Teşekkür ederim cnm
Yargıyanınevinden verdim siparişimiKargo beklemek çok heyecanlı
Fiyatlarıda baya uygundu :) Kargom geldikten sonra yorumlarım size
Aynen ya bende hiç yapamıyorumm
Hayırlı olsun ben geçen sene varya kitap parası ödemekten harçlığım kalmıyodu ya kitapçıda yatıyodum resmen her kitabı çözücem diyebu sene o hatayı yapmıcam
Şimdi bitane karma soru bankası alıcam bakalım yarın ...
Bende öyleyim yaabüssürü kitap almak istiyoruumm ama tutuyorum kendimi
Bugün kpss defteri almaya girdim ucuz görünce akademi sürecin tarih 3lü setini aldımbaşka kitaplara bakmadan verdim siparişi daha sonra bakınırken şunu da alsaydım falan dedim iyi ki çok incelemeden almışım
Yeni kitaplar çıkınca tüm derslerden çözümlü soru bankası alıcam sadece
Onları bitirdikten sonra her yayından deneme alırımm
Dersaneye gitmem diyorum ama sadece bu soru tarzları için tek matematik olabilir diye bi düşünceye girdim şu an çünkü hiç görmedim b u soru tarzlarını nasıl çözülür onuda bilmiyorum ales mantığı sormuşlar ya belkide diğerlerinden daha kolaydır önyargılıda olmayalım ama sorunun uzunluğu zaten insana bi kal getiriyo ya ...
Bu matematik için Ales kitabı lazım eğer böyle gelcekse :18::18::18::18:
Yeni baskı olan kitaplarda bu tarz sorular olur büyük ihtimall
Nettende ales videolarını falan dinledik mi ben yapabilceğimize inanıyorum
Uzun sorular basit olur diye bi kanı vardır aslındabiz daha önce hiç çözmedik diye zor geliyo bence
bende şimdi soruları çözuyorum.......tabı süre sıkıntım yok43 e kadar geldim........off ya nerde benım yaş problemim nerdeee
herkese iyi geceler yoldaşlar
merhaba kızlar bende 2014 de kpss ye gircem 2012 de girdim 70 aldım ve en an 87 lerde kapattı bizim bölüm 2. atamayı( çalışıyorumda aynı zamanda ama çok kararlıyım bu yıl tek yol memurlukkkk..bide aranızda adanalı varmı kurs önerebilecekkk :44:
İskorpitcim yine döktürmüşsün maşallaah
Yazılarını okurken hep bi gülümseme oluyo yüzümdee
Teşekkür ederim bu arada darısı senin başınaAminnn Allah hepimize zihin açıklığı versiinn
Fıslamadık ya bizsen iste sanada atarım hemen linki hatta dur hemen koyayım buraya
Yeni-2012 X Yayıncılık Tarih Defteri *Tavsiye*
çok çabuk unutuluyor o ezber kelimeler yok muu resmen uçuyor kafandankardeşin bu işi biliyor çok haklı
eğer gramerin sıkıntılıysa daylight eğitim cd leri dolanıyo nette, youtube da falan vardı, ben bazılarını izlemiştim faydalıydı hem sınavlara da yönelik, tavsiye ederim sana
ayrıca kelime ezberlemek için de, remzi hoca diye bi site vardı ben ordaki kelimelerden ezberlemiştim iyi gelmişti
karşıma yeni kaynaklar çıkarsa seni de haberdar ederim cnm
heyaksinin link verdiği sitede denemeler ve kaynaklar oluyor aklınızda bulunsun kızlar
İyi geceler begushh
iskorpit nirdesin gözlerim seni arıyorrBugün gece nöbetine kalmamışsınn
merhaba kızlar bende 2014 de kpss ye gircem 2012 de girdim 70 aldım ve en an 87 lerde kapattı bizim bölüm 2. atamayı( çalışıyorumda aynı zamanda ama çok kararlıyım bu yıl tek yol memurlukkkk..bide aranızda adanalı varmı kurs önerebilecekkk :44:
biraz geç bir günaydın oldu ama idare edin artık
arkadaşlar bundan sonra kim ne duyarsa ne biliyorsa buraya aktarsın.......
konumuz bu kpss de ki mantıks orularını nasıl hızlı,kolay çözeriz......ne yapmalıyız....
mesela ben daha önce alese hiç girmedim....giren varsa tecrübelerini aktarsın...nasıl çalısılır?
alışmısız klasık matematık sorularına,bunlar bıraz tuhaf geldi tabi.....
o yüzden yardımlaşmalıyızbu soruları rahatlıkla çözenler nasıl yol izliyor,hangı kaynak daha çok yardımcı oluyor?
aynen cornim...
bende diorumki özelden msjlaşmayınuluorta yazın len bilgiler paylaştıkça çoğalır
bissdee faydalanalımm amaaaa yazıktıırrr bizeee günahtırrr bizeeeee
Kızlar bu son kpss sorularını ben de indirdim türkçe mantık sorularına baktım brzda matematik ama çözmeye çalışmadım henüz şimdi bz bunları çözsek mi iyi yoksa çalışmalar bittikten sonra süreli çözmek mi mantıklı bilemedim...
merhaba hoş geldin......ben adanalıyım
ben efora gittim cnm......çok memnun kaldım...kardeşim de oraya gitti o da çok memnun kaldı........tavsiye ederim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?