- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
dimii bide risk varr
sağlam referanslar bul gideceğin kuaföre canımm
ankarada ki kuaförler içinde cok bi konu açılmamışş zor karar verdim vazgeççcm sanııııırrıımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dimii bide risk varr
sağlam referanslar bul gideceğin kuaföre canımm
günaydın bayanlar benim kargomda gitmiş böylesine cim güle güle kullan hediyelerini
cicilerini güle güle kullan cnm darısı başıma
Bu güzellikler kimin için yola çıkıyor acaba? Katilimin yolladığı hediyelerimi de paylaştım diğer topikte
Eki Görüntüle 897655 Eki Görüntüle 897656 Eki Görüntüle 897654 Eki Görüntüle 897658 Eki Görüntüle 897657 Eki Görüntüle 897659
Bu güzellikler kimin için yola çıkıyor acaba? Katilimin yolladığı hediyelerimi de paylaştım diğer topikte
Eki Görüntüle 897655 Eki Görüntüle 897656 Eki Görüntüle 897654 Eki Görüntüle 897658 Eki Görüntüle 897657 Eki Görüntüle 897659
valla kaldım cnm yalady yanılmıyorsam izmirde yaşıyor bana değildir onlar sanırım katilim başka şehirde
bende sevgiye aldım hediyelerii koymuşş hatunn.
bende öyle diye biliyordum ama:44::44:sevgiye 2 kişi mi almış oldu anlamadım:26:canım ya haknur değil miydi sevginin katili?
Kimsecikler uğramıyo artık buraya herkes hediyesini aldı tabi... Benim keyfim iyi sen nasılsın kurbağanım
canım ya haknur değil miydi sevginin katili?
2 kişi olduğunu anlayınca ben de şaşırdım ama Sevgi de 2 kişiye yollayacak diye biliyorum belki sana gönderecektir
Kurbağan yesin seni ben de iyiyim şükür ev işleri, temizlik falan işte..Senin katilini merak eder oldum iyi mi?
bende öyle diye biliyordum ama:44::44:sevgiye 2 kişi mi almış oldu anlamadım:26:
2 kişi olduğunu anlayınca ben de şaşırdım ama Sevgi de 2 kişiye yollayacak diye biliyorum belki sana gönderecektir
Evet birisi çıkmış çekilişten karşısındaki mağdur olmasın diye alacaktı Sevgi, Sevgi gel bizi aydınlat çok meraklı çıktık bizGeleyim mi yardıma küçük prense bakarım :) Ayy deme öyle çatlıcam meraktan kim diye. Bende katilimi öğrenebilecek miyim bir gün bende bana gelen hediyelerin fotolarını çekip ayy canım çok güzel çok teşekkür ederim diyebilecek miyim
O değil mi mesaj ataydı bari bi mektup göndereydi
Ahh,ah..Nerde o günler..Hava soğuk, dışarıya çok çıkamıyoruz çocuk evde sıkılıyor haliyle, habire bilgisayardan video seyretmek istiyor, çok fazla izletmemeye çalışıyorum oyunlar kuruyorum geçen gün kartondan masa yaptım oyuncaklarını koyması için ilgisini çekeyim diye.Gerçi çok ta oynuyorum çoukla ama haklı yavrum, arkadaş istiyor gezmek istiyor..Yaza da daha çok:26:
Biri bizi aydınlatsın o zaman :) Şey olabilir belkide Chucky çıktı ya çekilişten asmen ona alacaktı diye hatırlıyorum onun yerine sevgiye almıştır sevgide chucky nin kurbanına hediye alacaktır.
Hadi inşaallah, herkes alsın hediyelerini de mutlu sonla bitsin 2013sayı tutmadıysa böyle bişi yapmıştır ozamanbenim hediyeciklerim de bugün yola çıkacakmış inşyarın elimde olur belki
sayı tutmadıysa böyle bişi yapmıştır ozamanbenim hediyeciklerim de bugün yola çıkacakmış inşyarın elimde olur belki