• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Teşekkür ederim cnm :16:

Yargıyanınevinden verdim siparişimi :31: Kargo beklemek çok heyecanlı :52:

Fiyatlarıda baya uygundu :) Kargom geldikten sonra yorumlarım size:1:

Hayırlı olsun ben geçen sene varya kitap parası ödemekten harçlığım kalmıyodu ya kitapçıda yatıyodum resmen her kitabı çözücem diye :1: :1: :1: bu sene o hatayı yapmıcam :1:
Şimdi bitane karma soru bankası alıcam bakalım yarın ...

Aynen ya bende hiç yapamıyorumm :53:

Dersaneye gitmem diyorum ama sadece bu soru tarzları için tek matematik olabilir diye bi düşünceye girdim şu an çünkü hiç görmedim b u soru tarzlarını nasıl çözülür onuda bilmiyorum ales mantığı sormuşlar ya belkide diğerlerinden daha kolaydır önyargılıda olmayalım ama sorunun uzunluğu zaten insana bi kal getiriyo ya ...

Bu matematik için Ales kitabı lazım eğer böyle gelcekse :18::18::18::18:

Hayırlı olsun ben geçen sene varya kitap parası ödemekten harçlığım kalmıyodu ya kitapçıda yatıyodum resmen her kitabı çözücem diye :1: :1: :1: bu sene o hatayı yapmıcam :1:
Şimdi bitane karma soru bankası alıcam bakalım yarın ...

Bende öyleyim yaa :52: büssürü kitap almak istiyoruumm :27: ama tutuyorum kendimi

Bugün kpss defteri almaya girdim ucuz görünce akademi sürecin tarih 3lü setini aldım :27: başka kitaplara bakmadan verdim siparişi daha sonra bakınırken şunu da alsaydım falan dedim :9:iyi ki çok incelemeden almışım

Yeni kitaplar çıkınca tüm derslerden çözümlü soru bankası alıcam sadece

Onları bitirdikten sonra her yayından deneme alırımm :52:

Bende öyleyim yaa :52: büssürü kitap almak istiyoruumm :27: ama tutuyorum kendimi

Bugün kpss defteri almaya girdim ucuz görünce akademi sürecin tarih 3lü setini aldım :27: başka kitaplara bakmadan verdim siparişi daha sonra bakınırken şunu da alsaydım falan dedim :9:iyi ki çok incelemeden almışım

Yeni kitaplar çıkınca tüm derslerden çözümlü soru bankası alıcam sadece

Onları bitirdikten sonra her yayından deneme alırımm :52:

Bende bu matematiği görünce Ales matematik mi alsam dedim :1:

o kitap deliliği oluyo ya dayanamıyo insan :1:

Şu an matematik adına korkuyorum,Türkçede uzun gene üff :50:

Dersaneye gitmem diyorum ama sadece bu soru tarzları için tek matematik olabilir diye bi düşünceye girdim şu an çünkü hiç görmedim b u soru tarzlarını nasıl çözülür onuda bilmiyorum ales mantığı sormuşlar ya belkide diğerlerinden daha kolaydır önyargılıda olmayalım ama sorunun uzunluğu zaten insana bi kal getiriyo ya ...

Bu matematik için Ales kitabı lazım eğer böyle gelcekse :18::18::18::18:

Yeni baskı olan kitaplarda bu tarz sorular olur büyük ihtimall

Nettende ales videolarını falan dinledik mi ben yapabilceğimize inanıyorum :1:

Uzun sorular basit olur diye bi kanı vardır aslında :1: biz daha önce hiç çözmedik diye zor geliyo bence

Yeni baskı olan kitaplarda bu tarz sorular olur büyük ihtimall

Nettende ales videolarını falan dinledik mi ben yapabilceğimize inanıyorum :1:

Uzun sorular basit olur diye bi kanı vardır aslında :1: biz daha önce hiç çözmedik diye zor geliyo bence

haklısın önyargılı olmamak lazım bi mantığı vardır çözümünün ...

İnşallah bu sene memur oluruz ,,ben geçen sene kendimi paraladm ama bu sene o kadar paralamıcam valla öyle olunca stres basıyo :36::36::36:

bende şimdi soruları çözuyorum.......tabı süre sıkıntım yok:ssz::ssz::ssz: 43 e kadar geldim........off ya nerde benım yaş problemim nerdeee:5::5::5:

merhaba kızlar bende 2014 de kpss ye gircem 2012 de girdim 70 aldım ve en an 87 lerde kapattı bizim bölüm 2. atamayı :(( çalışıyorumda aynı zamanda ama çok kararlıyım bu yıl tek yol memurlukkkk..bide aranızda adanalı varmı kurs önerebilecekkk :44:

merhaba kızlar bende 2014 de kpss ye gircem 2012 de girdim 70 aldım ve en an 87 lerde kapattı bizim bölüm 2. atamayı :(( çalışıyorumda aynı zamanda ama çok kararlıyım bu yıl tek yol memurlukkkk..bide aranızda adanalı varmı kurs önerebilecekkk :44:

merhaba hoş geldin......ben adanalıyım:52::52::52:

ben efora gittim cnm......çok memnun kaldım...kardeşim de oraya gitti o da çok memnun kaldı........tavsiye ederim....

