• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 kpss son dk hazırlananlar hep beraber son dk hazırlanalım mı?

daha yeni başladıgımı düşünürsek süper bi hıza sahip olmalıyım :-)
bugün erkenciyim yaa haliyle bayaga bi ilerlemek istiyorum:KK36:
ALLAH yardımcın olsun canım gece çalıştım , bugünde misafirler var şehir dışından anca gece çalışabilirim inşaALLAH...

Bende geo yi biraktim düzenli calismiyorum ama matematik devam tabi diğer derslerde bana bildirim gelmeyince kimse yazmiyor sandim :)

Bende buralardayım daha yeni çalışmaya başlamış olsam daaaa :))
bugün türkçe kitabım tamamen bitti hamdolsun :)
şimdi karar veremedim tarih mi cografya mı vatandaşlık mııııı:KK24:

Bence tarih olmali yda coğrafyayla beraber calissaniz tarihi :)

İki dersi aynı anda yapamıyorum maalesef :(
Önlisans okurkende bütün dersleri tek tek sırayla bitiriyodum :)

Bende tarihi yapmaya karar verdim zira o diger ikisinden daha kalın bi kitap o aradan çıkarsa bayaga rahatlıcam :))
Kitaplar konu anlatımlı testi ve her konuda ösym nin çıkmış soruları da var inşallah verimli olur...

sen neler yapıyorsun?
Konu anlatım mı yoksa sadece soru mu çözüyorsun ?

Kimsecikler yok burdaaa herkes harıl harıl ders çalışıyor galibaaa :(
ben hariiççç :(

Bugün tarihe başlıcaktım olmadı belki yarında hiç çalışamam belli degil henüz :(
Hadi hayırlısı bakalım

İki dersi aynı anda yapamıyorum maalesef :KK43:
Önlisans okurkende bütün dersleri tek tek sırayla bitiriyodum :)

Bende tarihi yapmaya karar verdim zira o diger ikisinden daha kalın bi kitap o aradan çıkarsa bayaga rahatlıcam :))
Kitaplar konu anlatımlı testi ve her konuda ösym nin çıkmış soruları da var inşallah verimli olur...

sen neler yapıyorsun?
Konu anlatım mı yoksa sadece soru mu çözüyorsun ?
Konuanlatimli kitaptan calisiyorum bütün dersleri sonra test cozuyorum bende cog. Mat tarih türkçe calisiyorum

Konuanlatimli kitaptan calisiyorum bütün dersleri sonra test cozuyorum bende cog. Mat tarih türkçe calisiyorum
Allah yardımcın olsun:KK68:
Benim bugün de çalışamayacagım belli oldu maalesef :(
Şimdi dışarı çıkıyorum ne zaman gelirim Allah bilir...

Bu arada ben mat hiç çalışmıcam zaten normalde sözelciyim mat ile hiiiç aram yok...digerlerini düzgün yapsam yeter yani :)

Allah yardımcın olsun:KK68:
Benim bugün de çalışamayacagım belli oldu maalesef :KK43:
Şimdi dışarı çıkıyorum ne zaman gelirim Allah bilir...

Bu arada ben mat hiç çalışmıcam zaten normalde sözelciyim mat ile hiiiç aram yok...digerlerini düzgün yapsam yeter yani :)
Sagolun,Rabbim sizin de YARDIMCINIZ olsun :) konuları erken bitirirseniz bakin mat den çikan konulara rasyonel sayilr problemler felan çok yarari olur :)

Sagolun,Rabbim sizin de YARDIMCINIZ olsun :) konuları erken bitirirseniz bakin mat den çikan konulara rasyonel sayilr problemler felan çok yarari olur :)
amiinn rabbim cümlemizin yardımcısı olsun :)
aslında haklısın ne kadar çalışsam kardır ama zamanım yeter mi bilmiyorum hakkımda hayırlısı olsun bakalım saol tavsiyen için:KK68:

Back