Ben elimdekileri kitapçıdan almıştım bakiym bi vardır belki zaten çk ucuz oluyo fiyatları ilk netten bi indirip bi inceleyeyim de:)
Cnm senin internet kotalıydı dimi ?
İndirdiğim linki atıyım sana :) ama baya fazlaydı 120 mb falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elimdekileri kitapçıdan almıştım bakiym bi vardır belki zaten çk ucuz oluyo fiyatları ilk netten bi indirip bi inceleyeyim de:)
* ekler ve sözcük yapısı
* isim, zamir, sıfat, zarf, edat, bağlaçlar
* eylemler
* fiil çatısı
* eylemsiler
* cümlenin öğeleri
* cümle çeşitleri
2010 ihtiyaç türkçe kitabından yazdım cnm.
kızlar sistem mi değişti nasıl değişti 2012 den farklı mı yani değişen ne ben bilemedim:26:
Öncelikle kadınlar kulübüne yeni girdiğimi belirtmek isterim bu yuzden yanlış şeyler yaparsam kusuruma bakmayın:) bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum.Ancak sınav zor ve torpilin de çok fazla olduğunu duydum sizlerin bir bilgisi varmıdır? biraz karamsarım yani bu konuda burda daha pozitif bakabilceğimi umuyorum.inşallah öyle olur:)
Kızlar bana kitap sipariş edebileceğim güvenilir kargosu çok fazla olmayan bi site söylermisinizzz :44:
cimcimeeeeee........cnm sınav sistemı değişti ya.....ales tarzı oldu bu yıl......türkçe ve matematık özellıkle......
cimcimeeeeee........cnm sınav sistemı değişti ya.....ales tarzı oldu bu yıl......türkçe ve matematık özellıkle......
merhaba hoş geldın.....cnm merkezı atamalarda torpil olmaz.......mulakatın oldugu yerlerde torpil var tabi.....
bayramdan sonra bende aranızdayım :) peki kızlar seni sisteme en uygun konu anlatım yayını sizce hangisi?
Merhaba ,
2014 kpss b için hazırlanacağım bu sene .. ankara /Gölbasındayım .. burada sadece Sınav akademinin bu yıl başlayacak olan kursu var ama emin olamadım ... Bu konuda yorum yapabilecek birileri varmı ?
Hoşbulduk:) umarım herkes hakkıyla girer yoksa birçok kişinin hakkı yeniyor çünkü daha geçen bir tanıdığımız kpss olmadan devlet kurumuna girdi maalesef
dört gözle beklıyoruzzzz
cnm ben bıraz arastırdım ama henuz şu yayın tam da kpss ye göreydı dıyen görmedım...bilindik yayınları yazmıslar....yediiklim,ihtiyac vs...
merhaba......kursu soruyorsan bı bılgım yok ama temelın bıraz varsa kurs pek bir şey katmıyor.....
dogrudur cnm ama nereye gırdı mesela....merkezı atamalar da torpil olması zor yanı cok uc noktada bırı lazım....
Bu arada yaşım 22 abla dicem sana
Tüp bebek için uğraştığını duydum bide Allah gönlüne göre versiinn Umarım istediğin bebeğine kavuşursun en yakın zamanda
İyi geceleerr bende kaçaarrrr
Günaydın kızlar size komik bişey anlatıym da yüzünüz gülsün sabah sabah gerçi öğlen oldu ama:)) dün çözemediğim bi soru vardı nasıl kafama taktıysam rüyamda çözdüm buldum diye uyandım kalktım kitapta da çözdüm halim hal değil valla:)))
Canım bende 25 yaşındayım işte arkamızda dayımız falan olmadığı için ne özelde ne kpss de mülakatlılarda bir halt olmadı şu an bekarım ailem en büyük destekçim kimi aileler vardır bulcan çalışcan etcen tam tersi bazı işler oluyo hani onlar saçmalama diyolar o kadarda değil falan diye...geçen sene dersaneye gittim ama umduğum olmadı tek B grubu içinde pek değmez ama alan biraz zor benim gözüm yemiyo zaten geçen seneki tarihçimiz çok iyiydi adam ne dediyse çıktı yani bu sene rica etcem o güzel notlarından alıcam bitek matematik zaten kişide bitiyo ,türkçe hep paragraf ,anayasa değişikliği olursa kesin onlardan gelir artık coğrafyada mesela dersane yanlış yönlendirdi ezberletti durdu adam hep yorumdu ya ...bende yds ye giricem elimde öyle bi puan olsun diye...valla bankacılıkta iyi güzel ama mülakatlarda genelde torpilliler diyolar...ve bu ara o kadar torpille işe giren memur olan insan duyuyorum ki hakkımız yeniliyo diye üzülüyorum ama çare yok...tek çare bu kadrolu atamalar heralde...nasılsa çalışmıyorum çalışsamda memur olmak için çabalıcam seneyede evlilik falan olabilir inşallah hepimiz umduğumuzu alırız,Allah görüyo her şeyi Allaha sığınıyoruz hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
kızlar ucuzkitapal ve kitapseç.ten sipariş verebilirsiniz. ben bizzat aldım bizim topikte de alanlar oldu
gayet sorunsuz güvenilir siteler
slm kızlar beni de aranıza alın :)) bende 2014 kpss'ye lisanstan giricem. Daha çalışmaya başlamadım nerden nasıl başlıycam onu da bilmiyorum :S
cnm şöyle ki ben girip girmemekte kararsızım :26:kpss çalışmaya yeni adapte oldum bi de ing ekleyince karman çorman olmasından korkuyorum
çalışmayla ilgili söylediklerine katılıyorum, gramer ve kelime ezberlemek önemli. benim düşüncem gramere çok çok çalışmak yerine kelime ezberi ve bol okuma yapma. çünkü malum süre azaldı, hızın önemi arttı. ben bu yılki sınavda 15 soruya yakın hiç bakamamıştım 50 aldımelimde bi tane de 67 var kpds'den. öyp başvurusu için onu kullancam.
yds başvuruları da bugün başlamış. çabuk karar vermeliyim ama kararsızım uf peki sen eylüldekine mi gireceksin yoksa 2014 tekine mi ?
Cnm senin internet kotalıydı dimi ?
İndirdiğim linki atıyım sana :) ama baya fazlaydı 120 mb falan
Öncelikle kadınlar kulübüne yeni girdiğimi belirtmek isterim bu yuzden yanlış şeyler yaparsam kusuruma bakmayın:) bende bu sene kpss ye girmeyi düşünüyorum.Ancak sınav zor ve torpilin de çok fazla olduğunu duydum sizlerin bir bilgisi varmıdır? biraz karamsarım yani bu konuda burda daha pozitif bakabilceğimi umuyorum.inşallah öyle olur:)
daha başında böleyiz bi de artık sonrasını düşünemiyorum
canım senın yine iyiymiş ben bu gece (sabah diyim yada) ortaçağdaydım üzerimde şovalye kıfayetleri kedi avına çıkmıştık merline mi özendim neyy
daha başında böleyiz bi de artık sonrasını düşünemiyorum