• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır

inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım:16:

matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben matematiğe başladım ucundan bucağından :9:

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır

inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım:16:

hoşgeldin :16:

diğer derslerin iyiymiş :nazar::nazar: matematik, ah o matematik yok mu, inşallah onu da halledersin :31:

matamatik türk tplumunun genel sorunu
ağlamak istiyorum

benim de bazen çözemezsem sinirden ağlayasım gelmiyor değil valla :9::9:

Kızlar çalışmalar nasıl gidiyor? Ben matematiğe başladım ucundan bucağından :9:

iyi gidiyo benim betülcüm :16: hayırlı olsun matematiğin, inş çok sorun çıkarmaz sana :34:

mat ve geo bir arada gidiyorum ben, türkçeden de soru çözüyorum işte, ama fazla değil :26: bütün vaktimi matematik alıyor galiba :31:

hoşgeldin :16:

diğer derslerin iyiymiş :nazar::nazar: matematik, ah o matematik yok mu, inşallah onu da halledersin :31:

benim de bazen çözemezsem sinirden ağlayasım gelmiyor değil valla :9::9:

iyi gidiyo benim betülcüm :16: hayırlı olsun matematiğin, inş çok sorun çıkarmaz sana :34:

mat ve geo bir arada gidiyorum ben, türkçeden de soru çözüyorum işte, ama fazla değil :26: bütün vaktimi matematik alıyor galiba :31:

Teşekkür ederim canım :16: Matematikte bende yavaşım... Dersanede sıfırdan başlayacaklarmış bakalım.. Çünkü ben 'matematiği hiç bilmiyorum' dedim :30:
Boşver yavaş git ama temelin iyice otursun önemli olan o canım... :6::21:

Merhaba kızlar. Allah yolunuzu açık etsin, zihin açıklığı versin...

Birşey soracağım ben seneye kpss lise mezunlarına da var mı? Bana çok soruluyor bu internette baktım ama net cevap bulamadım... Siz daha iyi bilirsiniz belki aranızda lise mezunu olarak gireceler de vardır seneye kpss ortaöğretim de olacak mı?

hayırlı sabahlar
önlisansdan gireceğim lise varmı bilmiyorum ama önlisans inşallah kesin

Merhaba kızlar. Allah yolunuzu açık etsin, zihin açıklığı versin...

Birşey soracağım ben seneye kpss lise mezunlarına da var mı? Bana çok soruluyor bu internette baktım ama net cevap bulamadım... Siz daha iyi bilirsiniz belki aranızda lise mezunu olarak gireceler de vardır seneye kpss ortaöğretim de olacak mı?

2014 lise mezunlarına kpss sınavı var bizzat ösym sitesinden öğrenin çünkü çevrede kalkacağına dair söylentiler çıkarıyorlar:36::36: ama kaldırılırsa lise mezunları nasıl işe girme imkanı olacak
hatta tarihide söyleyim 28.09.2014 :34::34::34:
banadaaaaa dua edin bende lisans olarak girecem:52::52::52::52: kolay gelsin hepinize :34::34::34:

selam herkese,
matematikten eşitsizliklerdeyim. gittikçe zorlaşıyor mu ne:ssz:

geometri bilgim sıfır. sizce sınavda 3 soruyu gözden çıkarayım mı yoksa geometriyi de sıkıştırayım mı araya, ne dersiniz ?

merhaba arkadaşlar bende bu sene ciddi ciddi çalışacağım inşallah artık evdeyim.ama nerden başlayacağımı bilemedim proğramınız nasıl?
benimde matemetiğim yok ama eşim matematikçi o yardım edecek.ama diğerlerine nerden başlasam bilemedim

selam herkese,

geometri bilgim sıfır. sizce sınavda 3 soruyu gözden çıkarayım mı yoksa geometriyi de sıkıştırayım mı araya, ne dersiniz ?

bence gözden çıkarmayın, vaktimiz var şu an, daha 10 ay var. çalışsanız daha iyi olur elbette :34:

selam herkese,

hemen bir set alıp ilk sayfadan başlayın

2014 lise mezunlarına kpss sınavı var bizzat ösym sitesinden öğrenin çünkü çevrede kalkacağına dair söylentiler çıkarıyorlar:36::36: ama kaldırılırsa lise mezunları nasıl işe girme imkanı olacak
hatta tarihide söyleyim 28.09.2014 :34::34::34:
banadaaaaa dua edin bende lisans olarak girecem:52::52::52::52: kolay gelsin hepinize :34::34::34:

Ayy canım benim Allah sana da senin gibi hazırlanan herkese de zihin açıklığı, güçlüüüü hafızalar versin :) İnşallah kazanırsınız...

ben de bu yıl gireceğim kpssye öğretmenlik için. alan bilgisi de çıktı başıma. bu yıl yeni mezun olacağımm sözde bu yaz tatili deli gbi çalışacaktım ama ama olmadı. ben ders çalışmaya korkuyorum sanırım çok fazla konu var hep sözel matemağim de zayıf nerden başlıyım ne yapaym bilemedim motivasyona ihtiyacım var kızlar yardımmm:14:

Back