How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

ilk önce konuları okuyup sonrada test çözdüm ve yargının, yedi iklimin ve tercihin denemelerini almıştım ama çoğunu açamadım bile. benim en çok işime yarayan tercihin konu anlatımlı kitabı oldu. birde kendimce eleme yaptım türkçem iyiydi zaten kitap okumayı da çok severim o yüzden neredeyse denemeler harici hiç paragraf çözmedim, noktalama işaretleri ve anlatım bozukluklarına vs baktım. tarihide severdim ama vakit buldukça tekrar ettim ve test çözdüm. vatandaşlık ve coğrafyada aynı şekilde son bir ayda günde bir deneme mutlaka çözmeye çalıştım. matematikten 12 netim vardı toplamdada 16 soru yaptım diye hatırlıyorum. şuda var mutlaka isteyin rabbim kapıları açıyor ve kendinizi çok kasmayın ben olursa olur olmazsa da vardır bunda bir hayır diye düşündüm ki çevremde dersaneye gidip sen asla kazanamazsın keşke hızlandırılmış kurslara gitseydin diyenlerde oldu herkese kapadım kulaklarımı. ve bana öyle diyenler hala dersaneye gidiyorlar.

maşaallah..:nazar:

hergün hangi konuyuu bitirdiğimizi çözdüğümüz soru sayısını ve yeni öğrendiğimiz bilgileri paylaşalım özellikle gk den

ben daha fazla topiğinizi meşgul etmeyeyim hepinize başarılar diliyorum umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur. başarılar

ilk önce konuları okuyup sonrada test çözdüm ve yargının, yedi iklimin ve tercihin denemelerini almıştım ama çoğunu açamadım bile. benim en çok işime yarayan tercihin konu anlatımlı kitabı oldu. birde kendimce eleme yaptım türkçem iyiydi zaten kitap okumayı da çok severim o yüzden neredeyse denemeler harici hiç paragraf çözmedim, noktalama işaretleri ve anlatım bozukluklarına vs baktım. tarihide severdim ama vakit buldukça tekrar ettim ve test çözdüm. vatandaşlık ve coğrafyada aynı şekilde son bir ayda günde bir deneme mutlaka çözmeye çalıştım. matematikten 12 netim vardı toplamdada 16 soru yaptım diye hatırlıyorum. şuda var mutlaka isteyin rabbim kapıları açıyor ve kendinizi çok kasmayın ben olursa olur olmazsa da vardır bunda bir hayır diye düşündüm ki çevremde dersaneye gidip sen asla kazanamazsın keşke hızlandırılmış kurslara gitseydin diyenlerde oldu herkese kapadım kulaklarımı. ve bana öyle diyenler hala dersaneye gidiyorlar.

Bende dersaneye gidiyorum en büyük sorunum zamanı iyi değerlendirememem. Matematiğim iyi fakat yetiştirmekte zorlanıyorum. Ama senin gibi hazırlananların tecrübelerini okudukça umut oluyor bana...:34:

Bende dersaneye gidiyorum en büyük sorunum zamanı iyi değerlendirememem. Matematiğim iyi fakat yetiştirmekte zorlanıyorum. Ama senin gibi hazırlananların tecrübelerini okudukça umut oluyor bana...:34:

kesinlikle kendinize güvenin olmayacak birşey değil ve mutlaka hergün kitap okuyun 10 dk da olsa hem kafanız dağılır hemde yorum yapabilirsiniz paragraf sorularında. inşallahh hayırlısı olur hakkınızda.

şuandan itibaren ders çalışma kampını açmış bulunuyorum...
haydi memurluk için kolları sıvıyalım...
akşama kadar ders çalışılıp gece de herkes neler yaptığını rapor edecek askerrr:54:

şuandan itibaren ders çalışma kampını açmış bulunuyorum...
haydi memurluk için kolları sıvıyalım...
akşama kadar ders çalışılıp gece de herkes neler yaptığını rapor edecek askerrr:54:

ben hergün mutlaka girerim siteye isteyen olursa y..be den izledigim kanallarıda yazabilirim fakat ortaögretim önlisans kpss seti önerebilirmisiniz?:51:

slmm bende varım..
ben çalışıyorum..
akşam 9da anca evde olabiliyorum otobüste gelip giderken günde 1 deneme çözüyorum her çözüşümde 4 puan kadar artıyor..
telefonumada konu anlatımları indirdim onları okuyorum ama kafam karışmaya başladı:44:
şu y... den izlediğiniz videoların linklerini atar mısınız bana da
herkese bol şans ve başarılar:16::16:

slmm bende varım..
ben çalışıyorum..
akşam 9da anca evde olabiliyorum otobüste gelip giderken günde 1 deneme çözüyorum her çözüşümde 4 puan kadar artıyor..
telefonumada konu anlatımları indirdim onları okuyorum ama kafam karışmaya başladı:44:
şu y... den izlediğiniz videoların linklerini atar mısınız bana da
herkese bol şans ve başarılar:16::16:

linkleri gnderdim özelden

Dün bende izledim bi video genc ögretmendi
matematigi biraz izledim güzeldi.
akşamları bakamıyorum. oruclu olup bitap düşmekten:5:

Benim matematik sıfır kac video bitirdim hala bir gram ilerlemem yok.sözellerde çok iyiyim sadece onlarla kurtarmaya calışıyorum şu an önlisans okuyorum sınavada ön lisans basvurdum şansım artsin diye bi taraftanda okul uzamasın diye alttan kalan dersleri vermeye çalışiyorum yazın. umarım emeklerimizin karşıligini aliriz

Back