• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Günaydın kızlaar :16:

Ben daha yeni uyandım eveet :17:Sahura kadar oturunca böyle oluyoo

İskorpitcimm :16: çok geçmiş olsuun dikkat et kendinee :34:

Cornellacım bilgiler için teşekkür ederiimm :16:

Mavi_delisi hoşgeldin sende iyi çalışmalaarrrr:21:

Bu arada dün çarpanlara ayırmayı bitirdimm :32: Bugün Oran orantıya başlıcaam :52: Tarih kitaplarım gelene kadar ara verdim tarihe :17:Problemlere yaklaştıımmm :53: Biraz zorlancaam galba sorunum var onlarda :52: Hele şu kar zarar ve havuzlardaa :35: Nise çalışcaz artıkk :1:

kızlar ben dün sonunda kursa yazıldım...1000 tl 10 ay taksit yaptılar. sizce fiyat olarak iyi mi..aslında aklıma takılan bir konu var ama ordaki kayıt yapan arkadaşın beni rahatlatmasıyla yazıldım...sordum dersler ne zaman başlar diye ekimin 3. haftası dedi bende geç değil mi dedim zaten 1 hafta bayram var dedi o arada gördüğünüz dersleri unutma ihtimaliniz var o yüzden öğretmenlerimizle böyle bir karar aldık dolayısıyla aralıksız kursunuz devam edecek sizin için daha yararlı olacak dedi.. ama arada kafama da takmıyor değilim bu durumu.. neyse birde matematiği temelden anlatıyorz dedi daha ben sormadan, bu da karar vermemde etkili oldu inşallah hayırlısı olur...

hadi ya kaç aldınız siz ? ya herkes bişe dio kafam karıştı iyce bende 3 ay oldu adanaya taşındım burada çukurova mezunuyum çalışıorm şimdi de ama kpss çalışmak zorundaym bıktım özelden :( sen atandın mı

yok cnm nerdeeeeeeee.ben biyolojı mezunuyum bizim bölum bıraz zor atanıyor ama yavas yavaş sayıyı artırıyorlar....

ben 2012 de 84 aldım cnm....

kızlar ben dün sonunda kursa yazıldım...1000 tl 10 ay taksit yaptılar. sizce fiyat olarak iyi mi..aslında aklıma takılan bir konu var ama ordaki kayıt yapan arkadaşın beni rahatlatmasıyla yazıldım...sordum dersler ne zaman başlar diye ekimin 3. haftası dedi bende geç değil mi dedim zaten 1 hafta bayram var dedi o arada gördüğünüz dersleri unutma ihtimaliniz var o yüzden öğretmenlerimizle böyle bir karar aldık dolayısıyla aralıksız kursunuz devam edecek sizin için daha yararlı olacak dedi.. ama arada kafama da takmıyor değilim bu durumu.. neyse birde matematiği temelden anlatıyorz dedi daha ben sormadan, bu da karar vermemde etkili oldu inşallah hayırlısı olur...

fiyat olarak bence uygun bende yazıldım geçen hafta hemen hemen aynı 950'ye yazıldım tarih olarak zaten çoğu dersaneler o zamanlar başlıyo dedikleri mantıklı araya bayram girince gevşeme olabilir :)) . Hayırlısı olsun bu arada :)

iskorpitcim geçmiş olsun cnm ya...dikkat et kendıne gözümden kaçmış o yorumun heyaksı yazınca fark ettim.....

ahsencım bız o yzuden burda bangır bangır bagırıyoruz kursları beklemeyın çalısın dıye......gec tabı kasım başı de sen ona...sen başla çalısmaya ,fiyatı da uygun sayılır.....

ii puan almışsın canım bu yılda mı efora gidiyorsn ?:44:

yok cnm ben 2010 sınavı için gitmıstım kursa....hıc temelım yoktu......o zaman 75 almıstım ama kursla alakalı degıl ...o hocalar sayesınde temelım olustu ve 2012 de kendım evde çalıstım da aldım 84 i......çok heyecanladım stres yaptım yoksa daha yuksek alırdım......maalesef böyle oldu ama 2014 için hedefım 90 ve üstü....ben kursa gıtmeyecegım çunku ben temelımı 2010 da aldım yeterli bence......

yok cnm nerdeeeeeeee.ben biyolojı mezunuyum bizim bölum bıraz zor atanıyor ama yavas yavaş sayıyı artırıyorlar....

ben 2012 de 84 aldım cnm....

bu arada adanada yörünge açıldı yeni hakimlik kursuna gden arkadaşlarm çok beğendi bnde ona mı gtsem dedim 800 tl dedi açılışa özel fiyat çok uygn diğerlerne göre

canım şunu söyleyeyim az puan alanlarda torpil işlediğini gördüm ya da arkadaşım kazandı atamasını oturduğu ilçeye yaptırdı, öğretmendi bu da torpille oldu onun dışında 3 arkadaşım girdi birisi lisans 82 ile kırşehire gitti, diğerleri de lise düzeyinde girdi 88 ve 85 ile atandılar birisi üniversite bir de akrabam girdi 92 ile ankara da devlet hastanesine biyolog olarak atandı son 4 kişi de torpil yok 2 sinden eminim yani sen çalışırda yüksek bir puan alırsan açıkta kalmazsın sanırım taşra olur ama atanırsın. Ben böyle düşünüyorum. inşallah başarılı oluruz ve hakkımızla atanırız.

