yok canım bu yds kabul olmuyor ben o yüzden nisandakine giricem ama senin için bu sonbahardakinde kendini denemiş oldun diye düşün kafanda 1 taslak planın olsunda hiç planın olmamasından iyidir yine
yazarak çalışmak kısmını sadece çok zorlanacağını düşündüğün dersi çalışırsın olmazsa...
birde kafanda hiç bir şeyi zor ..imkansız..olamaz..gibi kodlama bunun yerine yapacağım..başarıyorum..anlıyorum diceksin
canım bende kaç topiği aynı anda idare ediyorum bi bilsen topik sahipleri genelde iyi davranırlar ama diğerleri dışlamak isterlerse kendileri bilirler boşver takılma sen onlara...
sonracıma ne yazcaktım yaww heh.. bide bende topikte özelden özele link paylaşanlara sinir oluyorum..ne var yani bizde yararlansak ölürlermi.. bende o üyelerin fesat olduklarını benim ve benim gibi sınava hazırlananların kazanmasını istemediklerini düşünüyorum ister istemez...
şu var ki..kimse kimsenin nasibi yiyemez.. o yüzden ben bu topiği daha çok seviyorum diğer alan topiğne göre
bunu eşime dicem belki kabul eder sağol canım
oyyy maşallahhh ben 7de kalkıp kahvaltı yaptıktan sonra filan 7.30-8 arası oturuyorum dersin başına..
kahvaltınızı mutlaka yapın
klasik öğrenci moduna girdik yaww..sabah erken kalk..gece erken yat ama ne yapalım kazanmak için bu şart
ben dili doktorayı garantilemek için istiyorum zaten. ama bi taşla iki kuş olsa fena mı olurdu =))) evet topic sahibi olmak bi hayli zor. benimde sahipliğini yaptığım bi kaç konu var (onlar yeni evlenecekler ve kozmetik üzerine)
bu arada ya söylemeden edemicem sen ne kadar olumlu ne kadar enerjik bi hatunsun böyle. maşallah diyorum binlerce kez ve artarak devamını diliyorum.
bende erken kalkma işini hallettim mi tamamdır değmeyin keyfime.
ya ben 70 tllik paket aldığımızı biliyorum da 50 tllik paketi isterseniz nişanlıma bi sorayım neti sınırsız ama d smart olayı nasıldı onu bilmiyorum (pek tv olayım yok çünkü)
ha bu aradaaa ilk konumu bitirdim coğrafyadan türkiyenin coğrafi konumu =) ehehehe yazın adımı listeye (öyle moda giricem sanırım )