bu arada adanada yörünge açıldı yeni hakimlik kursuna gden arkadaşlarm çok beğendi bnde ona mı gtsem dedim 800 tl dedi açılışa özel fiyat çok uygn diğerlerne göre
cnm önemlı olan ucuz olması değil hocaların iyi olması......bir kere git iyi olsun....ayrıca hemen yazılmak zorunda değilsin fıyatlar artmaz tek sıkıntı yer olur mu? efor da olmaz mesela.....
yeni sisteme göremi çalışıyosunuz kızlar yoksa elinizde olan kitaplarıma bakıyosunuz .bende kendime bir ay gibi bir dinlenme tanıdım sonra bende başlıcam.eskileri attım ben bide bu sınav yüzünden moralim bozuldu çok zor geldi
bozma moralini senın gibi bir sürü ınsan var....eski sistem kıtaplar mevcut hepımızde beklıyoruz bız yenı kıtaplar cıkınca alacagız.
kızlar temel kavramlar ı bitirdim listeye girebilirim sanırım bu arada hangi dershaneye gideceğime karar veremedim. iyi bir araştırma yapmam lazım boşu boşuna emek ve vakit harcamak istemiyorum.
ok to cnm:) eklerım........
Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin.
Kendimi tanıtayım:) 26 yaşındayım 2014 Kpss ye hem a grubu hem de p3 bölümünden hazırlanmak istiyorum.
Bakü'de yaşıyorum 3 aylık bir kızım var :)
2010 iktisat bölümü mezunıyum.Şu anda elimdeki kaynaklara ufaktan bakıyorum.Benim için kızımla hazırlanmak çok zor olacak biliyorum..
Ama biz zoru severiz!çalışıp başaracağız İnşAllah :)
merhaba hoş geldın....iskorpit de A grubundan girecek ,birbirinize yardımcı olursunuz......