• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

* Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

* Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir!

* Ben Ernesto'ydum sadece Ernesto, sizde sadece birşey olarak var olursunuz. Che olmayı kendm istedim, sizde inanırsanız olursunuz, inanırsnız

* Bır seyı gercekten yapmak ıstersenız bır yolunu bulursunuz...ıstemezsenız de bır bahane bulursunuz...J.rohn

* Kaybettiğin tek savaş, uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.

* Hiç Bir İşi İmkansız Diyerek Bırakma;Ertesi Gün Başkalarının O İşi Başarırken Çıkardığı Gürültü İle Uyanırsın

* En kötüsü ne biliyor musun? Kendine yenilmek, pes etmek.Hayat Korkakları Affetmez..Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir.

* İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye ulaşamaz.

* İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.

* Dehanın 10'da 1'i yetenek 10'da 9'u da çalışmaktır.

* ZAFER İNANANLARIN UMUT SABREDENLERİNDİR ..SABREDENLERİN YANINDA ALLAH VARDIR

* Hiç bir şey beni durdurmaz. Çok kararlıyım. Sorunlarımı avantajlara çevririm. Diğer insanların hiç bir şans görmediği durmlarda bile çözümler bulurm.

* Hiç kimseden ve hiç bir şeyden korkmuyorum. Kuvvete, yeteneğe, inanca ve güvene sahibim. Mücadeleyi severim ve balıklama dalarım

aplaaa de bana :52::9::9: heç farketmez kuzum ben her yaşla annaşabilen biriyim..asla büyüklük yada ne bilim bilgililik (nasıl kelime oldu yaff neyse) ölee ukala hallerim yoktur yane :34::16::16:
hepimiz Allahın kuluyuzz üleyynn diyorum kısaca :29::29::29: derslerde çok hızlısın..tü tü tü masallah sana :nazar::nazar::nazar: Allahım sana zihin açıklığı versinnnn :nazar:

gizli saklı fıs fıs konusmayın topluluklarda :37::37: açık açık söyleyinki bizde bilelim :52::52::52::34::9::9::9::9:

İskorpitcim yine döktürmüşsün maşallaah :nazar::9:

Yazılarını okurken hep bi gülümseme oluyo yüzümdee :16:

Teşekkür ederim bu arada darısı senin başına :1: Aminnn Allah hepimize zihin açıklığı versiinn

Fıslamadık ya biz :9: sen iste sanada atarım hemen linki hatta dur hemen koyayım buraya :1:

Yeni-2012 X Yayıncılık Tarih Defteri *Tavsiye*:9::9:

çokkk teşekür ederim canım ALLAH(C.C) razı olsun hakkını helal et :16:

helal olsun cnm ne demek :16:

ben alan düşündüğüm için nisanda olan 2014tekine gircem oyuzden çok acele etmiyorum :34:

kardeşimde bir cümle içindeki kelimeyi ezberlersen aklında daha kalıcı olur diyor :34: mesela günde 30 kelime ezberledim ama 3 gune unutmaya başlarsın dıyoer..kitap okuyarak ezberlemek daha mantıklıymıs yanı senınle aynı dusunuyor oda.. bende öyle yapıcam sanırım :27:

çok çabuk unutuluyor o ezber kelimeler yok muu resmen uçuyor kafandan:9: kardeşin bu işi biliyor çok haklı :nazar: :34:

eğer gramerin sıkıntılıysa daylight eğitim cd leri dolanıyo nette, youtube da falan vardı, ben bazılarını izlemiştim faydalıydı hem sınavlara da yönelik, tavsiye ederim sana :34:

ayrıca kelime ezberlemek için de, remzi hoca diye bi site vardı ben ordaki kelimelerden ezberlemiştim iyi gelmişti :34:

karşıma yeni kaynaklar çıkarsa seni de haberdar ederim cnm :32:

İskorpitcim yine döktürmüşsün maşallaah :nazar::9:

Yazılarını okurken hep bi gülümseme oluyo yüzümdee :16:

Teşekkür ederim bu arada darısı senin başına :1: Aminnn Allah hepimize zihin açıklığı versiinn

Fıslamadık ya biz :9: sen iste sanada atarım hemen linki hatta dur hemen koyayım buraya :1:

Yeni-2012 X Yayıncılık Tarih Defteri *Tavsiye*:9::9:

heyaksinin link verdiği sitede denemeler ve kaynaklar oluyor aklınızda bulunsun kızlar :21::32:

Kızlar sorulara baktım.Önce gözüm korktu ama birkaçını çözmeye çalıştım çok zor değil aslında sadece zaman gerekiyor ee sınavda da zaman da önemli olduğu için zorlanılabilir.Ama tabii ki sınava girenler varsa yanlış anlamasınlar çözülemeyecek sorulardı çalışan yaparmış falan demiyorum ilk kez böyle sorularla karşılaşıldı.Türkçe sanki alesten çok DGS sorularına benziyordu.Ben de eski bi dgs kitabı var ordaki gibi şu cümleden kesin olarak çıkarılabilir falan tarzı sorular yani.O kitabı çözmeye başlıcam biran önce.Türkçeden dilbilgisi de çok sormuşlar sanki.

bende sorulara şöyle bır baktım böyle oldum:53::53::53::53::53:

ya ben eskı sistem soruları istıyorum.hız problemı yaş problemı görmek ıstıyorum....bu ne ya hiç sevmedım ben:5::5::5:

napacagım bakalım ama bırazdan çözeyım bakalım kaç tane yapabılecegım...

