- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım.Bende 1 ay sonra ise basliyacagim sabah 6.30-7.00 emziriyorum 10.00 da hipp tahilli+ 1 caykasigi pekmez yediriyorum sonra 13.00 emzirme 16.00 pirinc+kapak karisimi corba yada meyve simdilik sonrada 3 saatte bir emziriyorum
Vereym canimIkisi karsinca nötrlesmezmi biri demir biri kalsiyum iceriyor yogurtla verilmez diye biliyorum canim
Bildigin corba tariflerini yazarsan sevinirim ben ne yapacagimi bilemiyorum
Betulu anlattn canim hatta bazen cok ani aglamalari oluyir neesi gdyr moraryr normal dedi dktr nasil normal.anlamadm.kiKızlar İlayda 2 gündür çok huysuz
Uyandıgında aglamayan,beşiginde kendi kendine oynayan,sesler çıkaran kızım
2 gündür uykudan aglayarak uyanıyor
Uykuya zor dalıyor
Eline ne geçerse hırsla agzına götürüyor
Doktoruna götürsemmi napsam
Dişimi çıkıyor acaba
Bu doktorlar herşeye normal diyor zatenBetulu anlattn canim hatta bazen cok ani aglamalari oluyir neesi gdyr moraryr normal dedi dktr nasil normal.anlamadm.ki
benim kuzuda suan uykudan tam taric ettigin sekilde uyandi cnm. Ödum koptu, bisi oldu sandim. Uykuya darken de cilgin gibi agliyr. Sanirim uykuya direnme zamanlariymis buarar. Uyurken o nedenle agliyrmus. Ama neden aglayarak uyaniyr bilmiyrm. Benimki dis cikariyr ama.Bu doktorlar herşeye normal diyor zaten
Bende anlamadım gitti
Çok şükür yarım saatte olsa uyudu bugün
Şimdi mama sandalyesinde,tepsiye dişliklerini koydum onlarla oyalanıyor
Damakları çok sert
Buda bir dönem sanırım off offfbenim kuzuda suan uykudan tam taric ettigin sekilde uyandi cnm. Ödum koptu, bisi oldu sandim. Uykuya darken de cilgin gibi agliyr. Sanirim uykuya direnme zamanlariymis buarar. Uyurken o nedenle agliyrmus. Ama neden aglayarak uyaniyr bilmiyrm. Benimki dis cikariyr ama.
kızlar doğumdan beri giremedim, miniğim 4buçuk aylık oldu. her şey çok güzel ama çok da yorucu. bana yardım edecek kimse yok ne yazık ki, ne bir anne ne kardeş vs. eşim birkaç hafta izin aldı başlarda artık acemi acemi elimizden gelen yaptık. Allahtan bariz bir sıkıntımız yok ama benim uykuyla ciddi problemim Var özellikle son 2-3 haftadır. kızım 3 aylıktan itibaren 1 aya yakın bir süre gece beslenmesinden sonra 6-8 saat uyuyordu. son haftalarda 2-3 saatte bir uyanıyor. neden bilmiyorum diş için doktor daha erken onunla ilgili bir şey yok dedi. gaz desek giderek artması uykusunu bölecek duruma gelmesi saçma, sonuçta gitgide azalması gerek. acaba karnı mı doymuyor?
bir de siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? bizimki emmeden yada pışpışlamadan uyumuyor, öle alıştırdık ne yazık ki. ben şimdi uyku eğitimi vermek istiyorum. şu yatır-kaldır yöntemini falan kendisi uykuya dalmayı öğrenmesi için. sizin uyku süreleri ve uyutma yötemleriniz neler, önerilerinize ihtiyacım var. uyku eğitimi için 4buçuk ay erken mi sizce??
Betulu anlattn canim hatta bazen cok ani aglamalari oluyir neesi gdyr moraryr normal dedi dktr nasil normal.anlamadm.ki
kızlarr Ayaz hiç bir şekilde meme kabule etmiyor kafasını çeviriyor biberonlada çok az besleniyor resmen açlık grevinde şaşırdım kaldım ne bu şimdi[/QUOTE
Ben kaşıkla zorla içirmiştim 5 saat aç kaldığını bilirim, damarı tutuyor daha şimdiden illaki emecek başka yolu yok, sürekli aç duramaz bizi protesto ediyorlar sanki, naptıysak onlara mis gibi anne sütü doğal iç işte, yok bi isyan çıkarak illa :) arada bizde de oluyor artık çok üstelemiyorum sonra kendi kendine düzeliyor
Kızlar sizin bebişler de size doğru üfleme hareketi yapıyor mu bizimki dudaklarını büzüp üflüyor bize salyaları ile birlikte çok komik oluyor :) konuşmaya çalışıyor Bazende, keyfi yerindeyse uzun uzun anlatıyor bişiler :)
Aynen cnm. Uflemeye 2 gundur basladi. Baya komikKızlar sizin bebişler de size doğru üfleme hareketi yapıyor mu bizimki dudaklarını büzüp üflüyor bize salyaları ile birlikte çok komik oluyor :) konuşmaya çalışıyor Bazende, keyfi yerindeyse uzun uzun anlatıyor bişiler :)
Kasiklada mi denesen cnm. Aklima bisi gelmiyr. Sutunun tadina baktin mi? Bi farklilik var mi?kızlarr Ayaz hiç bir şekilde meme kabule etmiyor kafasını çeviriyor biberonlada çok az besleniyor resmen açlık grevinde şaşırdım kaldım ne bu şimdi
biberondan da verince içiyor birde bu ara diş çıkardık acaba onun ateşimi var içinde kızımınHayır ek gıda almasına rağmen o kadar çok içmiyor
Acaba suluktan kendi içmeyi keşfetmek hoşuna gitti de bilinçsizce mi içiyor?
Canım bizimki de son 15 gündür geceleri sildik Kalkıyor oysa ne güzel uyurdu 2 kez kalkardı yiyip yatardı. Sabah 5ten sonra saat başı Kalkıyor emiyor sonra memede uyumak istiyor deli olucam uykusuzluğum hat safhada noldu da değişti anlamıyorum..
Umarım düzelir zaten gündüz uykumuz da yarım saati geçmiyor kurulu saat gibi yarım saat sonra hiç uyumamış gibi uyanıyor,
evet cnm ya benimki de iki gündür yapıyor pek de mutlu sıpacanKızlar sizin bebişler de size doğru üfleme hareketi yapıyor mu bizimki dudaklarını büzüp üflüyor bize salyaları ile birlikte çok komik oluyor :) konuşmaya çalışıyor Bazende, keyfi yerindeyse uzun uzun anlatıyor bişiler :)
Ben erken oldugunu dusunuyrm cnm. Dr.da 6 ay hic elleme istedigi zaman uyusun demisti bi arkadasa diye hatirliyrm. Yani zorlamak bana mantikli gelmiyr. Zorlamak hem bebegi hem anneyi geriyr. Anne uyumuyr diye bebekte uyumayacagim diye geriliyr.gündüz de uyumuyor, ya bu çocuk ne zaman uyuyacak anlamıyorum. emmek de istemyor, bi tuhaflaştı..sürekli esniyor kuzum yaa
uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz peki kızlar???
Canim son zamnlarda bseyi gorup yemk isteyp yememezlik yprn mi blki sutun ckmistr yada bir kokuOnu da denedim sürekli sağıp emziriyorum ama yok sert kalan kısımlar düzelmiyor sütümü azalttığı için bugün regl oldum sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum