- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.321
- 798
- Konu Sahibi Safransari
- #1.061
notlarında yika yazanlar galiba yediiklim konu anlatım oluyorBayağı bir uğraştm bu ne diye çözmeye :))
Planın da notların da çok güzel bende zhin haritası çıkrcam tarihten ama oturup tüm gün ona ayıramam bende vakit buldukça 5-6 sayfa okuyup çıkarcam hem de geçmiş konulara dönük tekrar yapmış olurum bu şekilde diye düşündüm.
Yediiklimin konu anlatımı ve soru bankası var, birde 2013 yayını var, kendimce hangisi olduğunu anlamak için öyle yazıyorum

zeycanım foruma o kadar çok takılma çalışamazsın motive olmak için birilerinin seni gaza getirmesini bekleme. En çok eksik olduğun derse çalışmaya başla denemelere gir netlerinin artışını gör bu seni fazlasıyla motive eder. Foruma da girme sınırı getir kendine mesela akşamları yarım saat bakcam gibi. Yada 300 soru çözmeden foruma girmeyeceğim gibi. Çünkü burda çok zaman kaybedersin. Benim bugün ders çalışasım yoktu işte çok yoruldum bunaldım ondan forumda çok takıldım ama sen öyle yapma :)) Gerçekten forumda takılınca insan çok zaman kaybediyor. Bir şey yazıyorsun sonra birisi cevap verdi mi diye on kere bakıyorsun topiğeBende öyle oluyor yani.
O yüzden çok çalışıp burayı ödül olarak koyalım kendimize.
Evet denemem kesinlike bağımlılık yapıyor, ben bir ara 'bir derdim var' bölümünü hergün okurdum