İskorpitcim yine döktürmüşsün maşallaah :nazar::9:

Yazılarını okurken hep bi gülümseme oluyo yüzümdee :16:

Teşekkür ederim bu arada darısı senin başına :1: Aminnn Allah hepimize zihin açıklığı versiinn

Fıslamadık ya biz :9: sen iste sanada atarım hemen linki hatta dur hemen koyayım buraya :1:

Yeni-2012 X Yayıncılık Tarih Defteri *Tavsiye*:9::9:

ben yazar falan olmalıymışım.:40: .edebiyat okumalıymışım yanlış bölümlerde heba olmuşum :34: bi yazdımı durduramıyorum kendimi:52::9::9:
çok sağol canım benimmm :16::16::16: demekki frekanslarımız tutuyor :52::52::nazar::nazar: birazdan burc -yuklselen vs konuyu genişletirdim ama cornim kızmasın.:18: .topiğimizin konusunu dağıtmayalım :34: derslerimize adapte olalım :16::16:
hee bu arada link için tşkler :16:
çok çabuk unutuluyor o ezber kelimeler yok muu resmen uçuyor kafandan:9: kardeşin bu işi biliyor çok haklı :nazar: :34:

eğer gramerin sıkıntılıysa daylight eğitim cd leri dolanıyo nette, youtube da falan vardı, ben bazılarını izlemiştim faydalıydı hem sınavlara da yönelik, tavsiye ederim sana :34:

ayrıca kelime ezberlemek için de, remzi hoca diye bi site vardı ben ordaki kelimelerden ezberlemiştim iyi gelmişti :34:

karşıma yeni kaynaklar çıkarsa seni de haberdar ederim cnm :32:

heyaksinin link verdiği sitede denemeler ve kaynaklar oluyor aklınızda bulunsun kızlar :21::32:

çooookkk tşk ediyoruuummm canımcımmm :16::16::16::16:

bende sana seyfi hocanın sitesini önereyim ... bu remziyle seyfi aynı kişimi acebaa diye düşünüyorum :27:
İyi geceler begushh :3::16:

iskorpit nirdesin gözlerim seni arıyorr:1: Bugün gece nöbetine kalmamışsınn :9:

gece biraz rahatsızlandım canım.:50:.yoksaaa :72: kaptırımıyım hiçççç :9: var mı bende o göz :37::1:

ramazanın sonuna kadar tutabilirim umarım orucumu :18::18: şu 3 günden beri sahur ve iftarda fazla bişey yemeden tutuyordum ,bünyemi zayıflattı sanırım :50::50::50: hiç takatım kalmadı , sürekli yatıyorum :50::50::50: bol su içmek yetmiyormuş öğrenmiş oldum :27::4::22:

hoşgeldın canım...

çalışmalarında başarılar dilerim .

biraz geç bir günaydın oldu ama idare edin artık:1::1::1:

arkadaşlar bundan sonra kim ne duyarsa ne biliyorsa buraya aktarsın.......

konumuz bu kpss de ki mantıks orularını nasıl hızlı,kolay çözeriz......ne yapmalıyız....

mesela ben daha önce alese hiç girmedim....giren varsa tecrübelerini aktarsın...nasıl çalısılır?

alışmısız klasık matematık sorularına,bunlar bıraz tuhaf geldi tabi.....

o yüzden yardımlaşmalıyız:34: bu soruları rahatlıkla çözenler nasıl yol izliyor,hangı kaynak daha çok yardımcı oluyor?

biraz geç bir günaydın oldu ama idare edin artık:1::1::1:

arkadaşlar bundan sonra kim ne duyarsa ne biliyorsa buraya aktarsın.......

konumuz bu kpss de ki mantıks orularını nasıl hızlı,kolay çözeriz......ne yapmalıyız....

mesela ben daha önce alese hiç girmedim....giren varsa tecrübelerini aktarsın...nasıl çalısılır?

alışmısız klasık matematık sorularına,bunlar bıraz tuhaf geldi tabi.....

