• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

maşallahhh sanaaa :nazar::nazar::nazar::nazar: alandan ilk konu çalışansın bu topikte sen :52::nazar:

evime gidimde bende alanla ilgili kitaplar alayım yaaa...nasıl imrendimm şimdiiii canım kaldı resmennn... :5:

sen açılışı yaptın yaaa :21::21: bende arkandan gelicem insallah :27::21::16:

Canım bugün görünmedin? Harıl harıl çalışıyorsun demek ki. Maşallah :nazar:
Bak ben bugün Arz-talep ve esneklikleri bitirdim =)
(Canım ben seni motive etmek için yazdım bunu bu arada ama eğer motivasyonunu bozacaksa söyle bir daha hiç ses etmem)

ne güzel olur :16: alan yok bende canım benimki gy-gk sadece :52:

ben de iki gündür erken kalkıyorum canım bugün zorlandım uyanırken, nerdeyse tekrar uyuyacaktım :9: alışana kadar böyle olur heralde :31:

sabah geometriye başladım. açılardan üç konu testi çözdüm. öğleden sonra da türkçeye başlayacam inşallah.

Canım ben dün o mesajı yazdıktan sonra uyudum =) Bende de sabah uykusuna bir düşkünlük var ama bugün hırslandım kendi kendime =) Uyumadım, bir kaç gün içinde vücut alışır erken de yatmaya başlarım zaten. Bence sende dene diyeceğim ama okulun açılınca sıkıntı olmuyormuş Tatilin keyfini çıkart bari =)
erken yatmaya çalışıyorum mesela yok sağa dön sola dön yine aynı saat oluyo ben de 11 gbi başlayıp akşam 11 e kadar çalışıyorum artık napalım okulum başlayana kadar böyle başlayınca tam bir program yapıcam kendime inş bakalım bir sürü çalışcak konu var önümde eğitim alan oyy oyy:24:

erken yatmaya çalışıyorum mesela yok sağa dön sola dön yine aynı saat oluyo ben de 11 gbi başlayıp akşam 11 e kadar çalışıyorum artık napalım okulum başlayana kadar böyle başlayınca tam bir program yapıcam kendime inş bakalım bir sürü çalışcak konu var önümde eğitim alan oyy oyy:24:

Canım bende de erken uyuyamama sıkıntısı var. Saat 2'yi rahat görüyorum. Ama şunu önerebilirim. Bir gece hiç uyuma. Ertesi gece elin mahkum erken yatacaksın. Ondan sonraki gün erken kalktığında düzen oturmuş olur.

Teşekkür ederim canım... Gerçekten merak etmiştim artık... İyi bakalım tatilin tadını çıkarsın :39: Ben de bu havada hem grip olmuşum :53: :9: Bu konuda başarılıyım sanırım :1:
sıcak havalarda grip olmakta hiç çekilmez şimdi :50: çok geçmiş olsun :16:
kızlar bu arada ihtiyaçtan sonra pegem de sitesinde yeni kitapların çıkacağını açıklamış, bazı derslerin tanıtım sayfalarını da koymuş az önce baktıydım da :10:

kararsızım hangi modüler seti alsam acaba. ihtiyaç düşünüyorum ama karar veremiyorum bir türlü :41: :47:

hiç bilemiyorum canım yaaa :50: bende data ve 7iklim vardı ama onlar çözümlü soru bankaları yani.
Benim de gideceğim pek belli değildi canım maddiyattan dolayı ama oldu birden... ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsun :16: :16: Bu konuda destek almam lazımdı ve çok üzülüyordum :25: Ama oldu ALLAH(C.C)'ıma bin şükür :16: Stres başarıyı yarı yarıya düşürür :45: Bu konu da önlem almamız lazım :18: :18: Ben de sana akıl veriyorum ama beni de stres sarıyor :40: :18: :9:

dersanen hayırlı olsun canım :16:
canım yüksek lisans ve doktorayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
konuları topluca yazmak için gün belirlediniz mi yani hangi gün ? ben her türlü uyarım =)
bu arada her şeyin bi ilki var ama asıl mesele sonunu getirebilmek. sen de yaparsın ve yapacaksın adı gibi biliyorum hayatım =)

ayy inşallah bende istiyorum ama önce bi memurluk olaydı :27::27: bide geçen bi araştırma yaptım yüksek lisansta tezli üniv.ödenen para miktarı 12.000 imiş :53::53::53: oyüzden param olunca gitmeye karar verdim.. memurluk şart anacım :31::24:

hee bide pazartesi günleri rapor vermeye gelces topiğe :21: haklısın umarım skılmadan bıkmadan sona kadar ulaşırız ve sınavlarda başarılı oluruz :16::16:
Canım bugün görünmedin? Harıl harıl çalışıyorsun demek ki. Maşallah :nazar:
Bak ben bugün Arz-talep ve esneklikleri bitirdim =)
(Canım ben seni motive etmek için yazdım bunu bu arada ama eğer motivasyonunu bozacaksa söyle bir daha hiç ses etmem)

yok canım pek çalışamıyorum biraz sağlık problemlerin var onları halletmeye çalışıyorum .. ama bu gün 1 ünite daha bitirdim çok sevinçliyim o yüzden :52::32:

