- 10 Ocak 2014
- 291
- 132
Vanım zürafa olanı aldım 18 cm lık
Ay sizin yüzünüzden gaza geldim ta almanyadan sipariş ettim tobe estagfrllh.
30 lira daha ucuzdu bende oyle yaptim, babam yollamis bile yarin gelcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vanım zürafa olanı aldım 18 cm lık
teşekkür ederim bilgin için cevap için baya bekledim görmediğini anlamıştım.:)Canım mesajını yenı gordum solgarın bu dediğim glucosamıne chorodotın msm dıye bi vitamın zaten insan vucudu 7 yasına kadar salgılıyor bunu 7 yadından sonra salgılaması duruyor bu kemıklerın arasında kıkırdak dokunun arasında bulunuyor bu yuzden de o sıvı akınca vucut yenısını yapamıyor o sıvıyı tekrardan sağlıyor bu benım dediğim vıtamın bana 3 ay kullan 1 ay ara ver telrar 3 ay kullan dedı oyle de yaptım çok sükür ıyıyım annemde de menıskus var o da aynı sekılde kullandı çok şükür artık yürüyüş bıle yapıyor yalnız emzırırken kullanılıyor mu bılmıyorum... Umarım işine yarar cnm.
canım benim büyügü hep memede yatırdı.hop bırakırdım yatağına.küçüğü az emiyo.emzik tutuyordu bir aydır bıraktı.sürekli elini emiyor.akşam saat 9da uyurdu bir iki sallanışta.şimdi bi sinir var bebekte çığlık çığlığa bağırıyo.hasta falan değil eminim.emziriyom bağırıyo.yatağına koyduğum gibi zannedersin boğazlıyorlar uff 1 saat böyle zırıltısını dinliyoruz.ninni açıyorum bütün ışıkları kapatıyorum.büyük oğlumla babasınıda ses çıramayın diye tehdit ediyom.artık yorgun düşüp uyuyo.gece boyunca 2 -3 saatte bir uyanıyor emmeye değil benim uyandırmaya.bakayım anam dalmışmı bi ses edeyim :) emziriyom yok bir iki emiyo çekiyo.şuan ağlıyo kaçtım.Tatlim daha once paylastinsa atladim sanirim kucuk ten mi bahsediosun uyumuo die yani saat kacta yatiriosun kacta uyanio nasil uyutmaya calisiosun biraz paylasirmisin rica etsem cunku ben uyanamam falan demissin bu noktaya geldise sinirlerin belki bi faydam dokunur cok uzuldum cunku...
Allah yardımcın olsun cnm zor vallacanım benim büyügü hep memede yatırdı.hop bırakırdım yatağına.küçüğü az emiyo.emzik tutuyordu bir aydır bıraktı.sürekli elini emiyor.akşam saat 9da uyurdu bir iki sallanışta.şimdi bi sinir var bebekte çığlık çığlığa bağırıyo.hasta falan değil eminim.emziriyom bağırıyo.yatağına koyduğum gibi zannedersin boğazlıyorlar uff 1 saat böyle zırıltısını dinliyoruz.ninni açıyorum bütün ışıkları kapatıyorum.büyük oğlumla babasınıda ses çıramayın diye tehdit ediyom.artık yorgun düşüp uyuyo.gece boyunca 2 -3 saatte bir uyanıyor emmeye değil benim uyandırmaya.bakayım anam dalmışmı bi ses edeyim :) emziriyom yok bir iki emiyo çekiyo.şuan ağlıyo kaçtım.
Tesekkur ederim cnm onerilerin icin.termos canta bakicam netten siparis veririm artik buz kasedidr koyarim olmadi mama veririm artik..ya insallah uyuyarak gecirir ozaman rahat olur..hicyolculuga cikmadim acikcasi korkukarim var allah pisman etmesnCanım merhaba ben de yolculukta biberon kullandım bu piknik için hava almayan kutular var içine al 5 tane buz kaseti koy sutlerını bişey olmuyo ısıtma olayını ise ben bıberon ısıtıcımızı aldım yanıma gıttığım yerlerde ısıttım ya da yoldaysak termıstan sıcak su koydum genişçe bardağa içinde beklettım sutu ztn cok sıcak olmıcak benım ışımı görmüştü inşallah senın de gorur
Uykusuz bebek.zordur bilirim insan.sinir krizi geciriyo bnmkide erkenden.kalkar 4 gibibidaha uyumazda ihlar tislar deli olurum.gunduz zaten uykuyok doru durust.nasil dayaniyor.bilmem..canm isiklari kapali tut birde hafif ninni.mirildan.hoslarna gidiyo brlki oyle uyur yada hemenbanyoya.sok suda rahatlatabilir hava iyiysr tabi..bestekiz hala uyumadı eşime devrettim oda onu beşiğinde bırakıp gitti.uyku için önerilerini bekliyorum.
