evet matematıkte basamak ve taban aritmetıgıne bakacağım şimdi....kolay deyıp bakmadan geçmek istemiyorum....
merhaba canım ben geldimmhayırlı olsun topiğin
temmuzun 5i gibi başlıcam bende ( annemler bi gelsin gitsin)
temmuzdan ekimin sonuna kadar gk-gy ve ingilizceyi halletmem lazım sonrasına alan çalışacağım çünkü :18:
inşallah hepimiz gönlümüzden geçen kadrolara atanırızzz
temmuzda ; mat ve geo
ağustosta ; tarih
eylülde ; coğ. ve ingilizce (nisanda olacak yds için)
ekimde ; türkçe ve vatandaşlığı halletmem lazım :18:
şunuda okumanızı tavsiye ederim..müfradat değişmiş bazı derslerde...soru sayısıda değişmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...1-kpss-sistemi-degisti-soru-sayisi-dahil.html
bende senin gibi yapacağım canım sanki hiç bilmiyormuşum gibi en baştan ve en temelden çalışacağım sonrada test çözeceğim
hoş geldin cnmplanlı programlı olman cok güzel....azimli olmana da ayrıca hayran kaldım......
evet kolay deyip hiçbir şeyi atlamak istemiyorum.işi şansa bırakmaya niyetim yok
bende ekime kadar halletmeyı düşünüyorum sonrasında tekrarlar ve soru çözümleri......ayrıca eylülde bir sınavım var sertıfıka sınavı ona da hazırlanmam lazım
müfredat değişti evet haberım var cnm.....2013 kpss bize yol gösterecek onu bekliyorum....
hoşbuldum canımmvalla plan proğram olmazsa tembellik alır başını gider.. topiğin en başında belirttiğin gibi bahaneler ip gibi uzar mecburen kendimizi bir disipline sokmak zorundayız :18: fedakarlık olmazsa zaferde olmaz demişler benim tüp bebek tedavim olumlu sonuçlarnırsa (insallah) nisan gibi doğum yapcam yani benim nisana kadar ne var ne yok bitirmem gerekiyor :18::18: bebeğim doğduktan sonra baya bi zorlanacağım tahmin ediyorum çünkü :18::18:her ne kadar annemde gelse yardıma uykusuz kalıcam ve derslerde yeterınce randıman alamam gibi geliyor bilmiyorum eğer çok sıkışırsam ve yetiştiremezsen alanı düz memurluk basvuru da yapabilirim.. :18: ama gönlüm kurumlarda tabiki
Allah gönlüne göre versin inş......bızde bebek istiyoruz inş beraber yürütütrüz hem bebek hem ders çalışmalarını.....
topiğimizde bebekli anneler çok olsun inş.......
oo süpeerrr ben tekim sanıyordum hem bebiş hemde kariyerpeşinde koşan
insallah hayırlısıyla ikisini bir arada götürebiliriz
emin ol bizim gibi çok.aramıza katılacaklar zaten ama hala ders çalışmaya başlayamadılar....:26::26::26:
Evet daha sınavlarım devam ediyor.2 dersim muallakta kaldı ya.
Vizelerden düşük almışım inşallah kalmam da bütünlemeyle uğraşmamKpssyi erteleyeceğim mecburen kalırsam o derslerden
Sen kaptırmış gidiyorsun maşallah
Böyle devam edersen yetiştirirsin inşallah.Ben de finallerimi bırakıp kpssye çalışamıyorum doğal olarak.inş. kalmazsın cnm......
ben mecburen başladım ya eylül de sertıfıka sınavına gırecegım daha
Ardışık sayılarla ilgili bi soru sormak istiyorum bana kim yardımcı olurrr?? : ))
kızlar slm.........ben yıne demirbaş olarak devam ediyorum.......belki iştaha gelirsiniz siz de başlarsınız
dun asal sayılar ve faktöriyele baktım......
yediiklim de ne kıl sorular varmış ,nasıl da unutmuşum:26::26::26:
neyse bugun obeb-okek le yolumuza devam ediyoruz inşen sevmedıgım konular arasındadır.bir türlü tam mantığını çözemedim...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?