• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bu arada adanada yörünge açıldı yeni hakimlik kursuna gden arkadaşlarm çok beğendi bnde ona mı gtsem dedim 800 tl dedi açılışa özel fiyat çok uygn diğerlerne göre

cnm önemlı olan ucuz olması değil hocaların iyi olması......bir kere git iyi olsun....ayrıca hemen yazılmak zorunda değilsin fıyatlar artmaz tek sıkıntı yer olur mu? efor da olmaz mesela.....

yeni sisteme göremi çalışıyosunuz kızlar yoksa elinizde olan kitaplarıma bakıyosunuz .bende kendime bir ay gibi bir dinlenme tanıdım sonra bende başlıcam.eskileri attım ben bide bu sınav yüzünden moralim bozuldu çok zor geldi

bozma moralini senın gibi bir sürü ınsan var....eski sistem kıtaplar mevcut hepımızde beklıyoruz bız yenı kıtaplar cıkınca alacagız.

kızlar temel kavramlar ı bitirdim listeye girebilirim sanırım :D bu arada hangi dershaneye gideceğime karar veremedim. iyi bir araştırma yapmam lazım boşu boşuna emek ve vakit harcamak istemiyorum.

ok to cnm:) eklerım........

Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin.

Kendimi tanıtayım:) 26 yaşındayım 2014 Kpss ye hem a grubu hem de p3 bölümünden hazırlanmak istiyorum.

Bakü'de yaşıyorum 3 aylık bir kızım var :)
2010 iktisat bölümü mezunıyum.Şu anda elimdeki kaynaklara ufaktan bakıyorum.Benim için kızımla hazırlanmak çok zor olacak biliyorum..

Ama biz zoru severiz!çalışıp başaracağız İnşAllah :)

merhaba hoş geldın....iskorpit de A grubundan girecek ,birbirinize yardımcı olursunuz......:34::34::34:

Kendimi tanıtayım:) 26 yaşındayım 2014 Kpss ye hem a grubu hem de p3 bölümünden hazırlanmak istiyorum.

2010 iktisat bölümü mezunıyum.Şu anda elimdeki kaynaklara ufaktan bakıyorum.Benim için kızımla hazırlanmak çok zor olacak biliyorum..

selam :) hayırlısı olsun bende iktisat mezunuyum ama sadece p3 ten hazırlanıcam. evet işin zor gibi gözüküyo ama istedikten sonra yapılmayacak şey yoktur çalışmak ve azim olduktan sonra şimdiden kolay gelsin :)

Kızlaar :5: Ben daha bugün hiç çalışmadım yaa :14:

Annemle pazara gittik acayip sıcaktı zaten sevmem pazarı oruçluyken hiç çekilmiyo

Sonra eve gelince halim kalmadı tıbi az dinleneyim dedm sonra iftar telaşı başladı yemekti sofraydı bu saat oldu :53:

Birazdan başlıyorum hemenn :10:

Bide dünden sorularım var bi kaç tane :17:

1- x[SUP]2[/SUP]=x-1 olduğuna göre x[SUP]7[/SUP] nin x cinsinden değeri nedir ? (-x)

2- a - b =16

3√a - 3√b =1 ( 3ler kökün derecesi ) olduğuna göre a.b değeri kaçtır ? (125)

Heyaksi,,cornella,,nathaliee çok tşk ediyorum kızlar :16::16: 3 günden beri yeni moda hastalığa tutulmuştum ''tükenmişlik sendromu'' :37::34: şimdi daha iyiyim artık derslerin kollarına bırakabilirim kendimi :27::27::1:

Lovelyangel alırsan iyi edersin daha çok atanma şansın olur...

benimde hem bilgisayar işletmenlik hemde bilgisayarlı muhasebe sertifikam var (senin o dediğinle aynı işte)

hoşgeldın canm :16:

şuan hangi aşamadasın? ingilizceyi ne yapacaksın bide onu sorim :27:

fiyat olarak bence uygun bende yazıldım geçen hafta hemen hemen aynı 950'ye yazıldım tarih olarak zaten çoğu dersaneler o zamanlar başlıyo dedikleri mantıklı araya bayram girince gevşeme olabilir :)) . Hayırlısı olsun bu arada :)
teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum ama yinede aklıma takılmıştı...en fazla 1 hafta geç kalıcaz heralde onda da telafi ederler umarım :)

iskorpitcim geçmiş olsun cnm ya...dikkat et kendıne gözümden kaçmış o yorumun heyaksı yazınca fark ettim.....

