hadi ya kaç aldınız siz ? ya herkes bişe dio kafam karıştı iyce bende 3 ay oldu adanaya taşındım burada çukurova mezunuyum çalışıorm şimdi de ama kpss çalışmak zorundaym bıktım özeldensen atandın mı
kızlar ben dün sonunda kursa yazıldım...1000 tl 10 ay taksit yaptılar. sizce fiyat olarak iyi mi..aslında aklıma takılan bir konu var ama ordaki kayıt yapan arkadaşın beni rahatlatmasıyla yazıldım...sordum dersler ne zaman başlar diye ekimin 3. haftası dedi bende geç değil mi dedim zaten 1 hafta bayram var dedi o arada gördüğünüz dersleri unutma ihtimaliniz var o yüzden öğretmenlerimizle böyle bir karar aldık dolayısıyla aralıksız kursunuz devam edecek sizin için daha yararlı olacak dedi.. ama arada kafama da takmıyor değilim bu durumu.. neyse birde matematiği temelden anlatıyorz dedi daha ben sormadan, bu da karar vermemde etkili oldu inşallah hayırlısı olur...
yok cnm nerdeeeeeeee.ben biyolojı mezunuyum bizim bölum bıraz zor atanıyor ama yavas yavaş sayıyı artırıyorlar....
ben 2012 de 84 aldım cnm....
kızlar ben dün sonunda kursa yazıldım...1000 tl 10 ay taksit yaptılar. sizce fiyat olarak iyi mi..aslında aklıma takılan bir konu var ama ordaki kayıt yapan arkadaşın beni rahatlatmasıyla yazıldım...sordum dersler ne zaman başlar diye ekimin 3. haftası dedi bende geç değil mi dedim zaten 1 hafta bayram var dedi o arada gördüğünüz dersleri unutma ihtimaliniz var o yüzden öğretmenlerimizle böyle bir karar aldık dolayısıyla aralıksız kursunuz devam edecek sizin için daha yararlı olacak dedi.. ama arada kafama da takmıyor değilim bu durumu.. neyse birde matematiği temelden anlatıyorz dedi daha ben sormadan, bu da karar vermemde etkili oldu inşallah hayırlısı olur...
ii puan almışsın canım bu yılda mı efora gidiyorsn ?:44:
yok cnm nerdeeeeeeee.ben biyolojı mezunuyum bizim bölum bıraz zor atanıyor ama yavas yavaş sayıyı artırıyorlar....
ben 2012 de 84 aldım cnm....
canım şunu söyleyeyim az puan alanlarda torpil işlediğini gördüm ya da arkadaşım kazandı atamasını oturduğu ilçeye yaptırdı, öğretmendi bu da torpille oldu onun dışında 3 arkadaşım girdi birisi lisans 82 ile kırşehire gitti, diğerleri de lise düzeyinde girdi 88 ve 85 ile atandılar birisi üniversite bir de akrabam girdi 92 ile ankara da devlet hastanesine biyolog olarak atandı son 4 kişi de torpil yok 2 sinden eminim yani sen çalışırda yüksek bir puan alırsan açıkta kalmazsın sanırım taşra olur ama atanırsın. Ben böyle düşünüyorum. inşallah başarılı oluruz ve hakkımızla atanırız.
fiyat olarak bence uygun bende yazıldım geçen hafta hemen hemen aynı 950'ye yazıldım tarih olarak zaten çoğu dersaneler o zamanlar başlıyo dedikleri mantıklı araya bayram girince gevşeme olabilir :)) . Hayırlısı olsun bu arada :)
kızlar hayrlı olsun hangi şehir hangi kurs peki ? bende grupfoni sitesinde ihtiyaç dersanesi kampanya kodu satıyo o kodla kurslar mesela b grubu lisans 590 lira çok iyi ama istanblda benm oldğm ilçede yok diğerleride çok uzak ...diğer türlüde kursa gitmicem ama şu matematk gözümü korkutuyo
kızlar ben işletme mezunuyum kpss de bazı memurluk kadrolarında meb onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası istiyolar ben ekimde LKS kursuna gidicem bu sertifika olurmu yoksa bilgisayar sertifikası mı almak lazım
Canım ben ismek kursuna gittim tabi istanbuldayım meb onaylı bilgisayar işletmenliği hemde ücretsiz ...sen hangi şehirdesin ?
kayserideyim buradada kaymek var aynı ücretsiz ben LKS kursuna gidicem ama bilgisayar kursunuda gitmek gerekir mi önce bilgisayar işletmenliği kursunu daha sonra LKS ye mi gitsem kpss kursunada gidicek zor olcak ama
LKS ne demek ki ? kpssye girceksen sertifika şart yani bi şekilde hallet bende geçen yıl haftasonu ismek haftaiçi dersane arasnda mekik dokuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?