Versin versin evet aynen benim eşimde yıldönümümüz u unutmustu 2 hafta sonra da doğum günümdu onu kutlamisti msj la..uzaktık çünkü birbirimize. .Geçenlerde telefonuna bakarken bir de ne göreyim watsapta küçük gorumcem le yazismis..gorumcem yazmış ki abi tulay ablanın Doğumgünü nu unutma sakin yarın tamam mı demiş o da aaa iyi dedin ya unutmuşum iyi hatırlattın yazmis şimdi ne dersin sen bu kocayamemlekete gittik hepimiz hasta oldukk oglusumun burnu cok tikali.geceleri ozellikle hep agzi acik.ben idare ediyordum ihlamur adacayi sarimsak falan ama oglum da hasta olunca basladin antibiyotige yoksa koydeyiz oglumun hastalik iletlerse goturcek dr bile yok yakinda.dua edin kizlar hemen iyileselim...
bide bugun dogum gunum.
17 gun once evlilik yildonumumuzu unutan esime baya cemkirdikten sonra bi hediye alabilmeyi u kez akil edebilmis yillar sonra.Allah bu adamlara azcik dusuncelilik versin ne diyiiyeyim.
Dedim onu bile kardeşin mi hatırlattı dedim bir de yok ya ben takvime eklemistim zaten hatirlardim alarm calinca dio yaa