şekerim sen nie böyle kasıosun yaww.. :20: kasma kendini rahat ol bakem :21::21::16:
benim çok hoşuma gidiyor konuları bitirenleri gördükçe.:16:. acayip gaza geliyorum.:10:. bende hırslanıyorum o zaman :52: :16::16: yani motivasyonum artıyor.. sanada masallah suphanallah diyorum :nazar::nazar::nazar: azmin hep böyle devam etsin insallah :16:

kızlar günde genelde kaç saat çalışıyorsunuz şu an ortalama :17:

normalde dersin başında fazla oturamayan biriyim, hala da öyle sayılır gerçi, ama şükürler olsun dün 5 saati gördüm :9:

önemli olan günlük çalışman gerekn yerleri bitirmek aslında. ben matamatik çözerken biraz yavaşım o çok vaktimi alıyor işte :50: inşallah hızlanırım yoksa durumum kötü :31:

normalde dersin başında fazla oturamayan biriyim, hala da öyle sayılır gerçi, ama şükürler olsun dün 5 saati gördüm :9:

önemli olan günlük çalışman gerekn yerleri bitirmek aslında. ben matamatik çözerken biraz yavaşım o çok vaktimi alıyor işte :50: inşallah hızlanırım yoksa durumum kötü :31:

İlerleyen zamanlarda hızlanırsın tabi daha yolun başındayız sonuçta ben dışarı çıkmadığım zamanlarda 6-7 saat çalışıyorum genelde bni de tarih baya oyalıyor çünkü ben not almadan çalışamıyorum:)

ayy inşallah bende istiyorum ama önce bi memurluk olaydı :27::27: bide geçen bi araştırma yaptım yüksek lisansta tezli üniv.ödenen para miktarı 12.000 imiş :53::53::53: oyüzden param olunca gitmeye karar verdim.. memurluk şart anacım :31::24:

hee bide pazartesi günleri rapor vermeye gelces topiğe :21: haklısın umarım skılmadan bıkmadan sona kadar ulaşırız ve sınavlarda başarılı oluruz :16::16:

yok canım pek çalışamıyorum biraz sağlık problemlerin var onları halletmeye çalışıyorum .. ama bu gün 1 ünite daha bitirdim çok sevinçliyim o yüzden :52::32:

şekerim sen nie böyle kasıosun yaww.. :20: kasma kendini rahat ol bakem :21::21::16:
benim çok hoşuma gidiyor konuları bitirenleri gördükçe.:16:. acayip gaza geliyorum.:10:. bende hırslanıyorum o zaman :52: :16::16: yani motivasyonum artıyor.. sanada masallah suphanallah diyorum :nazar::nazar::nazar: azmin hep böyle devam etsin insallah :16:

Canım ne 12.000 lirası. Özel üniversite diyorsan tamam ama devlet üniversitesinde yok öyle bir şey. Okul uzatmazsan harç ödemiyorsun. Uzatırsan bile çok çok düşük bir meblağ söz konusu (Ben lisansta daha çok harç ödüyordum) Doktora da ona keza...
Sağlık problemlerin için çoooooook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah. Varsa yapabileceğim bir şey seve seve yaparım.
Yok kasmak değil ama mevzu çok hassas olunca... Neyse motive oluyorsan sorun yok =) Coğrafya'dan Türkiye'nin Fiziki Özellikleri de bitti diyeyim o zaman =)

kızlar günde genelde kaç saat çalışıyorsunuz şu an ortalama :17:

Valla canım ben tamamen yazarak çalışıyorum ( Dün başladım ve elim pert oldu daha şimdiden) Ama şöyle mesela bir konu çalışıyorum geliyorum pc başında buraya bakıyorum işte bloğuma bakıyorum. Sonra bir daha oturuyorum falan o şekilde tüm gün çalışıyorum. Ama toplasan 5-6 saat ediyordur kanımca...