benim kızımda 3 mayıs doğumluu :)
ankara 3 gündür falan acayip soğuktu geceleri benimkide ütünü çok açıyo sabah 5 te kalktığımda eli yüzü buz gibiydi nası içim acıdı biz üşüyünce üstümüzü hemen kapatıyoz onlar ne kadar çaresiz hemen yanıma aldım sarıldım falan uyku tulumu sart ben de halının üzerine battaniyeyi 4 kat serip üstüne oyun halısını koyuymm
Dogum gunlerini beraber kutluycaz desenize bizde 3 mayis dogumluyuz :)Ne guzel kizlarimizin dogum gunu ayniymis
Canim ben hatayda yasiyorum burda da havalar biraz serinledi. Esimle sicaklasakda aksamlari pencereyi kapatiyoruz cunku reyyan uzerine hicbir sey ortturmuyor. Deli gibi uyuyor kime cektiyse artik. Sabaha kadar yatakta dort donuyor. Hergun carsafini duzeltiyorum. En son uzerini Orttugumde carsafi kafasinna dolamisti nasil becerdi bilmiyorum. Bende uyku yulumu alacagim en yakin zamanda
Tatlim anason bitki de olsa bir ugusukluk rahatlatma ve bagimlilik gibi cumleler okumustum nette... Oyuzden ben bir kez artik krize girdi die vermistim aktardan tohum olarak alip hafif kaynatip 20 ml kadar bence anasonu sik werme....rezene kimi bebegi isal yapabiliomus cok fazlasi yani ama duruyu cok rahatlatti daha ciwik ve sarimsi bir kakasi oldu o verdigim donem ama cok mutlu oldigu icin uzerinde durmadim gunde iki kez werdim sabah ve gece 30 ml kadar iciodu..bir su bardagina bir cau kasigi rezene tohumu tingirtat beklet ilik ilik icir hatta super bi uykuya gecis oluo....teşekkür ederim.hepimizinkini inşallah.rezene anason verdim biraz işe yaradı ama saatini tutturamadık.kaç saat sonra etki ediyor bilmiyorum.kaç cc verilebilir
canım benim büyügü hep memede yatırdı.hop bırakırdım yatağına.küçüğü az emiyo.emzik tutuyordu bir aydır bıraktı.sürekli elini emiyor.akşam saat 9da uyurdu bir iki sallanışta.şimdi bi sinir var bebekte çığlık çığlığa bağırıyo.hasta falan değil eminim.emziriyom bağırıyo.yatağına koyduğum gibi zannedersin boğazlıyorlar uff 1 saat böyle zırıltısını dinliyoruz.ninni açıyorum bütün ışıkları kapatıyorum.büyük oğlumla babasınıda ses çıramayın diye tehdit ediyom.artık yorgun düşüp uyuyo.gece boyunca 2 -3 saatte bir uyanıyor emmeye değil benim uyandırmaya.bakayım anam dalmışmı bi ses edeyim :) emziriyom yok bir iki emiyo çekiyo.şuan ağlıyo kaçtım.
Yaz icin yada bahar icin uyku tulumu varmi. Ben almisim birtane ama bildigin kara kis icin.Dogum gunlerini beraber kutluycaz desenize bizde 3 mayis dogumluyuz :)
Uyku tulumunu kizim dogdugu gunden beri kullaniorum ve cok memnunum ikeadan almistim uygunduda fiyati.
Ne ustunu acar derdi var nede basina kadar ceker derdi var.
6 ay sonrasi icin alin bizimki kuculmeye basladi bile ayaklarini rahatca oynatsinlar yavrular .
Rica ederim..
