecem ne diyecekler senin bu rahatsizlik ne zamandir varÖfff sen can derdindesin, onlar ne derdinde....
Sakın beni yanlış anlama ama çocuğuna daha çok uzun zaman lazımsın. Eğer sağlığın gün geçtikçe böyle kötüye gidiyorsa, emzirmeyi bırakıp ilaçlarını kullansan... Bu söylediğimin ne kadar zor birşey olduğunun farkındayım. Doktor, bir hafta antibiyotik verdiğinde bile, bir ker alıp gözyaşları içinde fırlatıp attım kutuyu...
Belki ne bileyim bir ay kadar ilaçları kullanıp, sütünü sağıp döksen, bir ay sonra bıraktığında belki biraz baskılanmış olur? Bunu tabii ki doktora sorman gerekli...
Zor ama sen bir kar/zarar hesabı yapıp, hangisi doğru olacaksa onu seçebilirsin... Hakkında en iyisi olsun inşallah.
Acaba epidural ile doğum yaptıysan, onun yan etkileri mi bunlar? Benim de her doğumdan sonra atopik dermatitlerim azıyor. Alerji tetikleniyor demek ki hormonlardan dolayı...
Cnm. Arkadasim bebegide buna yakalandi. Dr coresatin pediatrik krem verdi. Aklinda olsun dr.a sorarsin. Kortizonsuz cunku.canim senin atopik dermatitinmi var daha once bahsetmistim hatirlarmisiniz bilmiyorum kizimin yuzunde beyaz lekeler vardi doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi gecer dedi ama simdide b12 vitaminimiz aksik baya onun icin bi profa gidecem ne diyecekler senin bu rahatsizlik ne zamandir var
Evet canim bu kremi nette cok okudum ama once hicbir doktor bundan suphelenmedi vitiligo yada mantar dediler bir tane docem doktor isikla bakti atopik dermatit dedi simdi o kremi alacagimCnm. Arkadasim bebegide buna yakalandi. Dr coresatin pediatrik krem verdi. Aklinda olsun dr.a sorarsin. Kortizonsuz cunku.
benim kizimda bilincsiz soyluyor gibime geliyor ozellikle biz yemek yerken mama sandalyesinde resmen anneee babaaa diye bagiriyorBugun ilginc bisi oldu. Oglum bilincsiz olarak anne diyrdu hep. Bugunde teyzeme bakarken cok net direk baba dedi. Sastim kaldim. Daha hic ba ba ba ya da da da da gibi hecelemelere baslamamisti. Var mi sizlerde de boyle bisi. Gun icinde bikac kez daha dedi baba.
Whatsap grubumu kacirmisim ben orayi nasil olcakmis
Canim ben buyuk cocugum dogdugundan beri kosla oxi var ya onu kullaniyorum cok da memnunum. Toz olani da var sivi olani da ikisi de cikariyor lekeleri ama sivi olan daha kullanisli. Lekelerin ustune dokup makineye atiyorum tertemiz oluyor.kızlar malum ek gıdaya başladık lekeler de oluşmaya başladı elma lekesi için çözümü olan var mı içinizde
Aman yarabbim watsap grubu mu bensiz dislanmis ezik hissettim kendimi istanbulda degilim die mi basima geldi bunlar
Nayir nolamaz
Kızlarrr hani resimlerrr. Bende whatsapps eklenmek istiyorummmm. :)
Demire bak sen ya bizim de yeğen var aynen böyle sasiyorum bu miniklere
canım sen hic mama vermedin sanırım mastit olmustun hatta... gerçi senin bebis benimkinden büyük ama açana ben de muhallebi yapsam mi anne sütüyle akşamdan...benimki de 5 aylık oldu sayılır muhallebi niçin yapiliyor ek gıdaya kolay geçsin diye mi tok tutsun diye mi? Ilk çocuk olunca acemi oluyor insan
Canim benim gecmis olsun insanlar çok düşüncesiz gerçekten
Maalesef benim de bebeklikten beri var. Çocukluğumun biyük bir kısmında vardı. Lisede geçti ve doğumlarımdan sonra tekrarlıyor son 3-4 senedir.canim senin atopik dermatitinmi var daha once bahsetmistim hatirlarmisiniz bilmiyorum kizimin yuzunde beyaz lekeler vardi doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi gecer dedi ama simdide b12 vitaminimiz aksik baya onun icin bi profa gidecem ne diyecekler senin bu rahatsizlik ne zamandir var
Deren de sürekli anneee diye bağırıyor. Anne karnından beri oğlumun "anneeee" diye bağırmasına aşina olduğunu düşünüyorum. Bugün buluşma da konuştuk kızlarla hatta:)Bugun ilginc bisi oldu. Oglum bilincsiz olarak anne diyrdu hep. Bugunde teyzeme bakarken cok net direk baba dedi. Sastim kaldim. Daha hic ba ba ba ya da da da da gibi hecelemelere baslamamisti. Var mi sizlerde de boyle bisi. Gun icinde bikac kez daha dedi baba.
Tatlım, her bezde kaka diyorsun bir süredir. İştahsızlık ta varmış. İstersen bir götür gaitaya filan bakarlar belki.Alinti yapmak neden bu ladar zor ya icine yazamiom bi turlu bizim de herseyimiz degisti tamamen uyku saati uyku duzeni yemek saatleri ve yemek yemesi tamamen ac delirmek uzereim muhallebimiz anne sutumuz corbamiz yogurtumuz meywamiz iki saate bir hepsini silen supuren cocuk sadece 100 ml kadar dewam sutu icti cok uzuluorum her bezde kaka bu disler cikmaktan wazgecse hic fena olnucak ...
kızlar malum ek gıdaya başladık lekeler de oluşmaya başladı elma lekesi için çözümü olan var mı içinizde
Canim ben buyuk cocugum dogdugundan beri kosla oxi var ya onu kullaniyorum cok da memnunum. Toz olani da var sivi olani da ikisi de cikariyor lekeleri ama sivi olan daha kullanisli. Lekelerin ustune dokup makineye atiyorum tertemiz oluyor.
Cok gecmis olsun canim kiyamam yaa yetiskin insan bile dayanamazken kucuck bebis nasil dayansn ins bidaha olmaz bende cok tutarm koltuk altindan bdakine kucakliyim bari sagolsun kaynatam bi kaldiriyr direk kollardan ceke ceke icim yaniyitKizlar acilden geliyorum. Bebegimin kismi kolu cikti. Cok gorulen birseymis neredeyse hicbisey olmadi diyebilirim besikte aglamaya basladi ve susmadi. 6 ay aglamadigi kadar agladi. Dr 3 saniyede kolu duzeltti dirsekten kismi cikik. Ve eve donduk asla kollarindan ellerinden kaldirmayin daima vucuttan kaldirin dedi herkese duyrulur. Uyarinellerinde askiya alan olursa. Allah tum bebekleri korusun
bu aklima glmemisyi canim tsk edermGözden kaçmıştır canım, ya da benim gibi o konuda bi fikri yoktur yazmayanlarin
whatsapp a beni de ekleyin nasıl olacak