ahsencım bız o yzuden burda bangır bangır bagırıyoruz kursları beklemeyın çalısın dıye......gec tabı kasım başı de sen ona...sen başla çalısmaya ,fiyatı da uygun sayılır.....

saol canım yorum için..biliyorum zaten bende çalışmaya başladım ufaktan..matematiğim pek iyi sayılmaz öncelikle onun temelini oturtmaya çalışıyorum ki dersanede zorlanmayayım..bakalım inşallah dersaneylede pekiştirince iyi bir sonuç elde ederim..hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

kızlar hayrlı olsun hangi şehir hangi kurs peki ? bende grupfoni sitesinde ihtiyaç dersanesi kampanya kodu satıyo o kodla kurslar mesela b grubu lisans 590 lira çok iyi ama istanblda benm oldğm ilçede yok diğerleride çok uzak ...diğer türlüde kursa gitmicem ama şu matematk gözümü korkutuyo

canım ben bursadayım...yörünge akademiye yazıldım uzun araştırmalar sonunda umarım memnun kalırım..bir kaç giden arkadaşım vardı onlarda tavsiye etti netten de araştırdım ayrıca şartlarını bizzat yüzyüzede konuştum ve tatmin oldum ama tabi kursa başlamadan bişey diyemiyorum..

buarada sana tavsiyem iyice araştır derim kurs önemlidir memnun olmazsan bir senene malolabilir çünkü mutlu olmadığın ve sana verimi olmayan bir yerde motivasyonun düşebilir ve bu da hiç iyi olmaz diye düşünüyorum. yani sadece ucuz olması önemli değil hem uygun hemde sana yararlı olabilecek bir kurs olması gerekir bunu da iyi araştırarak elde edebilirsin bence...Hakkında hayırlısı canım

teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum ama yinede aklıma takılmıştı...en fazla 1 hafta geç kalıcaz heralde onda da telafi ederler umarım :)

saol canım yorum için..biliyorum zaten bende çalışmaya başladım ufaktan..matematiğim pek iyi sayılmaz öncelikle onun temelini oturtmaya çalışıyorum ki dersanede zorlanmayayım..bakalım inşallah dersaneylede pekiştirince iyi bir sonuç elde ederim..hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

canım ben bursadayım...yörünge akademiye yazıldım uzun araştırmalar sonunda umarım memnun kalırım..bir kaç giden arkadaşım vardı onlarda tavsiye etti netten de araştırdım ayrıca şartlarını bizzat yüzyüzede konuştum ve tatmin oldum ama tabi kursa başlamadan bişey diyemiyorum..

buarada sana tavsiyem iyice araştır derim kurs önemlidir memnun olmazsan bir senene malolabilir çünkü mutlu olmadığın ve sana verimi olmayan bir yerde motivasyonun düşebilir ve bu da hiç iyi olmaz diye düşünüyorum. yani sadece ucuz olması önemli değil hem uygun hemde sana yararlı olabilecek bir kurs olması gerekir bunu da iyi araştırarak elde edebilirsin bence...Hakkında hayırlısı canım

hayırlı olsn Allah zihin açıklığı versin cnm ben geçen yıl dersaneye gittim ama çalışmadığım için bu senede ailemden bunu istemicem yeterince masraf oluyo bide yani garantisi yok bu işin geçen yıl ne çalıştım ne çalştm gecemi gündüzüme kattım ama Türkçe sorularının azizliğine uğradm dersem yalan olmaz...Özel sektörde zaten iş bulamadm evde hazırlancam ...

hayırlı olsn Allah zihin açıklığı versin cnm ben geçen yıl dersaneye gittim ama çalışmadığım için bu senede ailemden bunu istemicem yeterince masraf oluyo bide yani garantisi yok bu işin geçen yıl ne çalıştım ne çalştm gecemi gündüzüme kattım ama Türkçe sorularının azizliğine uğradm dersem yalan olmaz...Özel sektörde zaten iş bulamadm evde hazırlancam ...
Saol canım bnm...üzüldüm adına ne yapcaksın bu sene nasıl çalışıyosun yani başladın mı çalışmaya... birde o sene kaç puan aldın ki yetmedi?

