- Konu Sahibi Safransari
-
- #1.121
Denemem ders çalışmakta çok disiplinlisin (maşallah) atanmış olmana rağmen.bunu nasıl başarıyorsun ? Çok güzel bir alışkanlık bence kendine telkin veriyorsan maşallah.
Coğrafyadan dağlar ovalar platolar akarsular çalışırken harita üzerinden çalışmanı tavsiye ederim. Bize hocamız boş TÜRKİYE HARİTASI vermişti, ben bunların içini evde renkli kalemlerle özenlice anlıyacağım şekilde dolduruyorum çok daha akılda kalıcı oluyor. Sende boş türkiye haritası çıktısını alıp yapabilirsin
http://
http://hizliresim.com/eodk4R
Denemem senin gibi omaya çok özeniyorum ama birçok şey beni oyalıyor, zaman vicdan azabı yaşıyorum çalışamadığım zaman, ama bu kısa sürüyor erteliyorum çoğu zaman. Bence geçen sene sen en iyisini yapmışın, belki vicdan yapmasan şuan çalışıyor olamazdın.
Dün olasılık konusuna kitaptan çalıştım ve birşey anlamadım, bugün video izliyorum, video da çok uzunmuş 120 dk. Yarısı bitti, şimdi diğer yarısını da izleyip test çözeceğim. Akşama yemeğe davetliyiz ama 7 de gidip 9 da döneceğiz.
Önümüzdeki hafta min 5 saat ders çalışma kararı aldım, inşallah uygularım.
Bu arada sarfansari senin haritayı görememiştim alıntı yapınca gözüktü :))
sarfansari,
olasılık kombinasyon olasılık konusunu ben bir türlü yapamıyordum. Bir arkadaşım o konuyu çok seviyor o konuda çok iyiydi. Ona sormuştum nasıl yapıyosun ben bi türlü anlayamıyorum çok zorlanıyorum demiştim o da bana demişti ki defterde çözümlü örneklerin çözümlerini kapatıp tek tek çözmeye çalıştım demişti bende öyle yapmıştım defterimdeki tüm çözümlü soruları çözmüştüm arkasından da bir sürü soru çözmüştüm kendi kendime matematikte en iyi olduğum soru kaçırmadığım konulardan biridir bunlar. Kesinlikle hangi ders olursa olsun zorlandığınız hangi konu varsa bol bol çözümlü soru çözün. Bunun için size yargı soru bankası, yediiklim soru bankası, istikrar soru bankası, beyaz kalem soru bankası ve uzman öğreten serilerini öneririm. Hepsini alamam diyorsanız 1. sırada uzman öğreteni alın mutlaka ikinci sıraya da yargı derim üçüncü sırada da yediiklim gelir.
Cozmedim ama güzel yorumlarini okudumarkadaşlar uzman kariyerin matematik öğreten soru bankası nasıl bilginiz varmı
Dün çok yoğun başağrısı çektim. Öğlen ikiden akşam 10 a kadar çok şiddetli başağrısı yaşadım en son gece acile gittik ve serumla kendime geldim. Yani hiç ders calisamadimarkadaşlar uzman kariyerin matematik öğreten soru bankası nasıl bilginiz varmı
Dün çok yoğun başağrısı çektim. Öğlen ikiden akşam 10 a kadar çok şiddetli başağrısı yaşadım en son gece acile gittik ve serumla kendime geldim. Yani hiç ders calisamadim
Bugün erken kalktım kahvaltimi yaptım ve şimdi dershanedeyim. 1 de dersim başlayacak. 1e kadar ders calisacagim burada. Hafif agri hala var umarım fazlalasmaz da bugunum verimli geçer.
Cuma günü yapılacak olan deneme sinavim persembeye alınmış bu yüzden tarih tekrarimi bu iki günde bitirmeye calisacagim
Doktor strese bağlı büyük ihtimal dedi.canım geçmiş olsundikkat et stres mi yapıyoruz acaba bende mide ağrısı çektim hiç böyle bir ağrı çekmemiştim hayırlısıyla alnımızın akıyla şu sınavı halletseydik:13:
Doktor strese bağlı büyük ihtimal dedi.
Stres sıkıntı etmesekte boş veriyoruz çalışmıyoruz, sınavı kendimize dert edince onemsiyoruz çalışıyoruz ancak.
Sana da çok geçmiş olsun. Seninki de stresle ilgilidir daha önce mideden bir rahatsızlığın yoksa.
Inşallah verdiğimiz emeklerin karşılığını aliriz.
merhaba gecmıs olsn kızlar bugun memurlar.net te bı haber gördm paylasayım dedm haberturk çarşamba gunlerı lısans persembe gunlerıde lıse ve önlısans deneme yayınlıyıcakmıs yayınevı yargı nekdr cok soru bıze okdr fayda saglar :126:
merhaba gecmıs olsn kızlar bugun memurlar.net te bı haber gördm paylasayım dedm haberturk çarşamba gunlerı lısans persembe gunlerıde lıse ve önlısans deneme yayınlıyıcakmıs yayınevı yargı nekdr cok soru bıze okdr fayda saglar :126:
Teşekkür ederiz bilgilendirme için.
Umarım gazete şeklinde değilde dergi seklindedir deneme:44:
Zeycanim nasılsın çalışmaların nasıl gidiyor?
Teşekkür ederiz bilgilendirme için.
Umarım gazete şeklinde değilde dergi seklindedir deneme:44:
canım teşekkür ederiz bilgi için de ayrıca teşekkürler
Bende bugün 127 dk lık video izledim konuyla ilgili. Hocanın sorularını bende yazdım çözümleriyle birlikte. Sonra temiz kagıda çektim, ve soruları ben çözerek, takıldığım yerde tekrar baktım. Sonra deneme sınavlarında yapamadığım sorulara baktım ve kolaylıkla yapabildimbirazdan elimdeki yediiklim çözümlü soru bankasındaki soruları çözüp pratik yapacağım. Umarım onları da çözebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?