2014 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

BU KONU TAM 2 YIL ÖNCE AÇILMIŞ. BU YIL MEZUN OLUYORUM. MÜHENDİS OLACAĞIM İNŞALLAH... ÖZEL SEKTÖREDE DE YAKLAŞIK 1 YILDIR KENDİ ALANIMDA ÇALIŞIYORUM. ANCAK ATANMAM LAZIM. 1 YIL İDARE EDEBİLİRİM AYNI İŞ YERİMDE AMA HAYAT ÇOK ZOR. AİLELERİN BEKLENTİSİ YÜKSEK. 23 YAŞINDAYIM. BİR HAYAT KURMAM GEREKİYOR VE YOLUN BAŞINDAYIM. UMARIM BAŞARILI OLABİLİRİM. OKURKEN ÇOK SIKINTI ÇEKTİM. AİLEM DE ÇEKTİ. BÜTÜN BUNLARIN BİTMESİ GEREK. SON BİR BÜTÜNLEMEM KALDI. BU AYIN SONUNDA FALAN ALIRIM DİPLOMAYI.
ARDINDAN KPSS YE ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAĞIM. İNŞALLAH MUVAFFAK OLURUM.
2 YIL GEÇMİŞ KONUŞMA AÇILALI. BURADA OLUP DA ATANANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ. SIFIRIM KPSS KONUSUNDA. YALNIZCA GENEL KÜLTÜR GENEL YETENEK SINAVINA GİRECEĞİM. NASIL ÇALIŞMALIYIM?

selamm çokça zaman geçmiş paylaşımınızdan ne yaptınız atandınız mı merak ettim

selamm çokça zaman geçmiş paylaşımınızdan ne yaptınız atandınız mı merak ettim

slm:) evet atandım. ama hayellerımde kı iş değil tabı ki:) yıne de şükürler olsun cok bekledım. kendı bölümüm için son kez kendıme şans verdım 2016 ya da gırecegım:)

mrb lar... kpss sınavının %50 sının şans olduguna ınanıyorum ben. onun dısında eger temelın saglamsa zor olmaz.2014 sınavı tarıh bakımından cok zor hatta sacma bır sınavdı. benım ıcın cok kotu gecmıstı. 2015 sorularına bakmadım hıc. hala aynı tarz mı bılmıyorum ama artık ales tarzı bır sınav yanı mantık soruları hakim. bence kendıne bır program yap ve onun uzerınden devam et. hem çalısıyormussun da gunde ne kadar hangı konulara bakabılırsın önce bır çizelge cıkar kendıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…