Canım ne 12.000 lirası. Özel üniversite diyorsan tamam ama devlet üniversitesinde yok öyle bir şey. Okul uzatmazsan harç ödemiyorsun. Uzatırsan bile çok çok düşük bir meblağ söz konusu (Ben lisansta daha çok harç ödüyordum) Doktora da ona keza...
Sağlık problemlerin için çoooooook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah. Varsa yapabileceğim bir şey seve seve yaparım.
Yok kasmak değil ama mevzu çok hassas olunca... Neyse motive oluyorsan sorun yok =) Coğrafya'dan Türkiye'nin Fiziki Özellikleri de bitti diyeyim o zaman =)

Valla canım ben tamamen yazarak çalışıyorum ( Dün başladım ve elim pert oldu daha şimdiden) Ama şöyle mesela bir konu çalışıyorum geliyorum pc başında buraya bakıyorum işte bloğuma bakıyorum. Sonra bir daha oturuyorum falan o şekilde tüm gün çalışıyorum. Ama toplasan 5-6 saat ediyordur kanımca...

Ben de sözel derslerde yazıyorum yani küçük küçük notlar alıyorum herşeyi yazmıyorumda önemli yerleri hem bence tekrar etmede de kolaylık sağlıyo bnm asıl tempo okul başlayınca başlicak bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun:)

canım yüksek lisans ve doktorayı kesinlikle tavsiye ediyorum.
konuları topluca yazmak için gün belirlediniz mi yani hangi gün ? ben her türlü uyarım =)
bu arada her şeyin bi ilki var ama asıl mesele sonunu getirebilmek. sen de yaparsın ve yapacaksın adı gibi biliyorum hayatım =)

canım öncelikle geçmiş olsun güle güle otur yeni ve güzel evinde =) hangi dersaneye yazıldın? bir de alandan mı hazırlanıyorsun?

Canım tavsiyede bulunmak isterim. alandan mı hazırlanıyorsun? [/QUOTE]

Canım teşekkür ederim :3: Ben alandan değil de , önlisans olarak sınava hazırlanıyorum :6: ... Bir yandan da okula devam edeceğim lisans tamamlamaya devam nasip ederse ALLAH(C.C) :16:

Son düzenleme:

sıcak havalarda grip olmakta hiç çekilmez şimdi :50: çok geçmiş olsun :16:

hiç bilemiyorum canım yaaa :50: bende data ve 7iklim vardı ama onlar çözümlü soru bankaları yani.

dersanen hayırlı olsun canım :16:

Teşekkür ederim canım... Evet bana geçmiş olsun :40: :1: Halsizliğim üzerimde :2:

kızlarrrrrrrrr slmm hepinize........

bız de şuan net yok o yuzden gelemıyorum....eşim sınava gırmıstı onun kontenjanları hala bellı olmadı.....
yanı belkı sehır değiştirebılırız. bu durum netlık kazanana kadar netımız olmayacak maalesef.......

sayfayı bırakmadıgınız için tşk edıyorum hepinize:16::16::16:

ve iyi çalışmalar dılıyorum.....

öpüldünüz...inş. en kısa zaman da görüşürüz.....derslerinizi ihmal etmeyın sakın.........bu arada ilk sayfada kı liste de öle kaldı..net olmadııgndan bakamadım da......onu nasıl yapsak acaba.....

eger ben listeye ekleme yaparım gönulluyum diyen varsa kazen e söyleyelım.ilk sayfayı duzenleme hakkı nı bır kısıye daha verelim.... istersenız öelden de yazabılırsınız....

ben gırmeye çalısacagım......görüşürüz.:54::54::54::54:

bız de şuan net yok o yuzden gelemıyorum....eşim sınava gırmıstı onun kontenjanları hala bellı olmadı.....
yanı belkı sehır değiştirebılırız. bu durum netlık kazanana kadar netımız olmayacak maalesef.......

öpüldünüz...inş. en kısa zaman da görüşürüz.....derslerinizi ihmal etmeyın sakın.........bu arada ilk sayfada kı liste de öle kaldı..net olmadııgndan bakamadım da......onu nasıl yapsak acaba.....

eger ben listeye ekleme yaparım gönulluyum diyen varsa kazen e söyleyelım.ilk sayfayı duzenleme hakkı nı bır kısıye daha verelim.... istersenız öelden de yazabılırsınız....