Son düzenleme:
Bide dünden sorularım var bi kaç tane :17:

1- x[SUP]2[/SUP]=x-1 olduğuna göre x[SUP]7[/SUP] nin x cinsinden değeri nedir ? (-x)

2- a - b =16

3√a - 3√b =1 ( 3ler kökün derecesi ) olduğuna göre a.b değeri kaçtır ? (125)

heyaksi 1. sorunun cevabını x buluyorum ben.........

2. soru ise cok zor geldı....kardesım çözdü ama cok karısık:26:

Saol canım bnm...üzüldüm adına ne yapcaksın bu sene nasıl çalışıyosun yani başladın mı çalışmaya... birde o sene kaç puan aldın ki yetmedi?

cnm 69 küsür aldım 70 e yakın işte işletme mzuyuyum lisans hiç bi yere yetmedi haliyle...

Ramazandan sonra başlıcam başladm dersem yalan olur ama istekliyim onu biliyorum...Şey yapıcam Türkçe Mat halledicem önce sonra sözeller son 2 ay kala tekrar yapıcam ...ama bu matematik mantık tarzı çıkarsa naparım bilmiyorum ya belki tek dersten bilmediğim konular için mat kursuna gidebilirm ...Dersanede Türkçem matematiğim iyiydi ama sınavda tökezledim o yüzden çalışrkende kendimi paralamıcam bu sene :1:

heyaksi 1. sorunun cevabını x buluyorum ben.........

2. soru ise cok zor geldı....kardesım çözdü ama cok karısık:26:

X miş cevabı yanlış yazmışım cornella :9:Kusura bakma

2.ylde bende çok uğraştım :44:çok karışıksa yazmana gerek yok :52: Uç bi soru sanırım

cnm 69 küsür aldım 70 e yakın işte işletme mzuyuyum lisans hiç bi yere yetmedi haliyle...

Ramazandan sonra başlıcam başladm dersem yalan olur ama istekliyim onu biliyorum...Şey yapıcam Türkçe Mat halledicem önce sonra sözeller son 2 ay kala tekrar yapıcam ...ama bu matematik mantık tarzı çıkarsa naparım bilmiyorum ya belki tek dersten bilmediğim konular için mat kursuna gidebilirm ...Dersanede Türkçem matematiğim iyiydi ama sınavda tökezledim o yüzden çalışrkende kendimi paralamıcam bu sene :1:

anladım bencede çok fazla çalışmakta iyi değil hergün düzenli bir tempoda çalışırsan hem sıkılmazsın hemde daha verimli çalışmış olursun bence...
ve zaten bende öyle yapıcam hergün belirli saatlerimi derse ayırıcam yoksa çekilmez hayat :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve hepiciğimiz memur oluruz :)

anladım bencede çok fazla çalışmakta iyi değil hergün düzenli bir tempoda çalışırsan hem sıkılmazsın hemde daha verimli çalışmış olursun bence...
ve zaten bende öyle yapıcam hergün belirli saatlerimi derse ayırıcam yoksa çekilmez hayat :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve hepiciğimiz memur oluruz :)

inşallah canım burda birbirmize destek olarak düzenli şekilde çalışıp başarıcaz ilk atamalarda memur oluruz ...bende 25 yaşındayım 3 senedir işsizm artık bunalıma giricem ya az kaldı :1: özel sektör olmyuo deneyimsiz vs almaya niyetleri yok devlet olmadı ama bu sene inşallah başarırız

inşallah canım burda birbirmize destek olarak düzenli şekilde çalışıp başarıcaz ilk atamalarda memur oluruz ...bende 25 yaşındayım 3 senedir işsizm artık bunalıma giricem ya az kaldı :1: özel sektör olmyuo deneyimsiz vs almaya niyetleri yok devlet olmadı ama bu sene inşallah başarırız

aynen valla bende buaralar işsizim kafayı yiyodum ama birden kpss aklıma geldi dedim neden olmasın madem iş bulamıyorum ders çalışırım Allahın izniyle iş beni bulur dedim ve hedefimi belirledim. 1. atamada olmasa bile diğer atamalarda şehir dışı bile olsa istiyorum olacak kafama koydum yani...
inşallah başarıcaz inanıyorum ben buna..sende inan yapacaksın sadece biraz çaba gerekiyor ki bu da bizde var ;)

Son düzenleme:
$2013-07-16 23.58.37.jpg .....................

ahsen_16 hoşgeldin topiğimizee :16:

Umarım herkes istediği yerlere atanır önümüzdeki senee:16:

Back