Önemli olan yüksek puanlar almak ozaman:) benimde ankara dışında bi yerde olmam mümküm diil maalesef:( inşallah hepimizin puanları iyi gelir,çalıştığımızın karşılığını alırız.

yeni sisteme göremi çalışıyosunuz kızlar yoksa elinizde olan kitaplarıma bakıyosunuz .bende kendime bir ay gibi bir dinlenme tanıdım sonra bende başlıcam.eskileri attım ben bide bu sınav yüzünden moralim bozuldu çok zor geldi

fiyat olarak bence uygun bende yazıldım geçen hafta hemen hemen aynı 950'ye yazıldım tarih olarak zaten çoğu dersaneler o zamanlar başlıyo dedikleri mantıklı araya bayram girince gevşeme olabilir :)) . Hayırlısı olsun bu arada :)

kızlar hayrlı olsun hangi şehir hangi kurs peki ? bende grupfoni sitesinde ihtiyaç dersanesi kampanya kodu satıyo o kodla kurslar mesela b grubu lisans 590 lira çok iyi ama istanblda benm oldğm ilçede yok diğerleride çok uzak ...diğer türlüde kursa gitmicem ama şu matematk gözümü korkutuyo

kızlar hayrlı olsun hangi şehir hangi kurs peki ? bende grupfoni sitesinde ihtiyaç dersanesi kampanya kodu satıyo o kodla kurslar mesela b grubu lisans 590 lira çok iyi ama istanblda benm oldğm ilçede yok diğerleride çok uzak ...diğer türlüde kursa gitmicem ama şu matematk gözümü korkutuyo

benim izmir lider evet o kampanyayı duymuştum bende çok avantajlı. eğer temelin iyise yeni sisteme uygun kitaplar alıp kendinde çalışabilirsin :)

günaydın kızlar, ben de yeni uyandım yanlız değilsin heyaksi :9:

iskorpitcim geçmiş olsun dikkat et su içmek de önemli ama yemek yemeyi de ihmal etme, canın istemese bile zorla yemeye çalış biraz. ben öyle yapıyorum :34: ingilizcede seyfiyle remzi farklı kişilermiş, bende senin gibi düşünmedim değildi yani :52:

yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyorum.
:42:

bu arada dün rekorumu kırmış bulunmaktayım, tam tamına 165 mat sorusu çözdüm, mutlak değeri de bitirdim. gözlerim yaşarmalıydı bu tablo karşısında aman cnm neyse ki ağlamadım
:9::32::21:

bu arada çıkan sorulara baktım. tarih normal geldi, coğrafya da öyle ama biraz coğ. soruları yorum ağırlıklı mı olmuş neyse vatandaşlığı unuttuğum için yorum yapamıyorum pek, ama güncelleri gördünüz durum ortada yani.

cornellacım demiş alese giren var mı diye, ben farklı senelerde 3 kere girdim. fakat hazırlanma konusunda malesef size tavsiye veremiyorum çünkü hep hazırlanmadan girdim.
:50: bana yl için yetecek puanı aldığımdan üzerine hiç düşmedim hatta aldığım ales kitabı evde hep yattı garibim.

lafı uzattım şöyle ki bu mantık soruları çok kafamı bozdu benim. ales için forumlardan birinde videolar öneriyorlardı, şimdi adını unuttum bakayım bulursam yazarım buraya. şu mantık sorularını rahat çözer hale gelmeliyiz, ales kitaplarında sayısal ve sözel mantıkla ilgili konu anlatımları var onlara da bakılır da ben video arıyorum özellikle. bilen eden duyan arkadaşlar paylaşırsa pek güzel olur, ben de o hocanın adını araştırayım nette
:10:

kızlar ben işletme mezunuyum kpss de bazı memurluk kadrolarında meb onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası istiyolar ben ekimde LKS kursuna gidicem bu sertifika olurmu yoksa bilgisayar sertifikası mı almak lazım

kızlar ben işletme mezunuyum kpss de bazı memurluk kadrolarında meb onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası istiyolar ben ekimde LKS kursuna gidicem bu sertifika olurmu yoksa bilgisayar sertifikası mı almak lazım

Canım ben ismek kursuna gittim tabi istanbuldayım meb onaylı bilgisayar işletmenliği hemde ücretsiz ...sen hangi şehirdesin ?

Canım ben ismek kursuna gittim tabi istanbuldayım meb onaylı bilgisayar işletmenliği hemde ücretsiz ...sen hangi şehirdesin ?

kayserideyim buradada kaymek var aynı ücretsiz ben LKS kursuna gidicem ama bilgisayar kursunada gitmek gerekir mi önce bilgisayar işletmenliği kursuna daha sonra LKS ye mi gitsem kpss kursunada gidicem zor olcak ama

Son düzenleme:
kayserideyim buradada kaymek var aynı ücretsiz ben LKS kursuna gidicem ama bilgisayar kursunuda gitmek gerekir mi önce bilgisayar işletmenliği kursunu daha sonra LKS ye mi gitsem kpss kursunada gidicek zor olcak ama

LKS ne demek ki ? kpssye girceksen sertifika şart yani bi şekilde hallet bende geçen yıl haftasonu ismek haftaiçi dersane arasnda mekik dokuyodum

kızlar temel kavramlar ı bitirdim listeye girebilirim sanırım :D bu arada hangi dershaneye gideceğime karar veremedim. iyi bir araştırma yapmam lazım boşu boşuna emek ve vakit harcamak istemiyorum.

Merhaba kızlar hepinize kolay gelsin.

Kendimi tanıtayım:) 26 yaşındayım 2014 Kpss ye hem a grubu hem de p3 bölümünden hazırlanmak istiyorum.

Bakü'de yaşıyorum 3 aylık bir kızım var :)
2010 iktisat bölümü mezunıyum.Şu anda elimdeki kaynaklara ufaktan bakıyorum.Benim için kızımla hazırlanmak çok zor olacak biliyorum..

Ama biz zoru severiz!çalışıp başaracağız İnşAllah :)

Back