ben de baktım sorulara. türkçe ales olmuş, dilbilgisi dışında soru tarzları alesinki gibi :19:

mat sorularında da üşenmedim saydım, 11 tanesi bizim bildiğimiz normal mat konularından, diğerleri baya değişmiş ya nerde o bizim eski problemler
:14:

bende sorulara şöyle bır baktım böyle oldum:53::53::53::53::53:

ya ben eskı sistem soruları istıyorum.hız problemı yaş problemı görmek ıstıyorum....bu ne ya hiç sevmedım ben:5::5::5:

napacagım bakalım ama bırazdan çözeyım bakalım kaç tane yapabılecegım...

tatlım link atar mısın ben bulamadımda... :26:

Ben de matematik sorularına baktım.
Matematikte bazı sorular normal bizim çalıştığımız konular.
Diğer sorular çok değişik ve zaman isteyen sorular.
O yüzden matematiğin zaman istemeyen kısmını çok çok hızlı çözmeliyizki diğer saçma sorulara vakit kalsın.
Yani matematikte konuyu bilsek bile bol bol soru çözmek lazım tabiki süre tutarak.
Ve dgs ygs lys öss ales kpss ne bulursanız çözün bence.Ben öyle yapacağım.
Netten çıkmış soruları indirip çözeceğim.

selam kızlar size dahil olduğum akşam neti kapattım ve direkt başladım çalışmaya ihtiyaç ın kitabından temel kavramlarda rasyonel sayılara geçtim aslında biterdi ama 2 gündür ufak tefek sorunlara daldım kendimi veremedim. şu an iyiyim ama çalışmaya devam...

selam kızlar size dahil olduğum akşam neti kapattım ve direkt başladım çalışmaya ihtiyaç ın kitabından temel kavramlarda rasyonel sayılara geçtim aslında biterdi ama 2 gündür ufak tefek sorunlara daldım kendimi veremedim. şu an iyiyim ama çalışmaya devam...

çok güzel patruska:46::46::46: devam et çalısmalarına senı de listeye ekleyelim:34:

Bende göz gezdirdim biraaz :44:

Mantık sorularına basmıyo kafaam :9: Çok soru çözmem lazım galiba onlardan hızlanmak için :10:

Türkçede bi kaç soruya baktım çözebildim ama şu vitaminli soru :27: Hayatta süre varken çözemem

Tarihle coğrafyaya bakmadım konuları hiç bilmiyorum çünkü

Eski soruları versinleeer :43:

daha bugün şimdiden çalışıp çalışmamakta kararsızken sizin tavsiyenizle çalışmaya başladım matematikten temel kavramları bitirdim ve kendimi çok daha rahat hissediyorumm :)

Öncelikle kadınlar kulübüne yeni girdiğimi belirtmek isterim bu yuzden yanlış şeyler yaparsam kusuruma bakmayın:) bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum.Ancak sınav zor ve torpilin de çok fazla olduğunu duydum sizlerin bir bilgisi varmıdır? biraz karamsarım yani bu konuda burda daha pozitif bakabilceğimi umuyorum.inşallah öyle olur:)

canım şunu söyleyeyim az puan alanlarda torpil işlediğini gördüm ya da arkadaşım kazandı atamasını oturduğu ilçeye yaptırdı, öğretmendi bu da torpille oldu onun dışında 3 arkadaşım girdi birisi lisans 82 ile kırşehire gitti, diğerleri de lise düzeyinde girdi 88 ve 85 ile atandılar birisi üniversite bir de akrabam girdi 92 ile ankara da devlet hastanesine biyolog olarak atandı son 4 kişi de torpil yok 2 sinden eminim yani sen çalışırda yüksek bir puan alırsan açıkta kalmazsın sanırım taşra olur ama atanırsın. Ben böyle düşünüyorum. inşallah başarılı oluruz ve hakkımızla atanırız.

Canım ben hiç almadım ama dersane zamanı arkadaşlarım NT den alıyorlardı ...

Teşekkür ederim cnm :16:

Yargıyanınevinden verdim siparişimi :31: Kargo beklemek çok heyecanlı :52:

Fiyatlarıda baya uygundu :) Kargom geldikten sonra yorumlarım size:1:

Kızlar benim matematik normal olarak iyiydi ama böyle mantık mı desem yanlış mı olur uzun soruları okurken başını unutuyorum matematik bide yaa türkçe gibi sormuşlar şu an gözüm korktu :53::53::53::53:

Olmadı İstanbulda oturanlar kpss forumu yaparız bi cafede çalışırız bu geldi aklıma iyi olan bu soruları anlatır :1: normal soru tarzından farklı bunlar yaa :43::43::43::43:

Türkçede uzun gene,Tarih aynı gibi ama incelemedim zorluğunu ,Coğrafya var ya çok çalışmayan adam bile heralde yorumlayarak yapar kpss de coğrafyaya uzun zaman ayırmak vakit çalıo resmen ...

Yarın gidip bu gy-gk çıktısını alıcam bakalm en azından geçen seneden kalan bilgilerimle ne kadar çözebilcem kendimi bi deniycem

Son düzenleme:
Kızlar benim matematik normal olarak iyiydi ama böyle mantık mı desem yanlış mı olur uzun soruları okurken başını unutuyorum matematik bide yaa türkçe gibi sormuşlar şu an gözüm korktu :53::53::53::53:

Olmadı İstanbulda oturanlar kpss forumu yaparız bi cafede çalışırız bu geldi aklıma iyi olan bu soruları anlatır :1: normal soru tarzından farklı bunlar yaa :43::43::43::43:

Aynen ya bende hiç yapamıyorumm :53:

Back