Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matematik toplam 577 soru
Ama bunun içinde çözemediğim sorular da var sormaya utanıyorum valla artık
Hepsini birden mi sorsam diye düşünüyorum Bi ara yazıcam sorularımı bi yerlere kaybolmayın hee :))Maşallah maşallah nazar değmesin
Sen yaz sorularını.Madem dersaneye gitmiyoruz birbirimizin hocası olacağız :13:
Ayy ben tarihi not alarak çalışamıyorum ya not al al bitmiyorki kitaptan farkı kalmıyor tarih sürekli tekrar istiyor canım ya yeni konuya başlamadan geçen haftaki konuyu tekrar et ztn sorular çözdükçe oturuyor konular yerine.Arada da video falan izle tamamdır.Yaz yaz bitmez yoksamerhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar Allahım bu tarih beni öldürecek ne zengin tarihimiz var yahuu sadece Osmanlı devletinde 36 tane padişah gelmiş geçmiş çıldırıcaaaaam daha bunun çağdaş dünya tarihi var inkılabı var var oğlu var yani diyorum ki yazarak mı çalışsam olmuyo yazmadan osmanlı tarihine geldim ama önceki konular uçtu gitti sanki yazınca daha iyi mi anlarım bilemedim ki şimdi :26: yazmaya başlasam bu seferde sürekli baştan başlamış oluyorum bu ikinci olacak bi kere başlamıştım ara verdim tam osmanlıya geçmeden hadi bakalım baştan başla şimdi yine geldim osmanlıya acaba yazarak mı çalışsam diyorum imdaaaaaaat kuramadım bi osmanlı devletini
merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar Allahım bu tarih beni öldürecek ne zengin tarihimiz var yahuu sadece Osmanlı devletinde 36 tane padişah gelmiş geçmiş çıldırıcaaaaam daha bunun çağdaş dünya tarihi var inkılabı var var oğlu var yani diyorum ki yazarak mı çalışsam olmuyo yazmadan osmanlı tarihine geldim ama önceki konular uçtu gitti sanki yazınca daha iyi mi anlarım bilemedim ki şimdi :26: yazmaya başlasam bu seferde sürekli baştan başlamış oluyorum bu ikinci olacak bi kere başlamıştım ara verdim tam osmanlıya geçmeden hadi bakalım baştan başla şimdi yine geldim osmanlıya acaba yazarak mı çalışsam diyorum imdaaaaaaat kuramadım bi osmanlı devletini
Mat 113
Tarih 45 ah bu tarih yokmu omrumu yedi. Aslinda tarihi roman gibi anlatsa kitaplar . Turk islam tarihi osmanli 19.yy yok savaslar padisahlar derken hepsi karisiyor. Sinava kadar ezberliyoruz sonrasi pofff unutuluyo. Halbuki roman gibi anlatilsada bizde tarihi hem severek okusak hemde unutmasak daha iyi olmazmiydi acaba.
Canım beniim haklısın valla :) Hatta ben bir zamanlar araştırmıştım böyle bir roman var mıdır diye ;ama bulamadım :/ Bilen bir arkadaş varsa paylaşabilir mi Olmadı oturup kendim yazacağım
Mat 113
Tarih 45 ah bu tarih yokmu omrumu yedi. Aslinda tarihi roman gibi anlatsa kitaplar . Turk islam tarihi osmanli 19.yy yok savaslar padisahlar derken hepsi karisiyor. Sinava kadar ezberliyoruz sonrasi pofff unutuluyo. Halbuki roman gibi anlatilsada bizde tarihi hem severek okusak hemde unutmasak daha iyi olmazmiydi acaba.
6[SUP]3[/SUP].(9+4)[SUP]-2[/SUP].(1/9+1/4)[SUP]2[/SUP]2012 kpss de çıkan soruyu çözeyim dedim yamuldum yardımcı olabilir misiniz?Eki Görüntüle 913626
Bu mülkün sultanları var ama roman tarzında değil bende henüz okumadım sadece olayları anlatmışlar 36 padişah var her birine 4 5 sayfa ayırmışlar
bende tarih osmanlı padişahlarına takıldım bakalım nolacak :/ bu yıl onlarda çıakcak sanırım
bir günde mattan 113 soru maşallahhh kıskandım biraz önce 2012 de çıkan soruları çözmeye çalıştım. önceleri kalem oynatamıyodum . şuan temelde gidiyorum ama yapabildiğim soru sayısı 2 oldu. mattan 15 net felan yapabilsem bişi istemiyorum normalde mat düzeyiniz ne haldeydi sınava çalışmadan önce? ve ne kadar fark ettirdi