Hastaneden eve geldik. Bi heves koydum yatagina. Vizikkkkkk.. her seferinde boyleydi..sezeryanli olunca koy al zordu bana. Kucagimdaysa saatlerce uyurdu. Gece kimse kalmadi benle. Esimle ben vardik. Bebegi alip koymak cok zordu kiii yataktan kalkamiyrdum dikislerden. Bebegin yatagi da uzagimda. O nedenle koynumda yatti hep. Ayrica abarti derecede gazli bir bebekti. 3 ay cektik ama burnumdan geldi. Gaz yuzunden 36 saat hic uyumadigimizi bilirim. Kucagimda bile aglardi. Hal boyle olunca biz de yapistik sipaylaBence ogluna ayri battaniye ort. Bir sekilde ortada ustu acilir ya da
BEnce ogluna baska birsey ort. Ortanizda yatiyormus sizin ortu yuzunu falan ortebilir. Ustelik ayri bir sey ortersen daha rahat hareket eder.
Ben altina uzun pijama ustune ince kisa kollu bluz giydiriyorum. Ustune de ince penye battaniye. Suan soguk degil ev. Zaten kollar acikta mutlaka.
Bu arAda neden yaninizda yatiyor? Bizimki hastayken yanimizda yatiyordu. Oglumu basliga dogru yukari yatiriyordum eşimle ben de yastiklarimizi asagi aliyorduk. Yani basimiz oglanin ayaklarinin yanina denk geliyordu. Bizim ayaklar da yatagin disinda kaliyordu :) Uyku sirasinda vurma Allah korusun yanlis bir harekette bulunma ihtimalimiz vardi. Gerci anneler kuş uykusunda oluyor. Hik dese ayaga dikiliyoruz :)
Tabiki karsit gorusler var. Ama bazi pedagoglar da 2 yasina kadar koynunuz da, 4 yasina kadar da kendi yataginda ama sizin odanizda uyusun. Boylece anneye guvenli baglanma olur diyr. Ben de bu gorusu benimsedim cnm. Onun icin de ayrilmiyrm. Bebek ortamiz da yatmiyr bu arada cnm.