Soz konusu senin degil bir bebegin oldugunu nasil unutuyor nasil gozardi edebiliyorlar anlamiyorum
Bence en guzeli kendi yataginda yatmasidir. Ben dun civile bir de lcw ye baktim cok guzel uyku tulumlari vardi. Uyku tulumunu buyuk al elleri ayaklari da icinde kalsin. Kendi yataginda rahat rahat mis gibi uyusun kuzu. Hem sen de tedirgin olmaz, daha rahat uyursun.Gunaydin..
Bir sorum var yine.
Maglum Ankara nin gece ayazi basladi. Bilen bilir. Biz artik kalin battaniyeye geciyrz esimle. Oglum da koynumda yatiyr. Ama onun uzerine baska ortuyrm. Simdi ona da kendi polar kislik battaniyesini mi ortsem. Yani hem bizim hem onun battaniyesi ayni yatakta olunca, yavrumun basina bir is gelir mi diye korkuyrm. Ya da ne ortmek dogru olur acaba?
Uyku tulumlarina bakayim cnm.Bence en guzeli kendi yataginda yatmasidir. Ben dun civile bir de lcw ye baktim cok guzel uyku tulumlari vardi. Uyku tulumunu buyuk al elleri ayaklari da icinde kalsin. Kendi yataginda rahat rahat mis gibi uyusun kuzu. Hem sen de tedirgin olmaz, daha rahat uyursun.
Canım biz de birlikte uyuyoruz ama ben uyuyamiyorum doğru düzgün eşim de tedirgin oluyor sen daha iyi bilirsin tabi ama aynı odada kendi yatagında yatması daha iyi değil mi ben çok uğraşıyorum öyle olsun die ama kızım benden ayrılmak istemiyor alıştı sanırım bu koku olayina..bir de gece uyandığında hemen meme yani başında oluyo busefer de meme ağzından çıksın istemiyor cikinca uyaniveriyo ole de olunca benim sirtim belim tutuluyorUyku tulumlarina bakayim cnm.
Ben 2 yasina kadar kendi yatagina gecirmeyi planlamiyrm cnm. Hem pedagoglarin yazdiklarina hem de icgudulerime gore ayrilmak bana dogru gelmiyr. Oglumda bensiz uyumuyr zaten hastaneden geldigimizden beri. 10 dakika olsun ayri uyumuyr benden.
Gunaydin..
Bir sorum var yine.
Maglum Ankara nin gece ayazi basladi. Bilen bilir. Biz artik kalin battaniyeye geciyrz esimle. Oglum da koynumda yatiyr. Ama onun uzerine baska ortuyrm. Simdi ona da kendi polar kislik battaniyesini mi ortsem. Yani hem bizim hem onun battaniyesi ayni yatakta olunca, yavrumun basina bir is gelir mi diye korkuyrm. Ya da ne ortmek dogru olur acaba?
Gunaydin..
Bir sorum var yine.
Canım biz de birlikte uyuyoruz ama ben uyuyamiyorum doğru düzgün eşim de tedirgin oluyor sen daha iyi bilirsin tabi ama aynı odada kendi yatagında yatması daha iyi değil mi ben çok uğraşıyorum öyle olsun die ama kızım benden ayrılmak istemiyor alıştı sanırım bu koku olayina..bir de gece uyandığında hemen meme yani başında oluyo busefer de meme ağzından çıksın istemiyor cikinca uyaniveriyo ole de olunca benim sirtim belim tutuluyor
Siz nası uyuyor sunuz birlikte esin de oluyor mu yanınızda?
Cnm. Bebegin yatagini direk yanima koyacak yer yok. Onun icin ayrilmiyrm.Canım biz de birlikte uyuyoruz ama ben uyuyamiyorum doğru düzgün eşim de tedirgin oluyor sen daha iyi bilirsin tabi ama aynı odada kendi yatagında yatması daha iyi değil mi ben çok uğraşıyorum öyle olsun die ama kızım benden ayrılmak istemiyor alıştı sanırım bu koku olayina..bir de gece uyandığında hemen meme yani başında oluyo busefer de meme ağzından çıksın istemiyor cikinca uyaniveriyo ole de olunca benim sirtim belim tutuluyor
Siz nası uyuyor sunuz birlikte esin de oluyor mu yanınızda?