- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Bir bahaneyle sürekli odanın kapısını kapatıyor. Kapıyı kapama hava alsın oda diyorum bakıyorum yıne kapatmış.
Ben de sürekli bir bahaneyle açıyorum. Bozuluyor gibi bakmaya başladı artık. Sinir oldum...
İyi oldu bu sorunun şimdi ortaya çıktığı. Yatağımızın yanındaki minik beşik gider, yanına park yatak gelir, o da gider tek kişilik yatak gelir. Kızımla ikisi aynı odada kalamayacaklar anlaşılan...
Inanamiyorum..
Bakabilmesi en azindan Deren'in sakin gecirmesi bu zamanlari guzel ama sahiplenmesi korkundan degilde anlattigin gb ise cidden cok fazla rahatsiz edici..O kapi kapanmasin bence de mumkunse!
Saka gibi okadar alinti ve yazimin silindigine inanamiyorum...olsu cok hirsim war yine silin yine yazarim dedim ceneme edeyim yine gitti...malesef simdi alintisiz ve daha sakinim.....
Hepinizi bebisleri masallah ne kadar guzeller prensler prensesler hayat weren kuzular bize.....
Albume ekledim ama albumde gorusemiosak bende birdan eklim bari napim...herkes gorcek mi onu sonra silebilioz mu bilmiom ama bisi olmaz heralde....
Duru iki gundur uyumuor aglio biraktigim gibi normalde saati geldigin de kendi kendine uyuyan cocuk gitti canawar bisi geldi besigin icine mama yerken aglio emerken aglior su icerken aglii altini acarken aglio saymakla bitmez artik esim bakti kafami topladim derken bi gun de bi cokus yasadim ki 1 yil yaslandim resmen surekli bi miyk myk ses vasviyenin dedigi gibi miy miy muy ne yaptisam susmadi biraz anason boraz rezene icirdim ama hala uyanik....ya nazara geldi ya sikintisi war ya dis cikario bilemiorum iki kez kaka yapti oda degil adi ustunde bebek bu ya olur bebegim herseyim feda ama .............
Ayseni iki cocugu war benim iki cocugum yok diye fatmanin basinda kaynanasi war benim yok diye nuriyenin kocasi mamaya kizio bnm kocam anne sutuyle doymayan yawruma mama yapinca kizmio die naciye 7lerde aksam yemegi yapio cocugu hic durmuo kocasi hep ac die ben erken kalkip yemek camasir is halledip arada gezmege cikiosam die benim de ... Yorulmus tukenmis olmaya hakkim yok mu illa 3 cocuk illet koca kaynana g.. Toplayamayan bir kadin mi olmam lazim bi kez yazik tuh yardima iht.wae mi allah kolaylik wersin gecicek demelri icin...illa mi ya .....
Nasil bittim anlatamam siz kizlar lilacsogie hastaliklariniza cok uzuldum o amilyat olan bebege cok uzuldum hayattan durunun huysuzlugundan cok daha acilar war ama beni de suan zorlayan bu ne diyim cekiceksin yasadigin icin olmedigin icin kalk kole calis mi diyim kendime uykusuzluk yorgunluk sikinti parasizlik artik tokezler haldeyim ama yetmio birinin elimden tutmasi icin gecerli bir sebeb deil bu yasadiklarim..
Ey hayat unutmam hic bir saniyeyi intikamim cok aci olucak.....
Beterin beteri var sozunun ustune bundan iyiside var deriz tabii kimi zaman..
Ama ciddi anlamda bazen salmak gerekiyor,kabullenmek..Evi,esi,insanlari,bebebisleri,ic sesimizi..
Herseyin ustesinden gelmeye cal8smakta zorluyor yoruyor..
Ama sagligimizin yerinde olusunu unutmadan,iyice dibe vurmadanda dogrulmak en guzeli..
Sen bu dengeyi ayarlarsin o yuzden rahat birak kendini..
Sezen'de tatilden once bambaska bir bebekti resmen..inanamiyordum..Ama 1 hafta surup gecti ve huylari,tavirlari degisti cok..Belki boyle birseydir Duru'da da en kisa zamanda gecer insallah canim..
Bu imza,lilypie konusunada bakacagim biara