- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Safransari
-
- #1.081
Canım ben günün yoğunluğuna göre planimdan bugün şu derslere bakabilirim diyorum ve ona göre kendimce siraliyorum öyle çalışıyorum. Çalıştıkça üstünü cizmek çok motive ediyor beni
Dershaneden bende önden gidiyorum. Mesela coğrafyayı bitirdim ama hoca 2. Konuda. Anayasanın son konusundyim hoca 3. Konuda. Mat son 3 konu kaldı bitimeme hoca köklü sayılarda.
Önden gitmek takibi çok iyi. Konu tekrarı yapmaya zamanın çok daha fazla oluyor.
rica ederim :) bende matematik yok ya x yayıncılığin sadece tarih coğrafya ve vatandaşlığı var.gayet güzel bunlar belki matematiği de güzeldir.bende matematik için dışarı çıktığımda alcam.matematik seviyene temeline göre seç ama kitabını.ben meslek lisesi üstüne de sağlık hizmetlerinde okudum kültür derslerinden uzak kaldım dersane şansım olmadı en azından kitaplar videolar bu işi halleder temeli sağlam tutacak kitaplar önemli.antremanlarla matematiği önerenler çok sende bir bak istersen canım ona.
Sevgililer günü için soruyorsun sanırım
Ben aslında böyle günleri çok önemseyen biri değilim doğum günü de dahil. Ama eşim o günler çiçek alıyor ve birkaç güzel şeyler söyler
Kitap alma zamanım yaklaşmıştı kocacim da bunun farkında olduğu için sevgililer günü hediyesi adına 5 kitap siparisi verdiöyle ışte benim özellikle o gün için aldığım bir dedi yok
zeycanım foruma o kadar çok takılma çalışamazsın motive olmak için birilerinin seni gaza getirmesini bekleme. En çok eksik olduğun derse çalışmaya başla denemelere gir netlerinin artışını gör bu seni fazlasıyla motive eder. Foruma da girme sınırı getir kendine mesela akşamları yarım saat bakcam gibi. Yada 300 soru çözmeden foruma girmeyeceğim gibi. Çünkü burda çok zaman kaybedersin. Benim bugün ders çalışasım yoktu işte çok yoruldum bunaldım ondan forumda çok takıldım ama sen öyle yapma :)) Gerçekten forumda takılınca insan çok zaman kaybediyor. Bir şey yazıyorsun sonra birisi cevap verdi mi diye on kere bakıyorsun topiğeBende öyle oluyor yani.
O yüzden çok çalışıp burayı ödül olarak koyalım kendimize.
Denemem sen atanmışsın bilmiyordum ben tekrar ne için hazırlanıyorsun anlattın da kaçırdım mı?:26::26::26:
notlarında yika yazanlar galiba yediiklim konu anlatım oluyorBayağı bir uğraştm bu ne diye çözmeye :))
Planın da notların da çok güzel bende zhin haritası çıkrcam tarihten ama oturup tüm gün ona ayıramam bende vakit buldukça 5-6 sayfa okuyup çıkarcam hem de geçmiş konulara dönük tekrar yapmış olurum bu şekilde diye düşündüm.
diğer konularda matematikde temelim iyidir hepsinde değil tabili ebob ekok problemler grafikler olasılık bunları bilmiyorum ama problemleri çalışıp yapamıyorum acaba kaynakta mı sıkıntı var ben direk karekökten başlamıştım üniye hazırlanırken ve 3 yıldır yapamıyorum
Benim de matematiğim pek iyi değildir en azından atanmak için yapmaya çalışmalıyız ya da atanabilecek kadar matematik yapalım. Allah kolaylık versin hepimize birbirimize dua edelim burada da
Allahtan geometri çok yok inşallah yaparız bişeyler dua edelim tabiki dua motivasyon çok önemli.
Denemem yazı çok güzel açıklayıcı çok teşekkür ederiz.
Ben dün dersane çıkışı çarsıdaydım, sonra akşam misafirliğe gittik çok az ders çalışabildim. Bugün ise ablamdan çok güzel bir haber aldım sabahonun sevinciyle oyalandım akşama kadar.
Birde kargodan kitaplarım geldi, evde kitaplığımı düzenledim 2014 okuma listemi hazırladım. 2014 kitap kulemi sizinle paylaşayımİnşallah bu kitaplar bitene kadar atanmış olurum, ve yeni kitaplarımı memur maaşımla alırım
Eki Görüntüle 976711
Kızlar matematik ve geometri çok soru çözüp düşünüp taşınmakla yapılabilecek bir ders. Bunun için de başlarda çalışırken çözümlü soru bankalarını tercih edin. Uzmanın öğreten serisi güzel oluyor matematiğini bilmiyorum bende yok ama bir inceleyin isterseniz. Hepsi çözümlü oluyor öğreten serisinin.
Sarfansarı kitapların hayırlı olsun güle güle oku :) inşallah bu yıl alım sayıları fazla olur bizde atanırız Denemem dediğin kitap da antremanlarla matematik kitabı kadar iyi midir.Ben temelimi kendim oluşturmaya çalışıyorum.Bu konuda eksiğim var kitap listeme ekleyebilirim onu da
Teşekkür ederim
Zeycanım kpss nin bilindik yayınları: uzman kariyer, pegem, yargı, ihtiyaç, beyaz kalem, x yayıncılık, data, yediikim, murat yayıncılık
Bence bu yayınların hepsini çözmemiz gerek. Hepsindeki farklı soru tarzlarını görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bunları çekinmeden alabiirsin. Bende hepsi var.
Metamatik kümeer, permütasyon, olasılık, modüler aritmetik konularını çok az biliyorum bu yüzden denemelerde kalem oynatamıyorum hiç. Dersanede de görmemize çok var sanırım daha kökü ifadelere yeni geçtik, bende bu hafta kendim çalışmaya karar verdim. Olasılık çalışacağım bu hafta. Bu konuları da halledersem matematikten sadece soru çözerim artık.
Geometri ise derslerimiz henüz başlamadı dershanede ama ben geçen hafta açılar çalıştım baya soru çözdüm, bu hafta üçgende uzunluk çalışacağım. Geometri soruarı çok basit gibi görünüyor sınavlarda çıkan ama bilemediğimden yapamıyorum henüz. Her hafta bir konu çalışarak 7-8 haftada bitirir bol soru çözerim sonra hep.
En son denemeye göre 44,5 gy - 20 gk netim var. Buda gösteriyorki gk'e daha çok ağırlık vermem gerek. Bu hafta bir ara 1 ay hiç türkçe matematik çözmeyip gk konularına mı ağırlık versem 1 ay diye düşündüm, sonra vezgeçtim. Program değiştirmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?