How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

yeni başladım bende
tabi gitmedigim günlerde oldu hemen:4:
işlede zor maalesef. hafta sonları gidiyorum ben
gittigimde iyi. anlıyorum dersleri. matematik haric.
onuda anlamak için yırtıyorum kendimi ama işte evden bakıp gitsem. birde bi kaç video izlesem halledicem biliyorum kendimi
ramazan mahvetti ya:50: mübarek ay bi gecerse.

ramazandan sonra daha kalıcı ve zorlayıcı şeyler yapalım kızlar
test cözmek gibi. :52:

evet ben işten çıktım bu yüzden..
bende hafta sonları gittim önemli olan tekrar edip gitmek..
bende ramazan bitse diye bakıyorum

Selammmm herkezeeee :3:

Bende katılmak istedim topiğee :17:
Şu zamana kadar pek çalışmışlığım yoktur ama bi haftadır kitapçıklar eski yıllardan çıkan sorulara felan bakıyorum :26:
endişelerim var ama geçen seferinde düşük almıştım şimdi o kadar olsun kesinlikle istemiyorummm :30:

evet ben işten çıktım bu yüzden..
bende hafta sonları gittim önemli olan tekrar edip gitmek..
bende ramazan bitse diye bakıyorum

bende cıkım desem 1,5-2 ayı bulur cıkmam
o yüzden. ramazan sonrası akşamalrıda asılcam
hafta sonlarıda zaten iyi geliyo kurs

allahım gönlümüze göre versin

emin ol yanı azımle basarabılırsın neler yapıyosun ornegın bunun ıcın....

bana göre konu bilinmeden test ne kadar çözersen çöz fazla fayda vermiyor o yüzden ben konulara bakıyorum..
günde 5-7 saat çalışmaya çalışıyorum ve kendime şunu söylüyorum bir şeyi başarmak için (biraz oyunlarım olur hep süprizler yaparım iyi kötü insanlara)her türlü yolu bulmak için uyumuyorum yemiyorum içmiyorum bunu dersler için de yapabilirim diyorum

Selammmm herkezeeee :3:

Bende katılmak istedim topiğee :17:
Şu zamana kadar pek çalışmışlığım yoktur ama bi haftadır kitapçıklar eski yıllardan çıkan sorulara felan bakıyorum :26:
endişelerim var ama geçen seferinde düşük almıştım şimdi o kadar olsun kesinlikle istemiyorummm :30:

kötü düşünceye yer yokkk...
hepimiz çok çalışıp memur olcazzzz..
sende olacaksın....hadi gayret kızlar yaaa

bana göre konu bilinmeden test ne kadar çözersen çöz fazla fayda vermiyor o yüzden ben konulara bakıyorum..
günde 5-7 saat çalışmaya çalışıyorum ve kendime şunu söylüyorum bir şeyi başarmak için (biraz oyunlarım olur hep süprizler yaparım iyi kötü insanlara)her türlü yolu bulmak için uyumuyorum yemiyorum içmiyorum bunu dersler için de yapabilirim diyorum

tabıkı hıcbıse engel degıl az ve oz olsun konu bıl ve cok test coz tarıh varya ne kadar nankör bı ders cok dıkkat et

ramazan olduğu ıcın yemeğe akrabalara gıdıyorum.10 buçuğu buluyor gelmem.sahura kadar bekle yat sabah 7 de kalk. Normalde 7 gibi evde oluyorum işten çıkınca.nişanlıyım.Allah kısmet ederse önümüzdeki yıl evli olucagım .) :nazar: memurluk kazanmak sart oldu bana .s

günaydın.
kızlar bir şekilde olacak eve kaçta geliyorsun evli misin çocuk falan

evet tarih çok kolay gibi ama süprizlerle dolu...[/QUOTE

hayat suprızlerle dolu bnde kpss hıkayesı meshur bırıyım bu sene basında deshaneye yazıldım calısmaya basladım sonra esımle tanıstım ve evlenıcem 1 aya kalmaz elımden geldıgı kadar yapıyorum ama eger boyle sorumlulukların yoksa ıs es vs cok calıs kendıne guvenın gelecek emınım basardıkca...

Merhaba kızlar :) ben de kpss ye çalışıyorum siz gibi. Inşallah hep beraber başaracagz yaa burdan birbirimize destek olmamız çok faydalı olacak inanıyorum..Allah yardımcmz olsun..
ben şu an iftardan sonra çalışıyorum hep gündüz oruçluyken çalışabilen var mi kii

ramazan olduğu ıcın yemeğe akrabalara gıdıyorum.10 buçuğu buluyor gelmem.sahura kadar bekle yat sabah 7 de kalk. Normalde 7 gibi evde oluyorum işten çıkınca.nişanlıyım.Allah kısmet ederse önümüzdeki yıl evli olucagım .) :nazar: memurluk kazanmak sart oldu bana .s

geldiğinde çalış güzelim sahura kadar bak koca ,çocuk dedi yok...evet hayal kur evlenmiş ve memur olmuş halinle ben öyle yapıyorum eşimle ve gaza geliyorum

Merhaba kızlar :) ben de kpss ye çalışıyorum siz gibi. Inşallah hep beraber başaracagz yaa burdan birbirimize destek olmamız çok faydalı olacak inanıyorum..Allah yardımcmz olsun..
ben şu an iftardan sonra çalışıyorum hep gündüz oruçluyken çalışabilen var mi kii

hoşgeldin aramıza
hadi o zaman:29:
orucluyken gündüz hiç sanmıyorum calışanı. cok zor cünkü

hoşgeldin..
ben deftere yazıyorum sabahları akşam tektat ve mat

Back