Aleykümselam canım en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz. :40:Umarım eşin ve senin için hakkında hayırlı ne ise o olur :16:

günaydın kızlar :)

misafir olarak takip ettim sizi uzun bir süre. artık yazayım dedim :) bende aynı maratonun koşucusuyum.evliyim 4 yaşında bir kızım var. çok sıkı hazırlanarak girdiğim 2012 kpssden 79 aldım.(matematikten 1.75 netim vardı. çok zor geldi sınavda ,yapamadım :50:) 2014 e onu 90 yapayım diyorum:9:
antrenmanlarla matematik 23. gündeyim. matematiğim kötü ilk ondan başlayayım dedim. sözellerin temelin sağlam attım geçen yıl. arada bir tekrar ediyorum.
planım şubata kadar Türkçe ve matematik konularını bitirmek.
elimde olmayan sebeplerden dolayı çalışmaya uzun bir ara verdim .yoksa ben haziranda başlamıştım çalışmaya. taşındık, eşimin babasını kaybettik vs..
bugün 23. günden başlayarak yoluma devam ediyorum :10: internetim olmuyor bazen ama olduğu zamanlarda hep burda olacağım.
iyi çalışmalar herkese, allah zihin açıklığı versin :8:

ha bir de şunu sorayım. ben 2012 kpss de soorulan dil bilgisi sorularını anımsayamadım. ösymye de girmiyor pc nedense.. ne sormuşlardı dil bilgisinden ? ona göre kaynak araştıracağım da :12:

öncelikle hayırlı olsun canım. sen doğal olarak çalışma ortamı da yaratamıyosundur =( umarım en kısa zamanda katılırsın aramıza. tanışmak ve sınav hakkında konuşmak çok isterim...

günaydın kızlar :)

misafir olarak takip ettim sizi uzun bir süre. artık yazayım dedim :) bende aynı maratonun koşucusuyum.evliyim 4 yaşında bir kızım var. çok sıkı hazırlanarak girdiğim 2012 kpssden 79 aldım.(matematikten 1.75 netim vardı. çok zor geldi sınavda ,yapamadım :50:) 2014 e onu 90 yapayım diyorum:9:
antrenmanlarla matematik 23. gündeyim. matematiğim kötü ilk ondan başlayayım dedim. sözellerin temelin sağlam attım geçen yıl. arada bir tekrar ediyorum.
planım şubata kadar Türkçe ve matematik konularını bitirmek.
elimde olmayan sebeplerden dolayı çalışmaya uzun bir ara verdim .yoksa ben haziranda başlamıştım çalışmaya. taşındık, eşimin babasını kaybettik vs..
bugün 23. günden başlayarak yoluma devam ediyorum :10: internetim olmuyor bazen ama olduğu zamanlarda hep burda olacağım.
iyi çalışmalar herkese, allah zihin açıklığı versin :8:

ha bir de şunu sorayım. ben 2012 kpss de soorulan dil bilgisi sorularını anımsayamadım. ösymye de girmiyor pc nedense.. ne sormuşlardı dil bilgisinden ? ona göre kaynak araştıracağım da :12:
canım merhaba. öncelikle bi çocuğun olmasına rağmen gayer güzel hazırlanmışsın tebrik ve takdir ettim (yanlış anlama bizler hiç bi sorumluluğumuz olmadan ne bahaneler buluyoruz hakikaten utandım kendimden) ben sana 2012 kpss sorularını indirip yollayabilirim istersen canım. bundan sonra ösym amca soruları yayınlamıyacak olanlarla yetinmek önemli :(((
sakın çalışmayı bırakma olur mu...
kayınpederin için başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.
iyi çalışmalar kolay gelsin.
rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah

hakkınızda hayırlısı olsun canım bekliyoruz seni :16:

Özledik seni tuğba abla bizi merak etme tam gaz devam ediyoruz çalışmalara inş sen de bir an önce işlerini halledip dönersin aramıza hayırlısı olsun hakkınızda :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır

inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım:16:

merhaba kızlar.
bende 2014 kpss yolcusuyum
inşallah hepimiz istediğimiz puanlara ulaşırız
ben lisanstan gireceğim fakat sadece gk/gy olacak alan bilgisine girmeyeceğim düz memurluk istiyorum.
bulunduğum ilçede malesef adam akıllı bi dershane veya kurs yok
bende uzaktan eğitime kayıt olacağım
birde matematik özel ders almayı düşünüyorum
matematiğim sıfır diğer derslerim türkçe full coğrafya en fazla 4-5 yanlış çıkıyor tarih üzerine düşersem tamam ama matematik sıfır

inşallah bundan sonra aranıza kabul ederseniz bu yolda bende varım:16:

Aramıza hoşgeldin... Benimde matematik sıfır sayılır :1: Dersaneye kayıt oldum ben de :6: Bu uzun yolculuğun sonuda zafer bizim olucaktır inşaALLAH(C.C) :65::114::112::124:

Back