- 24 Haziran 2015
- 6.159
- 20.201
- 348
Teşekkür ederiz :)Dualarım sizinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz :)Dualarım sizinle
Ekledim tüm konularını :)Temel kavramlar artı
Sayılar
Rasyonel Sayılar
Faktöriyel
Sayı basamakları
Artı ♡
Evet 4. sınıfım bu seneMerhaba canim.. 4.sinif misin?
Bende 3 e geçtim. Kpss ye ne zaman basladin? Dershaneye vs. Gittin mi hic?Evet 4. sınıfım bu sene
Başladım ama ara verdim çalışmaya tekrardan bir ay önce başladım çalışmaya. Bir an önce başlasan iyi olur çünkü zaten bir şekilde bölünüyor çalışmalar. Bölümün ne istersen bize katılabilirsin epeydir boş bıraktım burayı. Toparlanmam lazımdı o yüzden girmedim.Bende 3 e geçtim. Kpss ye ne zaman basladin? Dershaneye vs. Gittin mi hic?
Bende baslamayi dusunuyorum ama ne zaman baslasam bilemiyorum. Kpss hakkinda bilgim yok zaten pek
Tüm konularını ekledim ekledikçe ben de motive oldum harikasın ne kadar yazışsak da burda toplu şekilde biten konuları görmek çok güzel oluyor :)Çarpanlara ayırma bitti
Merhaba, bolumum pdr.. bende vizelerden.sonra baslamayi dusunuyorumBir aksilik olmadıkça psikolojim bozulmadıkta her kşam girip günlük yaptıklarımı yazmaya çalışacağım. Okul yüzünden yavaş gidiyor çalışmalarım ama çok çalışarak değil devamlı çalışarak kazanılır bunu kendime hep söylüyorum. Umarım avuntum gerçeğe dönüşür.
Merhaba illaki vardır bence bölümünüz çok güzel internet üzerinden birçok pdr ci arkadaşı takip ediyorum kpss ye hazırlanan rakipleriniz fena geliyor :)Merhaba, bolumum pdr.. bende vizelerden.sonra baslamayi dusunuyorum
Ve ilk olarak meslegin calisma kosullarina ve çalışma yerlerini araştıracağım.. burda pdr okuyan veya mezun olup calisan var ki acaba?
Ne zaman böyle desem hep gelemedim ama hemen konularımı ekliyorum :)Bir aksilik olmadıkça psikolojim bozulmadıkta her kşam girip günlük yaptıklarımı yazmaya çalışacağım. Okul yüzünden yavaş gidiyor çalışmalarım ama çok çalışarak değil devamlı çalışarak kazanılır bunu kendime hep söylüyorum. Umarım avuntum gerçeğe dönüşür.