How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

Ramazandan dolayı galiba tek sorunum uyku hiç uykum yokken oturup başlıyorum yarım saate deli gibi uyku bastırıyo keşke gelmese saatlerce çalışsam bu ara bu miskinlik var :50:

yahu be bu ortaöğretim atamalarına bakıyorum geneli hep sağlıktan atanmış onun dışında erkek alınan bölümler var .
ve bulundugum şehirde alımların hepsi sağlıktan almış...
ben girsem mesela iyi bi puan alsam bulundugum şehirde hiç bi yere atanamıyomuyum biri bana bu konuda açıklayıcı bilgi verebilirmi bu atamalardan hiçbişi anlamıyorum :47:

mesela ilk sayfalarda arkadaş 86 puanla mebe atandım demiş bu nasıl oluyor ? kadrolarda bu pozisyon ne olarak geçiyorr

Bende iftardan sonra mat çalışıyorum biraz mantık çözüyorum sonra 1 deneme yapıyorum ramazandan önce 110 neti gördüğüm bile olmuştu dünki denemem 91 net :50: ama çok vurdu beni oruç. Bir süre sonra okuduğumu anlamıyorum sanki başım ağrıyor o yüzden sahura kadar çalışabiliyorum sadece
Gündüz öyle oruc oruc 5 6 saat çalışanlara hayretlerim şaşıyor :30::30:

mesela ilk sayfalarda arkadaş 86 puanla mebe atandım demiş bu nasıl oluyor ? kadrolarda bu pozisyon ne olarak geçiyorr

Arkadaş önlisanstan atanmış 3001- Herhangi bir önlisans programından mezun olmak- kodu ile
Ortaöğretimde bu kod 2001 olarak geçer, lisansta 4001...

arkadaşlar herkese merhaba ;

Bende yeni başladım calısmaya ıhtıyac konu anlatımlı kıtaplarını aldım konu çalışıp test çözmeye başladım,nasibimiz varsa olur inşallah ,Benim aklımda olan kızlar infaz memurluğu ve katiplik 70 üstü alan başvurabiliyor.Tam daha detaylı arastırmadım ama 70 üstü alırım diye dusunuyorum buralardan şansımı denicem .Yoksa düz lise mezunuyum çok zor atanmam .

Hiç araştıran var mı infaz memurlugu ya da katiplik ?

Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

arkadaşlar herkese merhaba ;

Bende yeni başladım calısmaya ıhtıyac konu anlatımlı kıtaplarını aldım konu çalışıp test çözmeye başladım,nasibimiz varsa olur inşallah ,Benim aklımda olan kızlar infaz memurluğu ve katiplik 70 üstü alan başvurabiliyor.Tam daha detaylı arastırmadım ama 70 üstü alırım diye dusunuyorum buralardan şansımı denicem .Yoksa düz lise mezunuyum çok zor atanmam .

Hiç araştıran var mı infaz memurlugu ya da katiplik ?

Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

sorunuzla alakli degil afedersiniz ama ihtiyac yayinlari setinin ucretini ogrenebilir miyim ?

Bende iftardan sonra mat çalışıyorum biraz mantık çözüyorum sonra 1 deneme yapıyorum ramazandan önce 110 neti gördüğüm bile olmuştu dünki denemem 91 net :50: ama çok vurdu beni oruç. Bir süre sonra okuduğumu anlamıyorum sanki başım ağrıyor o yüzden sahura kadar çalışabiliyorum sadece
Gündüz öyle oruc oruc 5 6 saat çalışanlara hayretlerim şaşıyor :30::30:

oruc tutmuyolar bence:27:

ramazandan sonra yine yaparsın:29:

Merhba .bende hazırlanyrum.programlı çalışyrum çok etkili.ama suan taşncz dye çalşamadm ya öf.

Canım internetten aldım kargoyla beraber 38 tl 5 kitap bir arada daha yeni türkçe ye başladım gayet güzel hoşuma gitti benim bunları bitirince cıkmıs soru cozerım dıyorum .

:) teşekkürler deneme sınavı ne alayım siz aldınızmı ?

bir ay kala alcgm ihtiyac yayinlarinin sitesinde uygun var herkez o yayini kullaniyor bnde ihtiyac ve fem i alcgm

Merhba .bende hazırlanyrum.programlı çalışyrum çok etkili.ama suan taşncz dye çalşamadm ya öf.

bende ramazandan dogru durus calisamadm yani dert etmeyin bldgnz her vakitte soru cozn ki oncki konulari unutmazsiniz duzeni oturtuncada devam edersiniz nlcak :-)

bende ramazandan dogru durus calisamadm yani dert etmeyin bldgnz her vakitte soru cozn ki oncki konulari unutmazsiniz duzeni oturtuncada devam edersiniz nlcak :-)

Ya ben knuları untmyrum da bilmdm knulara çalşamzsam neyaparm dyrum:((((

Back