Kızlar ben tam anlamıyla hiç başlamadım çalışmaya
Çok üşeniyorum ya, bir de tercih filan hiç bir şey bilmiyorum.
Sadece kendi bölümümüzden mi tercih yapabiliyoruz...
güzelim hadi durma o zaman kalk da başla...
bizde başındayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben tarihi deftere 6-7 kitaba bakarak yaıyorum sonunda ünite bitince defteri okuyorum...
mata bugün eşimide çalıştırarak başlıyacam benimki eşimden daha iii
cofrafya ise dağlar ovalar tek tek türkiye haritasına işaretledim bol bol bakcam..diğer konularını da tarih bitince bakacam...
geoya bakmayacam
vatandaşlığa da son 2 hafta okuyacam..
benim için tarih mat önemli..
ben daha çok başındayım..
türkçem iii bayağı sadece dil bilgisine göz gezdircem inş olur ama hepsine defter hazırlayacam tek tek...her zaman hazır olmuş olur
bende tercihleri hiç bilmiyorum sınava odaklandım burayı takip edip motive olabilirsiniz
bende mattan anca 5 soru anca yapabiliyorum..
çok şükür ki onların içinde yanlış çıkmıyor..
tarih türkçe netlerin ne durumda kaç net çıkartıyorsun..?
emin olmadığım hiç bir soruyu işaretlemem boşum oluyo genelde ama yanlışım yok en azından. Türkçe hep fulle yakın full çıktıgıda oluyo ama. genelde netten soru çözüyorum 40 soruda 30dan aşağıya hiç düşmedim zaten sözelciydim katkısı çok o yüzden. coğrafya ve tarihi türkçe gibi rahat rahat yapmak için uğraşıyorum bende
iyiymiş keşke bende evde olsaydım bol bol çalışırdım
günaydın herkeseee .)
bende sınava onlısanstan gırıcem.işten eve gıdıp zaman kalmıyor calısmaya.nasıl kazanıcam hıc bılmıyorum.Ama kazanmak cok ıstıyorum.Herkesın Allah yardımcısı olsun
2014 KPSS ye bende gırıcem destek cok onemlı kendımıze kurallar koyup yola cıkabılırz oncelıkle bolumler ıyı oldugunuz konular ve suana kadar yapabıldıklerımızı paylasırsak daha etkılı olur sanıyorum ne dersenız?
kızlar her dk değerlendirin ben de 1 ay önce işte çalışıyordum ve çok ağırdı insanları sürekli kontrol etmek öldürüyordu kitap açamazdım..
ama molalarda falan notlarımı okudum..sürekli ezberleri de çalışırken tekrar ettim
kurallar önemli...
ben ortaöğretim olarak gircem üni bitmedi...
bende dersaneye gidiyorum
eve geldigimde baksam bi süper olucak
neyse son 1 hafta kaldı... ramazan bi gecerse cok iyi olucak inşallah
kurallar önemli...
ben ortaöğretim olarak gircem üni bitmedi...
bende senin gibiyim
dershaneye gittim ama işle beraber gitmedi bende ucunu koyverdim..
raazan bitse bende rahat etcem evde eşle uğraşması zor oluyor
ben bu sene lisansa başlıyorum..
işimiz zor ama olması gerekiyor
boyle bakıldıgında lise mezunu olarak gırmek avantajlı sorular dıger sınavalar gore daha kolay ama standar sorular yapmak onemlı olan ben ınaıyorum guzerl sonuclr cıkacagına ve alın yazısına