- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
- Konu Sahibi Safransari
-
- #1.061
notlarında yika yazanlar galiba yediiklim konu anlatım oluyorBayağı bir uğraştm bu ne diye çözmeye :))
Planın da notların da çok güzel bende zhin haritası çıkrcam tarihten ama oturup tüm gün ona ayıramam bende vakit buldukça 5-6 sayfa okuyup çıkarcam hem de geçmiş konulara dönük tekrar yapmış olurum bu şekilde diye düşündüm.
zeycanım foruma o kadar çok takılma çalışamazsın motive olmak için birilerinin seni gaza getirmesini bekleme. En çok eksik olduğun derse çalışmaya başla denemelere gir netlerinin artışını gör bu seni fazlasıyla motive eder. Foruma da girme sınırı getir kendine mesela akşamları yarım saat bakcam gibi. Yada 300 soru çözmeden foruma girmeyeceğim gibi. Çünkü burda çok zaman kaybedersin. Benim bugün ders çalışasım yoktu işte çok yoruldum bunaldım ondan forumda çok takıldım ama sen öyle yapma :)) Gerçekten forumda takılınca insan çok zaman kaybediyor. Bir şey yazıyorsun sonra birisi cevap verdi mi diye on kere bakıyorsun topiğeBende öyle oluyor yani.
O yüzden çok çalışıp burayı ödül olarak koyalım kendimize.
Inşallah herkes istediği zamanlarda hamile kalırsonra da burayı bebek topiğine çeviririz artık denemem sen de evlenirsin belki biz atanana kadar değil mi :):)
Polisesi canım sizde güzel bir tatil planı yapın.sınav öncesi motive olsun.bizde düşündük ama bu yaz sıkıntılı görünüyor herşey.ben daha planlı programlı çalışmış değilim.bazen konu bitiyor ardından soru çözüp bırakıyorum.sanki bu yıl sınav yokmuş gibi hissediyorum.bu durumdan kurtulmam lazım.bu yüzden de sık sık forumdayım
Polisesi canım sizde güzel bir tatil planı yapın.sınav öncesi motive olsun.bizde düşündük ama bu yaz sıkıntılı görünüyor herşey.ben daha planlı programlı çalışmış değilim.bazen konu bitiyor ardından soru çözüp bırakıyorum.sanki bu yıl sınav yokmuş gibi hissediyorum.bu durumdan kurtulmam lazım.bu yüzden de sık sık forumdayım
kısmet zeycanım kapadokyaya gıdıcez kısmetse eşim nevsehırlı ama ben hıc gıtmedım unı kazanmıstm bır yıl kapadokyada kısmet olmamıstı ıcımde kalmıstı kısmetse bu sene oraya gıtmeyı cok ıstıyorm bugun 9.5 da basladm derse gecen hafta tekrar yapmıstım bugunde tarıhten uc konu bıtırdm bugun aştım kendımımıllı mucadele muharebeler dönemı,iç politika ve ataturk ılkelerı soru bankamda soruda kalmadı iş yerımdekı pc de bozuktu sımdı geldı derse oturdmmu kalkmak ıstemıyorum artık son surat kıtapta ne varsa boynum agrıdı ama aksam eve gıttıkten snra dıger soru bankasından devam edıcem bugunluk yeter bukadar sız neyaptınız nasılsınız
bu arada gecmıs olsun canm cok zor hastayken ders çalısmak
Teşekkür ederim canımbende yarın yeniden başlarım çalışmalara.
Cozumlu canim ihtiyacn. yediiklimde aldm cozumlu bugunde kpss lise gecms 4 sinavn cozumlu soru bankasini aldm gelsnde onu cozmeye baslicam cok.merak ediyorm :)
iyi akşamlarr
Foruma epeydir üyeyim ama bu topiğe yazacağımı hiç düşünmezdim :) ben henüz 1. sınıftayım kpss ye yeni başladım hazırlanmaya aslında mezun olunca düşünüyordum 2 yıllık işletme okuyorum ama 2014 de de hazır bilgilerim tazeyken girmek istiyorum. Acaba bana önerileriniz olurmu hangi kaynaklardan yararlanıyım ben ihtiyaç aldım şuan
Nasılsınız kızlar ? Ben bugün regl oldum ve hiçbirşey çalışamadım özel dönemlerim önceden beri hep ağır geçer ilk günlerim de okula bile gitmezdim.neyse şimdi evdeyim eşim de çok şükür evde yardımcı oluyor..böyle zamanlari istemeden boş geçirmek vicdan azabı veriyor bana.neyse sağlık da önemli bizim için.iyi çalışmalar herkese. Sarfansarısı eklediklerini kendime aldım ve inceledim bu haftalık program ya peki bunu gün içine nasıl yayıyorsun bu arada senin dersanen de var.bizim bir hocamız dersaneden hep bir adım önde olun derdi.bende kağıda yazmıyorum içindekiler bölümüne soru sayısını yazıyordum.senin program iyi olmuş.mesela ben evde konu çalışıyorum ardından soruları bitiriyorum.şu an en düzenli tarih ve coğrafyadaym. Çok karışık yazdım ama şunu demek istiyorum.devamlı evdeyim konuları daha düzenli bitirmek ve iyi çalışmak için ne yapabilirim.inşallah seni yormamısımdır
iyi akşamlar almina bende ihtiyaç data fem akademi ve yargıyı kullanıyorum.çeşitli kaynak olması senin için avantaj durumun müsaitse birkaç kaynak daha edinmelisin.konu anlatım olarak da özellile x yayıncılık ihtiyaç ders notları ayrıca data da çok güzel yardımcı kaynaklar.ben netten almadım henüz burda netten sipariş eden arkadaşlarımız var ve daha karlı oluyor.sana kolay gelsin çalışmalarında başarılar
Eşleriniz için birşeyler düşünüyor musunuz kızlar ?
Video izleme şansın varsa senolhoca.com adresli bir site var, oradan ders videolari izlemeni tavsiye ederimçok teşekkürler zeycanım :) birde matematik de problemler de zorlanıyorum ben x yayıncılık konu anlatımı iyidir demişsin matematikde okadar başarılı mı?
çok teşekkürler zeycanım :) birde matematik de problemler de zorlanıyorum ben x yayıncılık konu anlatımı iyidir demişsin matematikde okadar başarılı mı?
Video izleme şansın varsa senolhoca.com adresli bir site var, oradan ders videolari izlemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?