Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
---2018 KPSS B'YE BENİMLE HIRSLANIP ÇALIŞACAĞIM ARKADAŞLAR ARIYORUM--
- Konu Sahibi aaynaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
benim hocam ramaza yetginin kitabindam calisiyorum ona bile ayrinti diyenler var kurultay daha ayrinti geldi de bana acaba dedim bana mi oyle geliyo.ben ilk kez tarih calisiyorum hayatimda...Tavsiye edilen bir kitap. Tarih ayrıntılı bir ders zaten
kurultay da elime ektra hediye olarak gecti yoksa almayi dusunmuyordum iyi olmus o zmn
yalniz ezber isi coooook zooor
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Bende sayisalciyim tarihi bir kpss çalışırken gördüm zorlandimbenim hocam ramaza yetginin kitabindam calisiyorum ona bile ayrinti diyenler var kurultay daha ayrinti geldi de bana acaba dedim bana mi oyle geliyo.ben ilk kez tarih calisiyorum hayatimda...
kurultay da elime ektra hediye olarak gecti yoksa almayi dusunmuyordum iyi olmus o zmn
yalniz ezber isi coooook zooor
- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
ben esit agirlikciydim ama hic tarih cog.calismisligim olmamisti.bende mat severjm ama o da cok zorBende sayisalciyim tarihi bir kpss çalışırken gördüm zorlandim
- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
bi haftada tum dersleri calisinca corba gibi oluyo beyin cnmArkadaslar ben günlük hepsinden çalışıyordum.cok bölündüğünü farkettim.vatandaslikla başladım onu bitirip diğerlerine geçicem
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
ben de sendenim sözel dersleryoruyor beni ama zevkli gelmeye başladı,Bende sayısalcı olduğum için coğrafya ve tarih hic yok nerdeyse zorlanıyorum ama matematik türkçe iyi full cekerim ellerim patladı bugün vatandaşlıktan not almaktan bir yerde duydum 9 soru çıkıyormuş
yalnız vatandaşlığı sona bıraktım ben malum değişen içerikler var
en zor şuan tarih..
çok incik cincik var, onu halledersem değmeyin keyfime
ben de sendenim sözel dersleryoruyor beni ama zevkli gelmeye başladı,
yalnız vatandaşlığı sona bıraktım ben malum değişen içerikler var
en zor şuan tarih..
çok incik cincik var, onu halledersem değmeyin keyfime
Ben kendime aralığa kadar zaman verdim tarih ve vatandaşlık tamamen bitecek aralıktada cografya
- 18 Şubat 2010
- 15.960
- 19.847
- 498
ben de ocak sonu diye düşünüyorum, çok fazla konu var, bi kere çalışmayla olacak iş değil, neyse ki coğrafya ve vatandaşlıkta o kadar konu yok, şubatla-mayıs arası full soru çözümü yapmayı planlıyorumBen kendime aralığa kadar zaman verdim tarih ve vatandaşlık tamamen bitecek aralıktada cografya
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
gayet iyi gidiyorsun canım yamillet nerelerdrsiniz konularda
sizce ben cok mu yavasim
cografya iklime gecicem
tarih osm.kultur medeniyete yeni basladim
matematik ebob ekok bitti rasyonel sayilara gecicem
daha ne olsun bayağı ilerlemişsin
- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
valla migayet iyi gidiyorsun canım ya
daha ne olsun bayağı ilerlemişsin
ya instada bakiyorum da millet tarihi bitirmis cografyayi bitirmis ne bilim moralim bozuldu
bi de benim cagrafya tarihim 0 ilk kez calsiyorum bunlara cok zorlaniyorum tarihte heleki.mesela gunde anca 2 ders videsu izliyorum not cikart ezberle aksam oluyo vatandasliga baslamadim bu arada geoya da
osm kultur medeniyer derken ilk o konuya calisiyorum osmya yeni grctim yani kurulus duraklma falan sonra gecicem
valla mi
ya instada bakiyorum da millet tarihi bitirmis cografyayi bitirmis ne bilim moralim bozuldu
bi de benim cagrafya tarihim 0 ilk kez calsiyorum bunlara cok zorlaniyorum tarihte heleki.mesela gunde anca 2 ders videsu izliyorum not cikart ezberle aksam oluyo vatandasliga baslamadim bu arada geoya da
osm kultur medeniyer derken ilk o konuya calisiyorum osmya yeni grctim yani kurulus duraklma falan sonra gecicem
Canim.valla bende bakıyorum millet harıl harıl soru çözüyor ben de mi var bi gariplik diye düşünüyorum ben sıfırdan başladım.ve hala vatandasliktayim gına geldi artik ama tamamen anlamam lazım.bide sayilsalciydim tarih coğrafyada yok bazen acaba gec mi kaldım diyorum ama yapcak bisey yok geri topluyorum.kendimi oyle yada böyle olcak
- 14 Mayıs 2017
- 86
- 45
- 8
- 34
- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
evet ben de bakınca üzülüyorum da biran önce hızlanmam lazım sen çok iyi durumdasın bence sıkıntı yaşamavalla mi
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Yok canim yavaş değilsin. Ben de oralardayimmillet nerelerdrsiniz konularda
sizce ben cok mu yavasim
cografya iklime gecicem
tarih osm.kultur medeniyete yeni basladim
matematik ebob ekok bitti rasyonel sayilara gecicem
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Benimde 3. Hazırlanmak canim ama ben de hala konu çalışıyorum. Önemli olan soru çözmek değil anlayarak çözmek.O soru çözenler önceden atananlar veya daha önceden çalışanlar bir kaç yıldır benim de var arkadaşım full hepsini biliyolar gibi