aplaaa de banaheç farketmez kuzum ben her yaşla annaşabilen biriyim..asla büyüklük yada ne bilim bilgililik (nasıl kelime oldu yaff neyse) ölee ukala hallerim yoktur yane
hepimiz Allahın kuluyuzz üleyynn diyorum kısacaderslerde çok hızlısın..tü tü tü masallah sana Allahım sana zihin açıklığı versinnnn
gizli saklı fıs fıs konusmayın topluluklardaaçık açık söyleyinki bizde bilelim
çokkk teşekür ederim canım ALLAH(C.C) razı olsun hakkını helal et
ben alan düşündüğüm için nisanda olan 2014tekine gircem oyuzden çok acele etmiyorum
kardeşimde bir cümle içindeki kelimeyi ezberlersen aklında daha kalıcı olur diyormesela günde 30 kelime ezberledim ama 3 gune unutmaya başlarsın dıyoer..kitap okuyarak ezberlemek daha mantıklıymıs yanı senınle aynı dusunuyor oda.. bende öyle yapıcam sanırım
İskorpitcim yine döktürmüşsün maşallaah
Yazılarını okurken hep bi gülümseme oluyo yüzümdee
Teşekkür ederim bu arada darısı senin başınaAminnn Allah hepimize zihin açıklığı versiinn
Fıslamadık ya bizsen iste sanada atarım hemen linki hatta dur hemen koyayım buraya
Yeni-2012 X Yayıncılık Tarih Defteri *Tavsiye*
bende sorulara şöyle bır baktım böyle oldum
ya ben eskı sistem soruları istıyorum.hız problemı yaş problemı görmek ıstıyorum....bu ne ya hiç sevmedım ben
napacagım bakalım ama bırazdan çözeyım bakalım kaç tane yapabılecegım...
tatlım link atar mısın ben bulamadımda... :26:
cnm bak yukarda var link...ya da bır önce kı sayfada.......
Hakkını helal et tatlım.
selam kızlar size dahil olduğum akşam neti kapattım ve direkt başladım çalışmaya ihtiyaç ın kitabından temel kavramlarda rasyonel sayılara geçtim aslında biterdi ama 2 gündür ufak tefek sorunlara daldım kendimi veremedim. şu an iyiyim ama çalışmaya devam...
Öncelikle kadınlar kulübüne yeni girdiğimi belirtmek isterim bu yuzden yanlış şeyler yaparsam kusuruma bakmayın:) bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum.Ancak sınav zor ve torpilin de çok fazla olduğunu duydum sizlerin bir bilgisi varmıdır? biraz karamsarım yani bu konuda burda daha pozitif bakabilceğimi umuyorum.inşallah öyle olur:)
Kızlar bana kitap sipariş edebileceğim güvenilir kargosu çok fazla olmayan bi site söylermisinizzz :44:
Canım ben hiç almadım ama dersane zamanı arkadaşlarım NT den alıyorlardı ...
Kızlar benim matematik normal olarak iyiydi ama böyle mantık mı desem yanlış mı olur uzun soruları okurken başını unutuyorum matematik bide yaa türkçe gibi sormuşlar şu an gözüm korktu
Olmadı İstanbulda oturanlar kpss forumu yaparız bi cafede çalışırız bu geldi aklıma iyi olan bu soruları anlatırnormal soru tarzından farklı bunlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?