• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben de bu yıl gireceğim kpssye öğretmenlik için. alan bilgisi de çıktı başıma. bu yıl yeni mezun olacağımm sözde bu yaz tatili deli gbi çalışacaktım ama ama olmadı. ben ders çalışmaya korkuyorum sanırım çok fazla konu var hep sözel matemağim de zayıf nerden başlıyım ne yapaym bilemedim motivasyona ihtiyacım var kızlar yardımmm:14:

Hoşgeldin:34: Bölümün ne canım

mrb kızlar nette ücretsiz uzaktan eğitim veren bi site var canlı ders anlatıyolarmış giren varmı acaba dersanaye gitmeyip buralardan yararlansak bilgisi olan varmı?

yeni yayınlardan alan var mı arkadaşlarrr büyük bir konu değişimi falan olmamış değil miiiiii ??? elimde 2013 konu anlatımları varda önlisans için illa 2014 basım kitap almama gerek var mı??

üzüldüm açıkçası ...çoktan seçmeli hayatımda şimdi gel açık uçlu sorulara tam bir kabus olur benim için ama hangi sorular açık uçlu lacak o önemli sonra biz nasıl çalışacağız ayrıca ilk yılkarmaşa yaşanacak ve bize olan olacak sorunlar ve kafa karışıklığı yapılacak

söylentilerle fazla ilgilenmeden sadece sınava çalışmaya odaklanmak lazım
ben ihtiyaç yayıncılık gy-gk setini aldım ve matematikle başladım
matematikte iyi değilseniz bile anlıyorsunuz
mesala ben tarihçiyim ama konuları anlamak motivasyon oldu bir oturuşta 4 saat çalıştım ve hiç yorucu değildi zevkliydi
istemeyerek başlayınca sonuçta alınmıyor malesef

bu arada lisans için sayısal ve sözel mantık konuları geldi ales soruları gibi
en son yapılan sınavlara ösym sitesinden bakıp fikir edinebilirsiniz
tarihte inkılap tarihi soruları yerine çağdaş türk dünyası tarihi soruları yer almış
ama önlisanstaki değişimi bilemem

söylentilerle fazla ilgilenmeden sadece sınava çalışmaya odaklanmak lazım
ben ihtiyaç yayıncılık gy-gk setini aldım ve matematikle başladım
matematikte iyi değilseniz bile anlıyorsunuz
mesala ben tarihçiyim ama konuları anlamak motivasyon oldu bir oturuşta 4 saat çalıştım ve hiç yorucu değildi zevkliydi
istemeyerek başlayınca sonuçta alınmıyor malesef

bir şey sorabilir miyim 2014 yayınlarından aldınız sanırım benim elimde de 2013 konu anlatım kitapları var tekrar almaya gerek var mı bilmiyorum konu içerikleri falan değişmemiş değil mi? gerçi ne kadar değişebilir de :)) merak ettim

bu arada lisans için sayısal ve sözel mantık konuları geldi ales soruları gibi
en son yapılan sınavlara ösym sitesinden bakıp fikir edinebilirsiniz
tarihte inkılap tarihi soruları yerine çağdaş türk dünyası tarihi soruları yer almış
ama önlisanstaki değişimi bilemem
nasil yani inkilap tarihi yokmu simdi

Kızlarrrrrrrr daha bugün 2014 İHTİYAÇ kitaplarımı aldım henüz çalışma fırsatım olmadı ama şöyle bir göz gezdirdim konu anlatımları falan güzel gözüküyor. Baya güncellemişler çoğu şeyi. Yediiiklim ve ihtiyaç arasında gittim geldim fakat bunu aldım.60 tl ye aldım. bir kitapçı 99 tl dedi diğeri 60 dedi aldım :D ileriki aylarda da yediiklimi alacağım bu iki kitaptan çalışmayı düşünüyorum sınava.

vayy güzelmiş :)

cornella o ne güzel liste öyle.

bende bu yıl sıkı çalışmak istiyorum. iş ve 3 aylık oğlumla nasıl olacak bilmiyorum ama deneyeceğim. iradesizim gerçi. pc de harcadığım vakti kpss ye harcasam neler olmaz..:50:

cafedeki hanımlar nerde galiba ya çok çalışmaktan uğramıyorsunuz yada henüz başlamadınız

benimde çalışma kaynağım yargı çok beğendim uzun uzun açıklayarak anlatmışlar bir arkadaşmınverdiği murat yayınlarını hiç beğenmedim almayın sakın

bu arada listeler güncelleniyormu bizde çalıştığımızı yazsak belki daha motive olurum
ikinci çalışma kaynağı olarak ihtiyacı düşünüyorum

bende 2 yıl önceki kaynaklarım var. ihtiyaç almıştım konu anlatımlı. ona başladım ufaktan. matematik çalışıyorum oğlumu ayağımda sallarken falan. işe başlayınca hiç çalışamam sanırım

selam kızlar calısmalar tam gaz devam sanırım.. bende annemler geldım kızımla sımdılık onlar ılgılenıyolar bende yaklasık 20gun matematıge agırlık verıcem buarada sorubankası aldım kızlar hemen hemen hepsı 2013 aslında 2014 alıcakdım bırıncı nedenım daha soru bankaları cıkmamıs olması ıkıncı nedenım fıyat olarak uygun olmaları ayrıca mufredattakı degısıklıkle ılgılı sadece turkce ve matematıkle ılgılı 2014 soru bankası alıcam dıgerlerıne cokda degısıklık olmadıgı ıcın luzum gormuyorum hemen paylasmak ısterım aldıgım yayınları fıkır sahıbı olursunuz belkı kızlar... buaarada ders programlarınız nasıl yazarmısınız yard.olms oluruz bırbırımıze.. benım oglen 2 saat gece 2saat sımdılık ama daha annemde oturtamadım evımdeyken boleydı kızımı uyutttugumu sureler genelde calısdıgım zaman dılımı...
$Resim_1376923172.jpg Eki Görüntüle 809372 $Resim_1378137280.jpg $Resim_1378132615.jpg $Resim_1378132020.jpg $Resim_1378124689.jpg $Resim_1377954099.jpg $Resim_1377937909.jpg $Resim_1377937611.jpg $Resim_1377869731.jpg $Resim_1377866419.jpg $Resim_1377075777.jpg $Resim_1376984856.jpg $Resim_1378395430.jpg

Back