Ya kızlar bişey sorucam. İslamiyet öncesi Türk tarihinde cenaze töreni olarak geçen yuğ ölümden sonra yaşama inanmanın bir sonucu olabilir mi olamaz mı? Bi kitap sonucudur,diğer kitap sonucu değildir olarak almış.Kafam karıştı
merhaba kızlar
allah emegımızın karsılıgını verır ıns
bende kpss calısıyorum 2 ay once basladım
ama hala duzene sokamadım
artık ıyıce sıkcam ıpınucunu ıns
sızlerıde takıp edecegım
ben kursa gıdıyorum bu arada
mat cog turkce cokta kotu degılım kotu oldugum tarıh
Canım benim bildiğim kadarıyla değil. Daha doğrusu sorularda genelde kesin sonucudur/değildir diye soruyor. Yuğ da kesin sonuç arasına girmiyor diye çözmüştüm sorunun tekinde yinede daha iyi bilen bir arkadaş varsa aydınlatır tabi :)
Hoşgeldin canımYalnız değilsin burda hemen hemen hepimizin kötü olduğu en az bir ders var
Hoşgeldin canımmerhaba kızlar
allah emegımızın karsılıgını verır ıns
bende kpss calısıyorum 2 ay once basladım
ama hala duzene sokamadım
artık ıyıce sıkcam ıpınucunu ıns
sızlerıde takıp edecegım
ben kursa gıdıyorum bu arada
mat cog turkce cokta kotu degılım kotu oldugum tarıh
Sağol canımCanım benim bildiğim kadarıyla değil. Daha doğrusu sorularda genelde kesin sonucudur/değildir diye soruyor. Yuğ da kesin sonuç arasına girmiyor diye çözmüştüm sorunun tekinde yinede daha iyi bilen bir arkadaş varsa aydınlatır tabi :)
TeşekkürlerArkadaşlar ;Cesetlerin mumyalanması, mezarların oda şeklinde yapılması, mezarlara değerli eşyaların konması ve ölülerin hayvanlarıyla birlikte gömülmesi ikinci bir yaşamı kanıtlar niteliktedir.
Cenaze merasimi düzenlenmesi, ağıt yakılması gibi durumlar ikinci bir yaşama inanıldığını kanıtlamaz.
Hoşgeldin canım
Sağol canım
Teşekkürler
Kızlar olmadı benim iş kazanamadım. 1 Ocaktan itibaren KPSS çalışmaya devam...
Kızlar olmadı benim iş kazanamadım. 1 Ocaktan itibaren KPSS çalışmaya devam...
Mesaj kutusunu hallettim canımhasrett hoşgeldin güzelim..
Burcu bence de yuğ ahiret inancını gösteren bi olay değil.. ihtiyaçta da öyle okuduğumu hatırlıyorum canım.. bu arada mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana..
Hayırlısı olsun canım kısmetin başka yerdeymiş demekkiKızlar olmadı benim iş kazanamadım. 1 Ocaktan itibaren KPSS çalışmaya devam...
Kızlar toplanın garii sorular sorcemm
Soru 1) a ve b birer doğal sayı olmak üzere, a=x+20 ve b=9-x olduğuna göre, a.b çarpımının alabileceği en büyük değer kaçtır?:
hosbulduk canımhasrett hoşgeldin güzelim..
Burcu bence de yuğ ahiret inancını gösteren bi olay değil.. ihtiyaçta da öyle okuduğumu hatırlıyorum canım.. bu arada mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana..
Sağ olun kızlar, ama insan üzülmeden edemiyor. Çok heveslenmişim demek ki. Bu sene bitmeden hayatımda bir şeyler değişmesini çok istemiştim. Ne iş var ne eş. Geleceğime dair elimde avucumda hiç bir şey yok. 24 yaşına gireceğim önüm hala kapkaranlık. Neyse hayırlısı...
Ben de 180 bulmuştum ama cevap 210 muş canım.canımcım a ve b doğal sayı ise bunlar 0,1,2,3,.... vs diye bişey olmalı ve alabilecekleri en büyük değerleri almalılar.
b nin alabileceği en büyül değer x=-9 için 18 dir. çünkü soruda bize x in doğal sayı olduğunu söylemiyor.
bu durumda yine x=-9 için a=11 olur.
burdan a.b nin en büyük değeri=11.18=198 olur.
umarım doğru yapmışımdır ya bende pek emin olamadım ama hadi hayırlısı bakalımdiğer sorulara da sabah bakarım inş şimdi çok uykum var iyi geceler çalışan çalışamayan herkesee
bu arada andromedae canım üzme kendini eminim olmasını çok istemişsindir ama her şerde bi hayır vardır diyip önümüzdeki maçlara bakcaz artık
hosbulduk canım
bende uzulme dıyecegım ama evet yasamayana kolay gelıyor
bende bırcok kez ıs gorusmelerıne gıdıp husranla sonuclandıgında cok uzulmustum
ama sımdı ıyıkıde olmamıs dıyorum
cunku bır ıse gırseydım kpss sınavına hazırlanmazdım
hakkımızda hayırlısı tatlım
hmmm bida bakıyım bakalım uyku sersemi ne yaptım hatırlamıyom zatenBen de 180 bulmuştum ama cevap 210 muş canım.
2.sorunun cevabı : 19
3.sorunun cevabı : -1/2
4.sorunun cevabı ise 18
Ben de 180 bulmuştum ama cevap 210 muş canım.
2.sorunun cevabı : 19
3.sorunun cevabı : -1/2
4.sorunun cevabı ise 18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?