o yüzden yardımlaşmalıyız:34: bu soruları rahatlıkla çözenler nasıl yol izliyor,hangı kaynak daha çok yardımcı oluyor?

aynen cornim...

bende diorumki özelden msjlaşmayın:19: uluorta yazın len:27: :52::52::34: bilgiler paylaştıkça çoğalır :16::16:

bissdee faydalanalımm amaaaa yazıktıırrr bizeee günahtırrr bizeeeee :52::25::25::16::16::16::16::16:

aynen cornim...

bende diorumki özelden msjlaşmayın:19: uluorta yazın len:27: :52::52::34: bilgiler paylaştıkça çoğalır :16::16:

bissdee faydalanalımm amaaaa yazıktıırrr bizeee günahtırrr bizeeeee :52::25::25::16::16::16::16::16:

:1::1::1: aynen öyle cnm.......eşim bana öğretecekmiş ama ben anlamıyorum onun anlatımını:27::27::27: kendım öğrenmeliyim...
balık yemek değil balık tutmalıyız:10::10::10::10:

Kızlar bu son kpss sorularını ben de indirdim türkçe mantık sorularına baktım brzda matematik ama çözmeye çalışmadım henüz şimdi bz bunları çözsek mi iyi yoksa çalışmalar bittikten sonra süreli çözmek mi mantıklı bilemedim...

Kızlar bu son kpss sorularını ben de indirdim türkçe mantık sorularına baktım brzda matematik ama çözmeye çalışmadım henüz şimdi bz bunları çözsek mi iyi yoksa çalışmalar bittikten sonra süreli çözmek mi mantıklı bilemedim...

cnm onu bende düşündüm hemen çözmek istemedım ama heyecan yaptım zaten bıraktım sonra.......

yenı basım kitaplar da zaten yer alacak sorular,konuların arkasında .....oralar da göreceğiz...

Ales ve Kpds ye nasıl çalışılmalı

Aslında her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır ben kendi tecrübelerime dayanarak söyleyeyim.
Daha önce üye olduğum başka bir forumda açmıştım böyle bir konu.
İkisi için ayrı ayrı sayfa hazırlamaktansa tek bir sayfa hazırlayayım dedim.
her iki sınavda da benden daha iyiler aramızda olabilir onlarında da katkısını beklerim..
benim ales puanım:98
kpds puanım: 97

Her iki sınavda da uyguladığım çalışma yöntemlerimi paylaşayım, belki forumdakilere katkım olur( Gerçi torpilin kol gezdiği zamanda bu sınavlardan yüksek alsan ne olur, o da ayrı)

ALES için önerilerim:
1-Çıkmış soruları muhakkak çözün, sınava aşina olun.
2- Bol bol matematik, türkçe soruları çözün(lgs kitapları dahil)
3- Sorulara 45 saniyeden fazla zaman ayırmayın.hatta mümkünse 30 saniye ayırın bir soruya ve buna alışın..sınavda her soruya yaklaşık 1 dakika verilir..kısa sürede soru çözmeye alışırsanız sınavda çok rahat edersiniz.
4-Konsantrasyon çok ama çok önemli..başaracağınıza inançlı olun ve asla ya başaramazsam düşüncesini aklınıza getirmeyin.Tam bir konsantrasyonla aylar öncesinden çalışmaya başlayın.

KPDS için önerilerim:
Yukarıdaki 1,3 ve 4. maddeler geçerli. Bir soruya 1 dakikadan daha fazla zaman kalsa da yine de hızlı soru çözme alışkanlığı şart.
Ayrıca bol bol okuyun.Seviyenize göre ünlü hikaye kitaplarını alın(Tom sawyer gibi). İnternetten İngilizcelerini alın, ya da indirin, piyasadan da Türkçelerini alın, okuyun.
Seviyiniz ilerleyince(ya da seviyeniz zaten iyi ise) bol bol Türkçeye çevrilmiş roman okuyun.Ama İngilizcelerini de satın alarak ya da internetten indirerek.Yani önce İngilizcesini okuyun sonra Türkçesine bakın ve karşılaştırın.

Bu sınavlara hazırlanan arkadaşlara yardımcı olmak adına
yüksek puan almış arkadaşların tavsiyesi ile iyi bir karma yapabiliriz.

merhaba hoş geldin......ben adanalıyım:52::52::52:

ben efora gittim cnm......çok memnun kaldım...kardeşim de oraya gitti o da çok memnun kaldı........tavsiye ederim....

hadi ya kaç aldınız siz ? ya herkes bişe dio kafam karıştı iyce bende 3 ay oldu adanaya taşındım burada çukurova mezunuyum çalışıorm şimdi de ama kpss çalışmak zorundaym bıktım özelden :( sen atandın mı

Back